Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Horeca
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Voordelen van de horeca

Het mag dan hard werken zijn, maar we durven je te garanderen: het is nergens óók zo gezellig als in de horeca. Niet alleen samen met je collega’s, maar ook met de gasten. Zo leer je elke keer nieuwe mensen kennen, die je een mooie dag bezorgt. Of je vaardigheden opdoet? En of! Je leert multitasken, het overzicht houden en bovenal: doorzetten. Skills die altijd goed van pas komen. Op de vloer gebeurt er immers van alles. Daarnaast kun je door de flexibele werktijden aan de slag wanneer jij dat wilt. Klinkt goed, toch?

Hoe wij te werk gaan

Wil jij een baan vinden in de horeca via 365Werk? Bekijk alle beschikbare vacatures, kies wat het beste bij jou past en solliciteer. Misschien kun je morgen al aan de slag! Je krijgt altijd op tijd je geld, en een week na je eerste dienst heb je je eerste loon al binnen. Daarbij krijg je inzicht in je dossier via je account, zodat je alles makkelijk bij kunt houden. Wat online kan, doen we ook online. Het is maar net hoe jij het liefste werkt. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Aan de slag in de horeca

Misschien ken je de horecawereld al op je duimpje. Of misschien ben je nieuw in het vakgebied. Da’s geen probleem, ongeacht je ervaring weten we zeker dat we een baan voor je hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en goedlachse kandidaten. Afwassers, barista’s, koks, mensen in de bediening of achter de bar, we zoeken ze allemaal. In Drenthe, Friesland en Groningen. Precies wat voor jou? Solliciteer snel!