Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

De 6 leukste bijbanen voor studenten

Studeren, studeren en nog eens studeren. Vermoeiend en ook nog eens duur! Maar het studentenleven is natuurlijk veel te leuk om op te geven. Dat betekent voor veel studenten dat het tijd wordt voor de perfecte bijbaan. Het is natuurlijk wel belangrijk dat een bijbaan past bij of naast jouw studie en vooral dat deze past bij jouw leven. Daarom hebben wij voor jou de beste bijbaantjes voor studenten op een rijtje gezet!

Supermarkt

Werken bij een supermarkt klinkt misschien als iets voor scholieren, toch heeft het veel voordelen! Vaak is het bij een supermarktbijbaantje zo dat je je vakantiegeld bij je salaris in krijgt, waardoor je uurloon hoger ligt. Daarnaast krijg je ook vaak korting op je boodschappen! Niet alleen veel geld verdienen maar ook geld besparen dus!

Ouderen helpen

Je kan er ook voor kiezen om in een bejaardentehuis te werken. Hier verdien je geld en het levert veel voldoening op. De bewoners van een tehuis met ouderen zijn oprecht heel blij met je hulp en je krijgt waardering voor je werk.

Callcenter

Hou jij van geld verdienen en heb je altijd een vlotte babbel? Dan is een baantje bij een callcenter iets voor jou. Wil je weten wat een bijbaan bij een callcenter voor voordelen met zich mee brengt? Lees het hier!

Horeca

Hard werken voor weinig geld, dat is waar de horeca om bekend staat. Maar er zijn ook volop positieve kanten; gezellige collega's waarmee je na werktijd een borrel doet bijvoorbeeld! Welke student wil dat nou niet? Voor het perfecte horecabaantje ben je bij 365Werk aan het juiste adres! Bekijk alle horecavacatures die wij online hebben staan hier en wie weet kan je meteen aan de slag!

Studentchauffeur

Veel rondrijden in mooie auto’s en studeren tijdens je werk. Dat is waar je mee te maken krijgt als studentchauffeur. In de mooiste auto’s chauffeur jij er op los. Soms hoef je alleen de auto weg te brengen, waardoor je in de terugweg in de trein (betaald) kan studeren. Soms moet je ook mensen brengen en weer ophalen, dan kan je in de tussentijd mooi studeren!

Festivalmedewerker

Betaald worden om naar een festival te gaan, dat is waar menig studentenhart sneller van begint te kloppen. Check de websites van jouw favoriete festivals voor vacatures! Het is dan wel seizoensgebonden werk, maar het betaalt goed!

Delen