Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Eigen tool maakt inschrijven bij 365Werk makkelijker

‘De achterkant’ wordt het werkveld van een groep ontwikkelaars en programmeurs van 365 wel eens genoemd. Je ziet ze niet, maar ze hebben een onmisbare taak. Dankzij hen klopt de hele IT-infrastructuur en lopen alle digitale processen gesmeerd. En daar heeft niet alleen ‘de voorkant’ - dat deel van het bedrijf dat te maken heeft met opdrachtgevers en uitzendkrachten - direct profijt van. Vooral uitzendkrachten en opdrachtgevers doen er hun voordeel mee.

Het is de continue wisselwerking tussen vragen opwerpen en oplossingen bieden die onlangs tot een mooi resultaat leidde. Ontwikkelaar Hergen Dillema presenteert met trots een oplossing voor het invullen van persoonsgegevens. Wie zich bij 365Werk inschrijft, kan zich binnenkort de moeite besparen. Bovendien doet de tool meteen een check die opdrachtgevers werk en tijd scheelt.

Met behulp van bestaande technieken, die afbeeldingen om kunnen zetten naar tekst, lukte het om een tool te bouwen die met behulp van een algoritme persoonlijke gegevens op identiteitskaarten herkent. Upload een foto van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs en het systeem herkent je persoonsgegevens en vult die vast voor je in.

Het slimme algoritme zorgt er niet alleen voor dat gegevens foutloos worden ingevuld. Het doet meteen een controle op de geldigheid van de aangeboden identiteitskaart. Een melding gaat direct uit zodra een ID-kaart verlopen is of een verblijfsvergunning ontbreekt. Zo voorkomt het systeem dat mensen zonder de juiste papieren aan het werk gaan.

Een extra tijdbesparing vloeit voort uit het gebruik van de tool. Die vult alle officiële namen van zich inschrijvende uitzendkrachten automatisch in, zoals de wet aangeeft. Zonder het hulpmiddel wordt regelmatig een roepnaam genoteerd, met als gevolg dat recruiters contact met kandidaten moeten zoeken om dat te verbeteren. Dat behoort nu tot het verleden.

365Werk is constant op zoek naar manieren om uitzenden en alle processen eromheen te vergemakkelijken. Waar het kan, gebeurt dat met digitale middelen. Dat lukt, omdat 365Werk eigen ontwikkelaars in dienst heeft, bij wie innoveren in de genen zit. En zo maken we uitzenden elke dag een beetje beter.

Benieuwd naar de technische beschrijving? Deze kan je hier vinden: https://hergen.nl/processing-identity-documents-in-laravel

Delen