Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Drenthe

440 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Verzuim medewerker 365Werk Groningen

Wil jij je verdiepen in het ziekteverzuim van onze uitzendkrachten en vind jij het tof om bij een jonge organisatie te werken? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een administratief talent die de functie als verzuim medewerker op zich wil nemen! Reageer bij interesse!

Groningen HR 32 uren €2130 per maand hbo

Horeca medewerker Brasserie Meuwese

Ben jij gastvrij en wil jij graag op een unieke locatie in Amsterdam aan het werk? Dan ben jij Brasserie Meuwese aan het juiste adres. Wil je meer te weten komen over deze toffe brasserie? Lees dan snel verder!

Amsterdam Horeca 30 uren €13.00 per uur

Pakketbezorger PostNL Assen (overdag)

Ben jij graag onderweg en zou je het autorijden willen combineren met werk? Ga dan aan het werk als pakketbezorger voor PostNL! In deze functie zal jij op de zaterdag aan het werk zijn in de regio Drenthe. Benieuwd? Lees de vacature hier!

Assen Productie & logistiek 8 uren €10.83 per uur

Administratief medewerker HR Bidfood Groningen

Heb jij een administratieve achtergrond en wil jij graag werken in de buurt van Groningen? Versterk dan het Bidfood-team! Benieuwd wat je hier te wachten staat? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 24 - 32 uren €14.00 - 16.00 per uur mbo

Medewerker spoelkeuken Zweedse meubelgigant Groningen

Vind jij het leuk om verschillende werkzaamheden te hebben en kan jij snel schakelen in taken? Dan past deze functie echt bij jou! Lees snel door om er achter te komen wat jou hier te wachten staat!

Groningen Productie & logistiek 8 - 40 uren €11.83 per uur

Opvoermedewerker ochtendploeg PostNL Kolham

Ben jij iemand die van aanpoten houdt en ben jij van maandagochtend tot en met de zaterdagochtend beschikbaar? Ga dan aan het werk bij PostNL in Kolham. Benieuwd wat deze functie allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Kolham Productie & logistiek 30 uren €10.65 per uur

Opvoermedewerker zaterdagochtend PostNL Kolham

Ben jij op de zaterdagochtend beschikbaar en woon jij in de buurt van Kolham? Ga dan aan het werk voor PostNl als opvoermedewerker. Spreekt jou dit aan? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Kolham Productie & logistiek 5 uren €10.65 per uur

Meewerkend voorman/-vrouw Mediapark Hilversum

Effektief Facility Services is op zoek naar een (meewerkend) voorman/-vrouw voor Mediapark Hilversum! Lijkt het jou leuk om hier te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Hilversum Schoonmaak 38 €12.58 - 14.38 per uur

Oproep schoonmaker volleybalclub Lycurgus

Heb jij ervaring met een poetsmachine en wil jij graag op oproepbasis aan het werk? Ga dan bij Kardinge aan de slag als schoonmaker tijdens de wedstrijden van Lycurgus. Interesse? Lees dan snel verder

Groningen Schoonmaak 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Bedieningsmedewerker Café De Sigaar

Heb jij ervaring in de bediening en wil jij graag aan het werk bij een gezellig café? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 24 - 38 uren €10.67 per uur mbo
  • ...

Ben jij op zoek naar een administratieve functie in Drenthe? Bij ons vind je een ruim aanbod fulltime en parttime functies, waar jouw droom(bij)baan ongetwijfeld tussen zit! Da’s niet het enige zekerheidje. Bij ons krijg jij zoveel mogelijk de regie. Je krijgt een online account om alles bij te houden. Daarbij helpen wij je op weg: van het inschrijven tot het eerste loonstrookje. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? We praten je graag bij.

Drenthe: meer dan natuur

De provincie Drenthe staat voor veel mensen gelijk aan ‘natuur’, ‘rust’ en ‘ruimte’. Maar dat is lang niet alles. Er is namelijk veel meer dan alleen prachtige natuur. Als student, starter en (young) professional kun je op meerdere plekken terecht. Denk aan Assen, Eelde, Zuidlaren, Emmen, Hoogeveen of Meppel. Parttime of fulltime, in Drenthe liggen uitdagende administratieve functies op jou te wachten. Neem een kijkje op de vacaturepagina en solliciteer. Wij zoeken zo snel mogelijk contact, zodat jij binnen de kortste keren bezig bent met wat je het liefste doet!

Nooit hetzelfde

Elke dag hetzelfde doen, niks voor jou. Gelukkig maar, want de werkzaamheden van een administratief medewerker zijn elke dag anders. Jij zorgt dat agenda’s op orde zijn, het financiële plaatje klopt en gaat samen met je collega’s altijd voor het beste resultaat. Zo ben je binnen no-time onmisbaar bij je nieuwe werkgever! Ben je nog niet bekend met werkzaamheden als factuur- en inkoopadministratie of debiteurenbeheer? Geen probleem. Je krijgt de ruimte om de kneepjes van het vak te leren. Dus veel of geen administratieve ervaring: wij hebben gegarandeerd de baan voor jou. Klaar om aan de slag te gaan? Bekijk ons aanbod!

Dynamisch op meerdere manieren

Een dynamische dagindeling is niet het enige voordeel voor een administratief medewerker. Zo is er alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Da’s ook niet gek, want met administratieve werkzaamheden leer je het bedrijf van jouw toekomstige werkgever op je duimpje kennen. Al die kennis gebruik je vervolgens weer om door te groeien. Tel daarbij de grote vraag naar mensen als jij bij op en je kunt al gauw concluderen: dit wordt een leerzame, uitdagende en mooie tijd. Klaar voor de toekomst? Kijk gauw wat we voor je in petto hebben.