Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Financieel
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Financiele dienstverlening

Ben jij goed met cijfers en voel jij je helemaal thuis in de financiële wereld? Of ben je toe aan een nieuwe baan of aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij 365Werk aan het juiste adres! Onze financiële vacatures bieden je veel keuze. Ook wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt, hebben wij de perfecte vacatures voor jou beschikbaar. Of heb jij wel ervaring en ben je op zoek naar een zwaardere financiële functie met meer verantwoordelijkheden? Dan hebben we ook genoeg leuke vacatures voor jou online staan. Van vacatures van Groningen tot Amsterdam en van Steenwijk tot Zoetermeer, bekijk welke vacatures er bij jou in de buurt zijn!

De financiële dienstverlening branche houdt het leveren van diensten die betrekking hebben op financiële zaken in. Het zijn als het ware bedrijven en personen die financiële diensten verlenen. Daarbij moet jij deskundig en betrouwbaar zijn. De informatie van de onderneming waar jij als financieel medewerker komt te werken dienst immers juist en begrijpelijk te zijn. Doordat jij als financieel medewerker op talloze plakken aan de slag kan is een baan in de financiële sector enorm veelzijdig. Daarnaast is werken in de financiële dienstverlening een intellectuele uitdaging. Met name voor jonge mensen wordt de snelheid en complexiteit van de financiële sector als uitdaging gezien.

Aan het werk als financieel administratief medewerker

Er bestaan heel veel gave banen in de financiële dienstverlening. Krijg jij energie van het bijhouden van financiële administratie en ga je secuur te werk? Dan kan jij bijvoorbeeld aan het werk als financieel medewerker. Jij houdt je dan bezig met de boekhouding van het bedrijf waar jij komt te werken. Daarnaast houd jij je bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Jij controleert en verwerkt dan de binnenkomende facturen. Het is dus belangrijk dat jij financieel inzicht hebt. Bekijk welke vacatures wij voor financieel medewerker online hebben staan!

Jouw baan als financieel manager

Heb jij al jaren ervaring in de financiële dienstverlening en ben je klaar voor een volgende stap? Dan hebben wij ook vacatures als financieel manager online staan. Jij hebt als financieel manager niet alleen eigen verantwoordelijkheden maar je geeft ook leiding aan het financiële team. Het is belangrijk dat jij dit op een motiverende en coachende manier doet. Of ga je toch als financieel adviseur aan het werk? Als financieel adviseur ga je zelfstandig te werk. Je gaat dan bijvoorbeeld aan de slag bij een financieel adviesbureau waar jij klanten over verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken adviseert. Het is aan jou de taak om de financiën voor jouw klanten zo makkelijk mogelijk te maken.