Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Blog

Hier vind je het nieuws van 365Werk. Wij schrijven artikelen over zaken die gebeuren in de uitzendbranche. Met het blog houden wij jou op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen.

Hoe vind ik mijn droombaan?

Gelukkig zijn met je werk, dat is belangrijk toch? In deze blog lees je wat een droombaan is en hoe je stapje voor stapje dichterbij kan komen om deze te vinden!

Prinsjesdag 2020; Een korte samenvatting

Prinsjesdag 2020, een dag voor in de geschiedenisboeken! In deze blog lees je welke veranderingen je merkt in je portemonnee en een aantal investeringen vanuit het kabinet.

Klantcase: CrossOver vindt in 365Werk ideale personeelspartner

Bij CrossOver wouden ze het 'een beetje anders'. En dat vinden ze bij 365Werk! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Welke regels houden wij aan omtrent het coronavirus?

In deze blog gaan wij verder in op 3 veelvoorkomende situaties rondom het coronavirus. Heb jij twijfels of is het niet duidelijk? Neem dan direct contact met ons op!

NL leert door

Meld je nu aan voor gratis ontwikkeladvies en online scholingsactiviteiten!

Klantcase: Albert Heijn Hoogkerk blij verrast door 365Werk

Bij Albert Heijn Hoogkerk besloten ze om van uitzendleverancier te wisselen. Hoe dat is bevallen? Kornelis Afman deelt in deze klantcase zijn ervaring!

Klantcase: ‘Dienstverlening tot in het extreme’

Naast dat wij zelf regelmatig blogs schrijven vinden wij het ook leuk om klanten aan het woord te laten. In deze eerste klantcase lees je de ervaring van Bert Westerhof.

De 6 leukste bijbanen voor studenten

Geniet jij zo van het studentenleven dat je nu toch echt een bijbaan nodig hebt? Wij hebben de leukste bijbanen voor je op een rij gezet. Lees voor inspiratie vooral deze blog eens door!

4 redenen waarom jij bij een callcenter wil werken!

Werken bij een callcenter, waarom zou je het doen? Nou, daar zijn veel redenen voor! Wij vertellen je in deze blog waarom jij bij een callcenter wil werken!

Vanaf 1 juli langer partnerverlof!

Het partnerverlof wordt vanaf vandaag, 1 juli 2020, flink uitgebreid! Wil jij weten wat er verandert en wat de gevolgen daarvan zijn? Lees het in onze nieuwste blog!

  • ...