Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Tik 'm aan!

Ken jij iemand die geschikt is voor één van onze ‘Tik ‘m aan’ vacatures? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou, want voor sommige vacatures kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Als jij namelijk een vriend, vriendin, kennis of buurman aandraagt verdien jij nu €50 netto! In deze blog lees je precies hoe jij een zakcentje kan bijverdienen!

Wat is een Tik ‘m aan vacature?

Je kan een deelnemende ‘Tik ‘m aan’ vacature herkennen aan het ‘Tik ‘m aan’ logo op onze website én in onze nieuwsbrief (Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu hier in!) Ken jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Stuur dan een mail naar info@365Werk.nl. In deze mail benoem je vervolgens om welke vacature het gaat en wie volgens jou de perfecte kandidaat is.

Wanneer ontvang jij €50?

Nadat jij jouw vriend, vriendin, kennis, familielid, buurvrouw etc. hebt aangedragen door te mailen moet diegene natuurlijk wel nog solliciteren op de vacature. Wordt hij/zij vervolgens aangenomen? Dan heb jij een beloning van €50 netto verdiend. Een win-winsituatie: jij blij, wij blij!

Delen = meer kans op €50!

Om ons te helpen met het vinden van de juiste kandidaat en om jou kan op €50 te vergroten mag je de betreffende vacature uiteraard delen op social media. Echter, is het niet toegestaan om onze vacature te verspreiden op andere websites. Wanneer dit wel het geval is hebben wij het recht om je te verwijderen uit het referral programma en de bonus niet uit te betalen. Je kan het bericht delen via de vacature op de website of natuurlijk via onze social media!

Tik ‘m aan!

Delen