Skip to content

Administratie Vacatures
Drenthe

316 Vacatures gevonden - pagina 1 van 32

Ben jij op zoek naar een administratieve functie in Drenthe? Bij ons vind je een ruim aanbod fulltime en parttime functies, waar jouw droom(bij)baan ongetwijfeld tussen zit! Da’s niet het enige zekerheidje. Bij ons krijg jij zoveel mogelijk de regie. Je krijgt een online account om alles bij te houden. Daarbij helpen wij je op weg: van het inschrijven tot het eerste loonstrookje. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? We praten je graag bij.

Drenthe: meer dan natuur

De provincie Drenthe staat voor veel mensen gelijk aan ‘natuur’, ‘rust’ en ‘ruimte’. Maar dat is lang niet alles. Er is namelijk veel meer dan alleen prachtige natuur. Als student, starter en (young) professional kun je op meerdere plekken terecht. Denk aan Assen, Eelde, Zuidlaren, Emmen, Hoogeveen of Meppel. Parttime of fulltime, in Drenthe liggen uitdagende administratieve functies op jou te wachten. Neem een kijkje op de vacaturepagina en solliciteer. Wij zoeken zo snel mogelijk contact, zodat jij binnen de kortste keren bezig bent met wat je het liefste doet!

Nooit hetzelfde

Elke dag hetzelfde doen, niks voor jou. Gelukkig maar, want de werkzaamheden van een administratief medewerker zijn elke dag anders. Jij zorgt dat agenda’s op orde zijn, het financiële plaatje klopt en gaat samen met je collega’s altijd voor het beste resultaat. Zo ben je binnen no-time onmisbaar bij je nieuwe werkgever! Ben je nog niet bekend met werkzaamheden als factuur- en inkoopadministratie of debiteurenbeheer? Geen probleem. Je krijgt de ruimte om de kneepjes van het vak te leren. Dus veel of geen administratieve ervaring: wij hebben gegarandeerd de baan voor jou. Klaar om aan de slag te gaan? Bekijk ons aanbod!

Dynamisch op meerdere manieren

Een dynamische dagindeling is niet het enige voordeel voor een administratief medewerker. Zo is er alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Da’s ook niet gek, want met administratieve werkzaamheden leer je het bedrijf van jouw toekomstige werkgever op je duimpje kennen. Al die kennis gebruik je vervolgens weer om door te groeien. Tel daarbij de grote vraag naar mensen als jij bij op en je kunt al gauw concluderen: dit wordt een leerzame, uitdagende en mooie tijd. Klaar voor de toekomst? Kijk gauw wat we voor je in petto hebben.