Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Drenthe

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Ben jij op zoek naar een administratieve functie in Drenthe? Bij ons vind je een ruim aanbod fulltime en parttime functies, waar jouw droom(bij)baan ongetwijfeld tussen zit! Da’s niet het enige zekerheidje. Bij ons krijg jij zoveel mogelijk de regie. Je krijgt een online account om alles bij te houden. Daarbij helpen wij je op weg: van het inschrijven tot het eerste loonstrookje. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? We praten je graag bij.

Drenthe: meer dan natuur

De provincie Drenthe staat voor veel mensen gelijk aan ‘natuur’, ‘rust’ en ‘ruimte’. Maar dat is lang niet alles. Er is namelijk veel meer dan alleen prachtige natuur. Als student, starter en (young) professional kun je op meerdere plekken terecht. Denk aan Assen, Eelde, Zuidlaren, Emmen, Hoogeveen of Meppel. Parttime of fulltime, in Drenthe liggen uitdagende administratieve functies op jou te wachten. Neem een kijkje op de vacaturepagina en solliciteer. Wij zoeken zo snel mogelijk contact, zodat jij binnen de kortste keren bezig bent met wat je het liefste doet!

Nooit hetzelfde

Elke dag hetzelfde doen, niks voor jou. Gelukkig maar, want de werkzaamheden van een administratief medewerker zijn elke dag anders. Jij zorgt dat agenda’s op orde zijn, het financiële plaatje klopt en gaat samen met je collega’s altijd voor het beste resultaat. Zo ben je binnen no-time onmisbaar bij je nieuwe werkgever! Ben je nog niet bekend met werkzaamheden als factuur- en inkoopadministratie of debiteurenbeheer? Geen probleem. Je krijgt de ruimte om de kneepjes van het vak te leren. Dus veel of geen administratieve ervaring: wij hebben gegarandeerd de baan voor jou. Klaar om aan de slag te gaan? Bekijk ons aanbod!

Dynamisch op meerdere manieren

Een dynamische dagindeling is niet het enige voordeel voor een administratief medewerker. Zo is er alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Da’s ook niet gek, want met administratieve werkzaamheden leer je het bedrijf van jouw toekomstige werkgever op je duimpje kennen. Al die kennis gebruik je vervolgens weer om door te groeien. Tel daarbij de grote vraag naar mensen als jij bij op en je kunt al gauw concluderen: dit wordt een leerzame, uitdagende en mooie tijd. Klaar voor de toekomst? Kijk gauw wat we voor je in petto hebben.