Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Beveiliging
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Werken in de beveiliging

Gaat veiligheid voor jou boven alles? Dat is de juiste insteek wanneer je als beveiliger aan het werk gaat. Als beveiliger ben jij onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid binnen allerlei organisaties, van luchthavens en kantoren tot winkelpanden en overheidsinstellingen. Als beveiliger weet jij een groep mensen op de juiste manier te begeleiden en moet je snel kunnen schakelen wanneer een situatie uit de hand dreigt te lopen. Herken jij deze vaardigheden in jezelf? Dan kan jij als beveiliger aan het werk! Via 365Werk kan je op heel veel verschillende locaties als beveiliger aan de slag. Het hele jaar door komen er beveiligingsvacatures online te staan. Van beveiligingsvacatures in Groningen tot aan Amsterdam. Staat er op dit moment geen vacature als beveiliger bij jou in de buurt online? Laat het ons weten en 365Werk helpt jou met het zoeken naar een baan in de beveiliging bij jou in de buurt!

Maar wat doet een beveiliger nog meer? Beveiligers voeren meestal toezichthoudende en controlerende taken uit. Jouw werkzaamheden als beveiliger zijn afhankelijk van de organisatie waarvoor jij aan het werk gaat. Over het algemeen zijn de taken van een beveiliger onder andere: preventief toezicht houden, bewaken van de toegang, registreren van bezoekers, fouilleren van bezoekers en optreden van ongewenst gedrag (bijvoorbeeld diefstel, vernieling of betreding van verboden gebied). Voorbeelden van waar beveiligers kunnen komen te werken zijn luchthavens, winkels, disco’s, musea, banken en evenementen.

Opleiding

Meestal kan jij alleen als beveiliger aan de slag als je een mvo-2-diploma hebt gehaald. Mbo-opleidingen die de meeste beveiligers hebben gevolgd zijn: Particulier beveiliger, coördinator beveiliging, evenementenbeveiliger (ESO), beveiliger, handhaver toezicht en veiligheid en buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). Deze opleidingen kunnen aan een groot aantal roc’s en particuliere instituten gevolgd worden. Nadat jij een opleiding hebt behaald kan jij aan de slag als beveiliger. Ook kan jij ervoor kiezen om je te specialiseren in bijvoorbeeld persoonsbeveiliging of naar een leidinggevende functie.

Vaardigheden

Om te werken in de beveiliging zijn bepaalde competenties erg belangrijk. Jij beschikt als beveiliger van nature over bepaalde competenties. Ten eerste is het belangrijk dat jij een topper bent in communiceren. Communiceren is de key tot een goede en strakke samenwerking wat erg belangrijk is in het vak van de beveiliging. Daarnaast ben jij besluitvaardig, resultaatgericht en ben jij een kei in plannen en organiseren. Ten slotte heb jij als beveiliger analytisch vermogen, dat houdt in dat jij in staat bent om feiten en meningen te scheiden en dat jij verbanden ken leggen tussen problemen.