Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Menu

Blog

Hier vind je het nieuws van 365Werk. Wij schrijven artikelen over zaken die gebeuren in de uitzendbranche. Met het blog houden wij jou op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen.

Op zoek naar een baan? Solliciteer digitaal!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer dan nu digitaal! Wij leggen je in deze blog uit hoe dat precies werkt en waar je goed op moet letten. Lees snel verder!

Werk jij thuis? Maak een back-up!

Heel veel Nederlanders, en jij misschien ook wel, werken door het coronavirus thuis. De meeste mensen gaan dan ook aan de slag vanaf hun eigen laptop, maar wat als er iets mis gaat? Voorkom problemen en lees onze blog!

Wat doet het thuiswerken met de 365'ers?

Inmiddels zijn we aan het eind van de tweede thuiswerkweek en vroeg ik, Lieze, mij af hoe het bij mijn collega's gaat. In deze blog lees je dan ook hoe iedereen het thuiswerken aanpakt!

Veelgestelde vragen van onze uitzendkrachten

We kunnen er inmiddels echt niet meer omheen, het Coronavirus heeft enorm veel impact op het dagelijks leven. In dit artikel behandelen we de meest gestelde vragen van onze uitzendkrachten!

5 Tips: Word een pro in thuis werken!

Werk jij ook thuis door het coronavirus? Met deze tips zorgen we ervoor dat jij zo efficiënt mogelijk thuis aan de slag kan!

4 Tips: De beste communicatiekanalen om samen te werken met je collega's!

Vind jij het ook belangrijk om thuis goed samen te kunnen werken met jouw collega's en ben je benieuwd welke tools hier het beste bij helpen? Lees dan snel verder!

Hulp aanbieden bij Corona maatregelen

Het zijn rare tijden. We maken ons allemaal zorgen over baan/bedrijf en de gezondheid van mensen. Gelukkig brengt deze crisis ook het beste in mensen naar boven en zijn er vele goede initiatieven gestart. Lees hoe jij kan helpen tijdens deze crisis.

5 redenen waarom jij gewoon een keer vrijwilligerswerk moet doen!

Wil je naast je fulltime baan, parttime baan of bijbaan ook nog vrijwilligerswerk doen maar heb je nog het laatste zetje nodig om dit echt te gaan doen? Wij hebben 5 redenen waarom je dit gewoon eens moet proberen!

Wist je dat: Belastingaangifte 2020

Hoe kan je jouw belastingaangifte het beste aanpakken? In deze blog geven we je enkele tips en helpen we je enkele valkuilen te vermijden. Lees snel verder!

Blog #19 Even voorstellen: Lot

Natuurlijk niet alle 365'ers nemen de telefoon op, maar ook deze collega's stellen zich graag aan jullie voor! Zo krijg je een duidelijker beeld van hoe ons team in elkaar zit.

  • ...