Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

terug Naar blog

Uitzendkrachten kunnen zich aansluiten bij de collectieve zorgverzekering

Wij zijn als 365Werk aangesloten bij de collectieve zorgverzekering van VGZ. Dit heeft voordelen voor al onze medewerkers en uitzendkrachten.

In het kort de voordelen:

  • 10% korting op de basisverzekering
  • 15% korting op de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best
  • 5% korting op de tandartsverzekering
  • Korting voor het hele gezin
  • De vrijheid om je eigen zorgpakket samen te stellen

[b]Dit zijn de mogelijkheden:[/b]  De collectieve zorgverzekering van VGZ biedt de keuze tussen een naturaverzekering (zorgaanbieders met contract) en een restitutieverzekering (vrije keus uit zorgaanbieders). Hier kun je een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering aan toevoegen. Of je kiest voor een Alles-in-1 Pakket, net zo makkelijk! 

Hier vind je alle vergoedingen binnen de verschillende verzekeringen. Hier vind je alle mogelijke pakketten, een uitgebreide uitleg en vind je in drie eenvoudige stappen het pakket dat het beste bij jou past. 

Let op dat je hierbij aangeeft bij welke van onze BV’s – 365Werk Facility B.V., 365Werk Hospitality B.V., 365Werk Contracting B.V. of 365Werk B.V. – jij aangesloten zit. 

Delen