Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Drenthe

481 Vacatures gevonden - pagina 1 van 49

Administratief medewerker 365Werk

Ben jij op zoek naar een hecht team waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft? Daarnaast beschikbaar om fulltime in Groningen te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 32 - 40 uren €2130 - 2700 per maand mbo

Monteur Wasautomatenverhuur.nl

Ben jij graag onderweg en lijkt het je leuk om op verschillende locaties jouw skills te gebruiken om witgoed te installeren? Neem dan een kijkje bij deze vacature!

Groningen Techniek 40 uren mbo

Pizzabakker Groningen

Ben jij de ervaren pizzabakker die wij zoeken? Houd jij van de snelheid in de keuken en ben je positief ingesteld? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 11.44 per uur

Chef kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca waarbij je de verbinding bent tussen het management en het keukenteam? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 38 uren €2525 - 3156 per maand mbo

Zelfstandig werkend kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan waarbij de kwaliteit van de gerechten altijd op nummer 1 staat? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 25 - 38 uren €1945 - 2043 per maand mbo

Bedieningsmedewerker Hotel Hoogeveen

Ben jij communicatief vaardig en sociaal vaardig? Voor Hotel Hoogeveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerker! Lees snel verder!

Hoogeveen Horeca 16 - 38 uren €11.00 per uur

Pizzabakker Het Strandhuis Groningen

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime functie waarbij je onderdeel bent van een ervaren keukenteam? Lees dan snel verder!

Meerstad Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 15.07 per uur

Keukenmedewerker restaurant nabij Groningen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de keuken waarbij je doorgroeimogelijkheden hebt? Lees dan snel verder!

Paterswolde Horeca 12 - 23 uren €10.48 - 11.44 per uur

Keukenhulp Kartracing & Bowling Groningen

Wil jij parttime aan het werk in Groningen en vind je het fijn om in de avond te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 10 - 20 uren €10.48 - 11.53 per uur mbo

Medewerker bediening restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een flexibele functie in de bediening en kan je niet wachten om te beginnen? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 12 - 35 uren €10.93 per uur
  • ...

Ben jij op zoek naar een administratieve functie in Drenthe? Bij ons vind je een ruim aanbod fulltime en parttime functies, waar jouw droom(bij)baan ongetwijfeld tussen zit! Da’s niet het enige zekerheidje. Bij ons krijg jij zoveel mogelijk de regie. Je krijgt een online account om alles bij te houden. Daarbij helpen wij je op weg: van het inschrijven tot het eerste loonstrookje. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? We praten je graag bij.

Drenthe: meer dan natuur

De provincie Drenthe staat voor veel mensen gelijk aan ‘natuur’, ‘rust’ en ‘ruimte’. Maar dat is lang niet alles. Er is namelijk veel meer dan alleen prachtige natuur. Als student, starter en (young) professional kun je op meerdere plekken terecht. Denk aan Assen, Eelde, Zuidlaren, Emmen, Hoogeveen of Meppel. Parttime of fulltime, in Drenthe liggen uitdagende administratieve functies op jou te wachten. Neem een kijkje op de vacaturepagina en solliciteer. Wij zoeken zo snel mogelijk contact, zodat jij binnen de kortste keren bezig bent met wat je het liefste doet!

Nooit hetzelfde

Elke dag hetzelfde doen, niks voor jou. Gelukkig maar, want de werkzaamheden van een administratief medewerker zijn elke dag anders. Jij zorgt dat agenda’s op orde zijn, het financiële plaatje klopt en gaat samen met je collega’s altijd voor het beste resultaat. Zo ben je binnen no-time onmisbaar bij je nieuwe werkgever! Ben je nog niet bekend met werkzaamheden als factuur- en inkoopadministratie of debiteurenbeheer? Geen probleem. Je krijgt de ruimte om de kneepjes van het vak te leren. Dus veel of geen administratieve ervaring: wij hebben gegarandeerd de baan voor jou. Klaar om aan de slag te gaan? Bekijk ons aanbod!

Dynamisch op meerdere manieren

Een dynamische dagindeling is niet het enige voordeel voor een administratief medewerker. Zo is er alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Da’s ook niet gek, want met administratieve werkzaamheden leer je het bedrijf van jouw toekomstige werkgever op je duimpje kennen. Al die kennis gebruik je vervolgens weer om door te groeien. Tel daarbij de grote vraag naar mensen als jij bij op en je kunt al gauw concluderen: dit wordt een leerzame, uitdagende en mooie tijd. Klaar voor de toekomst? Kijk gauw wat we voor je in petto hebben.