Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Promotiedagen: 8 & 9 november

Het zakelijke event van Noord-Nederland is weer terug! Op 8 en 9 november vinden de Promotiedagen plaats in Martiniplaza te Groningen en 365Werk is er samen met Effektief Facility Services er dit jaar ook weer bij. We kunnen elkaar weer ontmoeten, met elkaar praten en kennis opdoen en niet online, maar LIVE!

Al 35 jaar is dit het event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. Ondernemers komen samen, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft.

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Kom jij ook?

Zien wij jou ook op 8 of 9 november bij de Promotiedagen in Martiniplaza? 365Werk is te vinden bij standnummer: 2011.

Delen