Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Detailhandel
vacatures

471 Vacatures gevonden - pagina 1 van 48

Parttime sorteermedewerker PostNL Assen

Op zoek naar een baan die makkelijk is te combineren met jouw privéleven? Dan ben jij bij PostNL op het juiste adres!

Assen Productie & logistiek 12 - 20 €10.83 per uur

Chef kok WERKMAN Groningen

Ben jij gemotiveerd, enthousiast en kan je niet wachten om bij deze hippe hotspot in Groningen te werken? Ben jij de Chef kok die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 38 uren €2628 - 2964 per maand mbo

Logistiek medewerker PerkinElmer Winschoten

Fulltime aan het werk in Winschoten? Neem dan een kijkje bij deze vacature van PerkinElmer. Door middel van een heftruck verzamel jij orders en maak je pakketjes verzendklaar. Aan het werk? Solliciteer snel!

Winschoten Productie & logistiek 40 uren €2730 per maand

Kok MaMa Kelly Amsterdam

Parttime of fulltime aan het werk als kok?Bij MaMa Kelly in Amsterdam ligt de keuze bij jou! Benieuwd? Neem een kijkje bij de vacature en solliciteer bij interesse!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren mbo

Bedieningsmedewerker MaMa Kelly Amsterdam

Heb jij al wat ervaring in de bediening of zou je dit graag willen leren? Ben jij tussen de 8 en 38 uren in de week beschikbaar in Amsterdam? Ga dan aan het werk bij MaMa Kelly!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren €10.67 - 12.00 per uur

Afwasser MaMa Kelly Amsterdam

MaMa Kelly is een restaurant gevestigd in het Olympisch Stadion. Zou jij graag aan het werk willen bij een populaire hotspot? Solliciteer dan snel!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren €10.67 per uur

Sorteermedewerker avond/nacht PostNL Kolham

Vind jij het fijn om in de avond en nacht te werken en ben jij fysiek sterk? Lees dan snel verder!

Kolham Productie & logistiek 20 - 32 uren €10.83 per uur

Allround sorteermedewerker PostNL (middag/avond)

Ben jij fysiek fit en ben je op zoek naar een functie waarbij je in de middag en avond aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Kolham Productie & logistiek 20 - 40 uren €10.83 per uur

Vulploegmedewerker Albert Heijn Hoogkerk

Wil jij parttime aan het werk en werk jij op een lekker tempo door? Lees dan snel verder!

Hoogkerk Detailhandel 15 uren €11.03 per uur

Los en laad medewerker (nacht) PostNL Kolham

Ben jij een nachtmens en wil jij graag 4 à 5 dagen aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Kolham Productie & logistiek 24 - 30 uren €10.83 per uur mbo
  • ...

Werken in de detailhandel

Vind jij het leuk om in een winkel aan het werk te gaan en om veel contact met klanten te hebben? Dan is een baan binnen de detailhandel iets voor jou! In de detailhandel kan jij alle kanten op en bestaan er heel veel verschillende vacatures. In de detailhandel houd je je bezig met het verkopen van producten aan consumenten, de eindgebruikers van de producten. Zo zijn er vacatures waarbij jij als kassière of vakkenvuller in een supermarkt aan het werk kan gaan, maar jij kan ook gaan werken in bijvoorbeeld een bloemenwinkel, boekhandel, snoepwinkel, kledingwinkel, telecomwinkel of tuincentra. Er zijn binnen de detailhandel vacatures voor iedereen! De detailhandel is de grootste werkgever in Nederland. Jij bent voornamelijk in direct contact met de consument en eindgebruiker. Wil jij onderdeel uitmaken van de detailhandel sector? Bekijk dan alle vacatures die wij, 365Werk, op dit moment online hebben staan en kies de perfecte vacature voor jou! Jij kan bijvoorbeeld als verkoopmedewerker in Groningen in de slag, maar er zijn ook andere vacatures door heel Nederland.

Wanneer jij in de detailhandel aan het werk gaat wordt jouw functie ook wel een verkoopmedewerker of winkelmedewerker genoemd. Er zijn een aantal algemene taken waar jij je als verkoopmedewerker mee bezig houdt. Jij helpt bij de verkoop van een product, in een winkel gaat dat dus om de directe verkoop. Vervolgens reken jij ook meteen af met de consument. Ook zal jij je als verkoopmedewerker in de detailhandel vaak bezighouden met de inventaris of het beheer van de voorraad. Dit doe jij door bijvoorbeeld producten te tellen, deze bij te vullen of aan te vullen of door de producten (af) te prijzen. Daarnaast zorg jij er als winkelmedewerker of verkoopmedewerker voor dat de winkel waar jij komt te werken er netjes en schoon uit ziet. Andere taken die jij nog kan verwachten zijn het lossen en uitpakken van producten, de etalage inrichten, klanten adviseren, administratie bijhouden, verkoopklaar maken van producten, het openen en sluiten van de winkel en het inpakken van cadeaus. Jouw taken zijn dus erg verschillend waardoor een dag werken in de detailhandel nooit saai is!

Competenties

Als verkoopmedewerker of winkelmedewerker is het belangrijk dat jij ondernemend, gestructureerd en/of praktisch bent. Een ondernemende winkelmedewerker is gericht op verkopen en leidinggeven. Jij bent dan commercieel, risico nemend en initiatiefrijk, goede kwaliteiten als jij in de detailhandel aan het werk wilt! Een gestructureerde winkelmedewerker gaat vooral systematisch aan het werk en een praktische winkelmedewerker is vooral technisch aangelegd. Ben jij ondernemend, gestructureerd en/of praktisch? Dan is werken in de detailhandel iets voor jou! Bekijk via 365Werk welke vacatures er op dit moment online staan!