Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Friesland

440 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Verzuim medewerker 365Werk Groningen

Wil jij je verdiepen in het ziekteverzuim van onze uitzendkrachten en vind jij het tof om bij een jonge organisatie te werken? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een administratief talent die de functie als verzuim medewerker op zich wil nemen! Reageer bij interesse!

Groningen HR 32 uren €2130 per maand hbo

Horeca medewerker Brasserie Meuwese

Ben jij gastvrij en wil jij graag op een unieke locatie in Amsterdam aan het werk? Dan ben jij Brasserie Meuwese aan het juiste adres. Wil je meer te weten komen over deze toffe brasserie? Lees dan snel verder!

Amsterdam Horeca 30 uren €13.00 per uur

Pakketbezorger PostNL Assen (overdag)

Ben jij graag onderweg en zou je het autorijden willen combineren met werk? Ga dan aan het werk als pakketbezorger voor PostNL! In deze functie zal jij op de zaterdag aan het werk zijn in de regio Drenthe. Benieuwd? Lees de vacature hier!

Assen Productie & logistiek 8 uren €10.83 per uur

Administratief medewerker HR Bidfood Groningen

Heb jij een administratieve achtergrond en wil jij graag werken in de buurt van Groningen? Versterk dan het Bidfood-team! Benieuwd wat je hier te wachten staat? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 24 - 32 uren €14.00 - 16.00 per uur mbo

Medewerker spoelkeuken Zweedse meubelgigant Groningen

Vind jij het leuk om verschillende werkzaamheden te hebben en kan jij snel schakelen in taken? Dan past deze functie echt bij jou! Lees snel door om er achter te komen wat jou hier te wachten staat!

Groningen Productie & logistiek 8 - 40 uren €11.83 per uur

Opvoermedewerker ochtendploeg PostNL Kolham

Ben jij iemand die van aanpoten houdt en ben jij van maandagochtend tot en met de zaterdagochtend beschikbaar? Ga dan aan het werk bij PostNL in Kolham. Benieuwd wat deze functie allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Kolham Productie & logistiek 30 uren €10.65 per uur

Opvoermedewerker zaterdagochtend PostNL Kolham

Ben jij op de zaterdagochtend beschikbaar en woon jij in de buurt van Kolham? Ga dan aan het werk voor PostNl als opvoermedewerker. Spreekt jou dit aan? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Kolham Productie & logistiek 5 uren €10.65 per uur

Meewerkend voorman/-vrouw Mediapark Hilversum

Effektief Facility Services is op zoek naar een (meewerkend) voorman/-vrouw voor Mediapark Hilversum! Lijkt het jou leuk om hier te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Hilversum Schoonmaak 38 €12.58 - 14.38 per uur

Oproep schoonmaker volleybalclub Lycurgus

Heb jij ervaring met een poetsmachine en wil jij graag op oproepbasis aan het werk? Ga dan bij Kardinge aan de slag als schoonmaker tijdens de wedstrijden van Lycurgus. Interesse? Lees dan snel verder

Groningen Schoonmaak 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Bedieningsmedewerker Café De Sigaar

Heb jij ervaring in de bediening en wil jij graag aan het werk bij een gezellig café? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 24 - 38 uren €10.67 per uur mbo
  • ...

In Friesland vind je gegarandeerd een administratie vacature die bij jou past. Daar zorgen we bij 365Werk wel voor. Hoe we dit doen? Door nét even anders te werken dan een traditioneel uitzendbureau. Wij vinden namelijk dat uitzenden beter kan en transparanter moet. Daarom hebben we een ruim en gevarieerd aanbod op verschillende locaties. Bij ons regel je daarnaast alles online: van je inschrijving tot je eerste salaris. Benieuwd welke voordelen onze werkwijze nog meer voor jou heeft? We leggen het je graag uit!

Aan uitdaging geen gebrek

Dat Friesland een provincie is met karakter, hoeven we jou niet uit te leggen. Deze provincie zit vol verschillende landschappen, trotse inwoners en harde werkers. En daar horen natuurlijk uitdagende vacatures bij. Dus of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime dienstverband, in Friesland vind je de meest uiteenlopende administratieve vacatures. Neem een kijkje tussen ons aanbod, laat je verrassen en solliciteer. Wij doen de rest en zorgen dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Iedereen wint

Wil jij je volop ontwikkelen? Als administratief medewerker heb je daar alle ruimte voor. Sterker nog: in veel gevallen maakt het onderdeel uit van je functie. Als administratief medewerker leer je namelijk alle aspecten van het bedrijf kennen. Daar komt nog eens bij dat er veel vraag is naar administratieve medewerkers. Conclusie: als je wordt aangenomen, wint iedereen! Jij, doordat je een baan krijgt met veel leerkansen. Je werkgever doordat z’n bedrijf een enthousiasteling rijker is. Klaar om jouw steentje bij te dragen? Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Your lucky day

Het liefst leer je iedere dag iets nieuws. Daarom deel je jouw werkdag het liefst zo gevarieerd mogelijk in. It’s your lucky day! Dat is namelijk precies hoe de gemiddelde dag van een administratief medewerker eruitziet. Het ene moment buig je je over de agenda’s van verschillende collega’s, het andere moment verdiep je je in de factuur- en inkoopadministratie en even later neem je het debiteurenbeheer voor je rekening. Wat je dagindeling ook wordt, jij deinst nergens voor terug. En mocht je nu denken: dit komt me allemaal niet bekend voor, maar ik ga de uitdaging toch aan. Da’s precies de instelling die we zoeken! Dus, wat zeg je ervan: ben je klaar voor een functie vol uitdaging?