Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Administratie Vacatures
Friesland

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

In Friesland vind je gegarandeerd een administratie vacature die bij jou past. Daar zorgen we bij 365Werk wel voor. Hoe we dit doen? Door nét even anders te werken dan een traditioneel uitzendbureau. Wij vinden namelijk dat uitzenden beter kan en transparanter moet. Daarom hebben we een ruim en gevarieerd aanbod op verschillende locaties. Bij ons regel je daarnaast alles online: van je inschrijving tot je eerste salaris. Benieuwd welke voordelen onze werkwijze nog meer voor jou heeft? We leggen het je graag uit!

Aan uitdaging geen gebrek

Dat Friesland een provincie is met karakter, hoeven we jou niet uit te leggen. Deze provincie zit vol verschillende landschappen, trotse inwoners en harde werkers. En daar horen natuurlijk uitdagende vacatures bij. Dus of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime dienstverband, in Friesland vind je de meest uiteenlopende administratieve vacatures. Neem een kijkje tussen ons aanbod, laat je verrassen en solliciteer. Wij doen de rest en zorgen dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Iedereen wint

Wil jij je volop ontwikkelen? Als administratief medewerker heb je daar alle ruimte voor. Sterker nog: in veel gevallen maakt het onderdeel uit van je functie. Als administratief medewerker leer je namelijk alle aspecten van het bedrijf kennen. Daar komt nog eens bij dat er veel vraag is naar administratieve medewerkers. Conclusie: als je wordt aangenomen, wint iedereen! Jij, doordat je een baan krijgt met veel leerkansen. Je werkgever doordat z’n bedrijf een enthousiasteling rijker is. Klaar om jouw steentje bij te dragen? Neem een kijkje tussen onze vacatures.

Your lucky day

Het liefst leer je iedere dag iets nieuws. Daarom deel je jouw werkdag het liefst zo gevarieerd mogelijk in. It’s your lucky day! Dat is namelijk precies hoe de gemiddelde dag van een administratief medewerker eruitziet. Het ene moment buig je je over de agenda’s van verschillende collega’s, het andere moment verdiep je je in de factuur- en inkoopadministratie en even later neem je het debiteurenbeheer voor je rekening. Wat je dagindeling ook wordt, jij deinst nergens voor terug. En mocht je nu denken: dit komt me allemaal niet bekend voor, maar ik ga de uitdaging toch aan. Da’s precies de instelling die we zoeken! Dus, wat zeg je ervan: ben je klaar voor een functie vol uitdaging?