Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Sint Maarten: wat haal in je huis?

Het is vandaag 11 november en dat betekent: Sint Maarten. Zodra het schemerig begint te worden gaan de eerste kinderen met hun mooie lampionnen de straat op. Ze bellen aan, zingen een bijpassend liedje en het allerbelangrijkste: ze verwachten aan het eind van de avond een tas vol met snoep. Aan jou de taak dus om genoeg in huis te hebben, maar waar kan je deze lekkerheden kopen? We laten jou enkele zaken in de binnenstad zien waar jij heerlijke verwennerijen kunt halen, zo weet jij zeker dat je vanavond niks tekort komt!

Droppie

Het grootste assortiment aan snoepgoed in Groningen is Droppie aan de Astraat. Ze verkopen hier snoep in alle soorten, maten en smaken. Droppie is gespecialiseerd in Arabische Gom. Je hebt hier de keuze uit 400 soorten drop en (oud Hollands) snoep, de tijdeloze smaak waar jij de beste herinneringen aan hebt!

Heerlijk Chocolade

De echte chocoladeliefhebber kan zich hier hélemaal uitleven in deze winkel in één van de meest gezellige straatjes van Groningen, de Folkingestraat. De geur van chocolade komt je tegemoet zodra je hier binnenstapt. De deur staat altijd open, dus kom gerust binnen om te kijken, ruiken, proeven en/of beleven. Een echte aanrader als je puur op zoek bent naar chocolade.

Jamin

De Jamin is een begrip in Groningen en vooral heel Nederland. Ongetwijfeld dat jij hier als kleine jongen/meid van je zakgeld snoep heb gekocht. In Groningen heb je zelfs twee locaties: winkelcentrum Paddepoel en de Herestraat. De keuze is hier reuze, voor ieder wat wils.

Seven seas

In de Oude Ebbinge is Seven Seas te vinden. In deze snoepwinkel verkopen ze allerlei soorten lekkerheden uit alle delen over de gehele wereld. Zoet, zuur, klein, groot, hartig, zacht, ze hebben het er allemaal! Voor verschillende feestjes en events hebben ze ook leuke cadeaus die je in overleg kan bestellen. Als je zelf ideeën hebt, dan kan er altijd een feestverpakking op maat gemaakt worden.

Van Delft

Deze zaak is de oudste en grootste fabriek van het meest beroemde Nederlandse koekje, de pepernoot! Bovendien is de zaak al sinds 1880 'hofleverancier van Sinterklaas'. Van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 75 uit deze bakkerij. En dat zijn er nog al wat; Nederlanders eten met elkaar ruim 7 miljard pepernoten per jaar. Verder is hier ook een kersassortiment met allerlei lekkerheden.

Mocht je nog niks in huis hebben, dan zijn bovengenoemde winkels zeker een aanrader om even een bezoekje te nemen. Laten we hopen op een gezellige avond waarin alle kinderen goed verwend gaan worden!

Delen