Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Menu

Blog

Hier vind je het nieuws van 365Werk. Wij schrijven artikelen over zaken die gebeuren in de uitzendbranche. Met het blog houden wij jou op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen.

Vanaf 1 juli langer partnerverlof!

Het partnerverlof wordt vanaf vandaag, 1 juli 2020, flink uitgebreid! Wil jij weten wat er verandert en wat de gevolgen daarvan zijn? Lees het in onze nieuwste blog!

Wijziging minimumloon juli 2020

Het is weer zo ver, per 1 juli wordt het wettelijk minimumloon verhoogt! Wil jij weten wat jij per 1 juli gaat verdienen? Lees dan snel verder!

Invoering TOFA-regeling

De invoering van de TOFA (Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten) is een feit. In deze blog kom je erachter of jij in aanmerking komt voor deze tegemoetkoming. Lees dus snel verder!

Wat zijn de horecaregels?

Maandag 1 juni om 12.00 uur mochten de horecazaken weer open, maar men moet zich aan bepaalde voorwaarden houden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In deze blog zetten wij alle regels voor jou op een rijtje!

Duizenden Nederlanders verloren hun baan

Voor sommige Nederlanders is het leven onomkeerbaar veranderd. De werkloosheid neemt sterk toe en wat betekent dat? Lees het in de nieuwste 365Werk blog!

Van bedienen bij de kartbaan naar orderpicken in Winschoten

Wij hebben onwijs veel klanten in de horeca waardoor er nu flink wat mensen tijdelijk niet kunnen werken. Waar mogelijk proberen wij hun alsnog kansen te bieden om, tijdelijk ergens anders, aan het werk te gaan. In deze blog lees je de ervaring van Ellen!

De NOW regeling is mogelijk een ramp!

Biedt de NOW regeling wel genoeg ondersteuning voor groeibedrijven en daarmee ook voor duizenden uitzendkrachten? Wies legt je in deze blog uit wat het verschil is tussen het idee van de NOW regeling en de werkelijke situatiee.

Op zoek naar een baan? Solliciteer digitaal!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteer dan nu digitaal! Wij leggen je in deze blog uit hoe dat precies werkt en waar je goed op moet letten. Lees snel verder!

Werk jij thuis? Maak een back-up!

Heel veel Nederlanders, en jij misschien ook wel, werken door het coronavirus thuis. De meeste mensen gaan dan ook aan de slag vanaf hun eigen laptop, maar wat als er iets mis gaat? Voorkom problemen en lees onze blog!

Wat doet het thuiswerken met de 365'ers?

Inmiddels zijn we aan het eind van de tweede thuiswerkweek en vroeg ik, Lieze, mij af hoe het bij mijn collega's gaat. In deze blog lees je dan ook hoe iedereen het thuiswerken aanpakt!

  • ...