Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Blog

Hier vind je het nieuws van 365Werk. Wij schrijven artikelen over zaken die gebeuren in de uitzendbranche. Met het blog houden wij jou op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen.

Uitzenden in een nieuw jasje

Het leven van een uitzendbureau zag er iets meer dan 20 jaar geleden heel anders uit. In deze blog lees je hoe het er nu aan toe gaat bij 365Werk op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Lees hem nu!

Onze hoogtepunten van 2020!

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse blog waarin we terugkijken naar het afgelopen jaar. Dat 2020 anders was dan voorgaande jaren zal je niet verbazen. Maar toch hebben we flink wat hoogtepunten om te vieren!

Ondernemen is (gecalculeerde) risico’s nemen

In het kader van de Dag van de Ondernemer neemt Wies je mee hoe 2020 er op het gebied van ondernemerschap uit zag. Omschakelen en vooruit blijven denken. Dat hebben we geleerd. Lees de blog nu!

4 Tips: Hoe laat jij een goede indruk achter op je sollicitatiegesprek?

Een eerste indruk maak je maar één keer, dus is het belangrijk dat deze goed is. In deze blog lees je 4 tips hoe jij een goede indruk achterlaat op jouw sollicitatiegesprek!

Van horecamedewerker naar zorgmedewerker!

Tijdens de tweede golf raakte het horecapersoneel opnieuw hun baan kwijt. Aan ons de taak om hun zo snel mogelijk nieuw werk aan te bieden, deze keer ook in de zorg. In deze blog lees je de ervaring van Tanitha!

365Werk gebruikt Google for Jobs

Bij 365Werk zijn we continu bezig om de beste kandidaat voor onze klanten te vinden. In deze blog lees je hoe we Google for Jobs gebruiken voor het vinden van jouw personeel.

De horeca sluit opnieuw haar deuren, wat betekent dit voor jou?

Werk jij normaal gesproken in de horeca en vallen jouw uren weg door de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus? In deze blog beantwoorden wij de belangrijkste vraag. Lees snel verder!

4 tips: Hoe vind ik een baan tijdens de coronacrisis?

Wil jouw zoektocht naar een baan in deze tijd nog niet echt lukken? Geef niet op! Wij hebben voor jou 4 tips op een rijtje gezet hoe jij tijdens de coronacrisis makkelijker aan een baan komt!

Hoe vind ik mijn droombaan?

Gelukkig zijn met je werk, dat is belangrijk toch? In deze blog lees je wat een droombaan is en hoe je stapje voor stapje dichterbij kan komen om deze te vinden!

Prinsjesdag 2020; Een korte samenvatting

Prinsjesdag 2020, een dag voor in de geschiedenisboeken! In deze blog lees je welke veranderingen je merkt in je portemonnee en een aantal investeringen vanuit het kabinet.

  • ...