Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Friesland

481 Vacatures gevonden - pagina 1 van 49

Administratief medewerker 365Werk

Ben jij op zoek naar een hecht team waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft? Daarnaast beschikbaar om fulltime in Groningen te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 32 - 40 uren €2130 - 2700 per maand mbo

Monteur Wasautomatenverhuur.nl

Ben jij graag onderweg en lijkt het je leuk om op verschillende locaties jouw skills te gebruiken om witgoed te installeren? Neem dan een kijkje bij deze vacature!

Groningen Techniek 40 uren mbo

Chef kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca waarbij je de verbinding bent tussen het management en het keukenteam? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 38 uren €2525 - 3156 per maand mbo

Pizzabakker Groningen

Ben jij de ervaren pizzabakker die wij zoeken? Houd jij van de snelheid in de keuken en ben je positief ingesteld? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 11.44 per uur

Zelfstandig werkend kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan waarbij de kwaliteit van de gerechten altijd op nummer 1 staat? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 25 - 38 uren €1945 - 2043 per maand mbo

Bedieningsmedewerker Hotel Hoogeveen

Ben jij communicatief vaardig en sociaal vaardig? Voor Hotel Hoogeveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerker! Lees snel verder!

Hoogeveen Horeca 16 - 38 uren €11.00 per uur

Keukenmedewerker restaurant nabij Groningen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de keuken waarbij je doorgroeimogelijkheden hebt? Lees dan snel verder!

Paterswolde Horeca 12 - 23 uren €10.48 - 11.44 per uur

Pizzabakker Het Strandhuis Groningen

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime functie waarbij je onderdeel bent van een ervaren keukenteam? Lees dan snel verder!

Meerstad Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 15.07 per uur

Medewerker bediening restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een flexibele functie in de bediening en kan je niet wachten om te beginnen? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 12 - 35 uren €10.93 per uur

Keukenhulp Kartracing & Bowling Groningen

Wil jij parttime aan het werk in Groningen en vind je het fijn om in de avond te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 10 - 20 uren €10.48 - 11.53 per uur mbo
  • ...

In Friesland vind je gegarandeerd een administratie vacature die bij jou past. Daar zorgen we bij 365Werk wel voor. Hoe we dit doen? Door nét even anders te werken dan een traditioneel uitzendbureau. Wij vinden namelijk dat uitzenden beter kan en transparanter moet. Daarom hebben we een ruim en gevarieerd aanbod op verschillende locaties. Bij ons regel je daarnaast alles online: van je inschrijving tot je eerste salaris. Benieuwd welke voordelen onze werkwijze nog meer voor jou heeft? We leggen het je graag uit!

Aan uitdaging geen gebrek

Dat Friesland een provincie is met karakter, hoeven we jou niet uit te leggen. Deze provincie zit vol verschillende landschappen, trotse inwoners en harde werkers. En daar horen natuurlijk uitdagende vacatures bij. Dus of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime dienstverband, in Friesland vind je de meest uiteenlopende administratieve vacatures. Neem een kijkje tussen ons aanbod, laat je verrassen en solliciteer. Wij doen de rest en zorgen dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Iedereen wint

Wil jij je volop ontwikkelen? Als administratief medewerker heb je daar alle ruimte voor. Sterker nog: in veel gevallen maakt het onderdeel uit van je functie. Als administratief medewerker leer je namelijk alle aspecten van het bedrijf kennen. Daar komt nog eens bij dat er veel vraag is naar administratieve medewerkers. Conclusie: als je wordt aangenomen, wint iedereen! Jij, doordat je een baan krijgt met veel leerkansen. Je werkgever doordat z’n bedrijf een enthousiasteling rijker is. Klaar om jouw steentje bij te dragen? Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Your lucky day

Het liefst leer je iedere dag iets nieuws. Daarom deel je jouw werkdag het liefst zo gevarieerd mogelijk in. It’s your lucky day! Dat is namelijk precies hoe de gemiddelde dag van een administratief medewerker eruitziet. Het ene moment buig je je over de agenda’s van verschillende collega’s, het andere moment verdiep je je in de factuur- en inkoopadministratie en even later neem je het debiteurenbeheer voor je rekening. Wat je dagindeling ook wordt, jij deinst nergens voor terug. En mocht je nu denken: dit komt me allemaal niet bekend voor, maar ik ga de uitdaging toch aan. Da’s precies de instelling die we zoeken! Dus, wat zeg je ervan: ben je klaar voor een functie vol uitdaging?