Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Menu

Blog

Hier vind je het nieuws van 365Werk. Wij schrijven artikelen over zaken die gebeuren in de uitzendbranche. Met het blog houden wij jou op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen.

Wat staat er op een jaaropgave?

In het begin van een nieuw kalenderjaar ontvang jij je jaaropgave. Maar wat staat hier op en waarvoor heb je deze nodig?

Onze hoogtepunten van 2019!

We hebben het hele jaar super hard gewerkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, nu is het tijd om terug te kijken naar alle hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Wat is het verschil tussen bruto en netto loon?

Er zit altijd verschil in het loon wat op je contract staat en wat je uiteindelijk op je rekening krijgt, wij leggen je uit waardoor dit komt!

Sluit je via ons aan bij de collectieve zorgverzekering van VGZ!

Wij zijn aangesloten bij de collectieve zorgverzekering die de ABU heeft afgesloten met de VGZ. Kijk snel of jij in aanmerking komt voor alle voordelen!

Wijziging minimumloon januari 2020

Het wettelijk minimumloon gaat weer omhoog! Ben je benieuwd wat dat voor jou gaat betekenen? Lees dan snel verder!

Blog #19 Even voorstellen: Stephanie

Wanneer jij naar ons kantoor belt krijg je een van de 365'ers aan de lijn. Maar wie zijn dit nou eigenlijk en wat is hun achtergrond?

Hoe verklein je de kans om griep te krijgen?

In dit artikel vind je meerdere tips om de kans te verkleinen om de griep te krijgen!

365WerkT; ons eigen organisatiemodel

365WerkT is ons eigen organisatiemodel. Het is geen holocracy maar ook zeker geen hiƫrarchische structuur. Lees hier meer over ons organisatiemodel!

365Werk finalist Groninger Ondernemingsprijs!

Wij mogen ons finalist voor de Groninger Ondernemingsprijs noemen!

Prinsjesdag 2019; een korte samenvatting

Dinsdag 17 september 2019 was het Prinsjesdag! In dit artikel geven wij een korte samenvatting van de aspecten die gaan veranderen.

  • ...