Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Tik jij 'm aan?

Je kent het vast wel, je ziet een vacature en denkt: bingo! Jan is de perfecte persoon voor deze baan! En geeft het door. Jij een goede daad verricht en Jan blij met een super toffe baan die helemaal bij hem past. Daarbovenop zijn wij, van 365Werk, ook hartstikke blij met jou! Daarom hebben wij de Tik ‘m aan actie bedacht om ook jou te belonen voor jouw opmerkzaamheid. Wat houdt het Tik ‘m aan concept dan precies in voor jou?

Even uitleggen

Allereerst is een Tik ‘m aan vacature te herkennen aan de Tik ‘m aan banner boven aan de vacature. Om deze vacatures te vinden kun je op onze website onder aan de pagina klikken op Tik ‘m aan vacatures en krijg je alle mogelijke opties te zien. Ook worden er, elke twee weken, drie Tik ‘m aan vacatures gedeeld in onze nieuwsbrief. Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Wanneer jij een vacature bent tegengekomen en jij voor ons de ideale kandidaat hebt gevonden, mail jij naar [email protected]. In deze mail benoem jij om welke vacature het gaat en wie jij aandraagt. Vervolgens solliciteert jouw vriend, vriendin, familielid of buurvrouw op de vacature. Wordt hij/zij aangenomen? Dan heeft Jan een baan en ben jij €50 rijker! Hij, jij en wij blij! Driedubbel win!

Delen is meespelen!

Wij houden van sociale media. Dus wil jij ons graag helpen om de vacature te vullen? Dan mag jij deze uiteraard delen op de sociale platformen. Echter is het niet toegestaan om de vacature te plaatsen op andere websites. Is dit wel het geval, dan hebben wij het recht om jou te verwijderen uit het referral programma en de bonus niet uit te betalen.

Delen