Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Horeca
vacatures

471 Vacatures gevonden - pagina 1 van 48

Parttime sorteermedewerker PostNL Assen

Op zoek naar een baan die makkelijk is te combineren met jouw privéleven? Dan ben jij bij PostNL op het juiste adres!

Assen Productie & logistiek 12 - 20 €10.83 per uur

Chef kok WERKMAN Groningen

Ben jij gemotiveerd, enthousiast en kan je niet wachten om bij deze hippe hotspot in Groningen te werken? Ben jij de Chef kok die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 38 uren €2628 - 2964 per maand mbo

Logistiek medewerker PerkinElmer Winschoten

Fulltime aan het werk in Winschoten? Neem dan een kijkje bij deze vacature van PerkinElmer. Door middel van een heftruck verzamel jij orders en maak je pakketjes verzendklaar. Aan het werk? Solliciteer snel!

Winschoten Productie & logistiek 40 uren €2730 per maand

Kok MaMa Kelly Amsterdam

Parttime of fulltime aan het werk als kok?Bij MaMa Kelly in Amsterdam ligt de keuze bij jou! Benieuwd? Neem een kijkje bij de vacature en solliciteer bij interesse!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren mbo

Bedieningsmedewerker MaMa Kelly Amsterdam

Heb jij al wat ervaring in de bediening of zou je dit graag willen leren? Ben jij tussen de 8 en 38 uren in de week beschikbaar in Amsterdam? Ga dan aan het werk bij MaMa Kelly!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren €10.67 - 12.00 per uur

Afwasser MaMa Kelly Amsterdam

MaMa Kelly is een restaurant gevestigd in het Olympisch Stadion. Zou jij graag aan het werk willen bij een populaire hotspot? Solliciteer dan snel!

Amsterdam Horeca 8 - 38 uren €10.67 per uur

Sorteermedewerker avond/nacht PostNL Kolham

Vind jij het fijn om in de avond en nacht te werken en ben jij fysiek sterk? Lees dan snel verder!

Kolham Productie & logistiek 20 - 32 uren €10.83 per uur

Allround sorteermedewerker PostNL (middag/avond)

Ben jij fysiek fit en ben je op zoek naar een functie waarbij je in de middag en avond aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Kolham Productie & logistiek 20 - 40 uren €10.83 per uur

Vulploegmedewerker Albert Heijn Hoogkerk

Wil jij parttime aan het werk en werk jij op een lekker tempo door? Lees dan snel verder!

Hoogkerk Detailhandel 15 uren €11.03 per uur

Los en laad medewerker (nacht) PostNL Kolham

Ben jij een nachtmens en wil jij graag 4 à 5 dagen aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Kolham Productie & logistiek 24 - 30 uren €10.83 per uur mbo
  • ...

Voordelen van de horeca

Het mag dan hard werken zijn, maar we durven je te garanderen: het is nergens óók zo gezellig als in de horeca. Niet alleen samen met je collega’s, maar ook met de gasten. Zo leer je elke keer nieuwe mensen kennen, die je een mooie dag bezorgt. Of je vaardigheden opdoet? En of! Je leert multitasken, het overzicht houden en bovenal: doorzetten. Skills die altijd goed van pas komen. Op de vloer gebeurt er immers van alles. Daarnaast kun je door de flexibele werktijden aan de slag wanneer jij dat wilt. Klinkt goed, toch?

Hoe wij te werk gaan

Wil jij een baan vinden in de horeca via 365Werk? Bekijk alle beschikbare vacatures, kies wat het beste bij jou past en solliciteer. Misschien kun je morgen al aan de slag! Je krijgt altijd op tijd je geld, en een week na je eerste dienst heb je je eerste loon al binnen. Daarbij krijg je inzicht in je dossier via je account, zodat je alles makkelijk bij kunt houden. Wat online kan, doen we ook online. Het is maar net hoe jij het liefste werkt. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Aan de slag in de horeca

Misschien ken je de horecawereld al op je duimpje. Of misschien ben je nieuw in het vakgebied. Da’s geen probleem, ongeacht je ervaring weten we zeker dat we een baan voor je hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en goedlachse kandidaten. Afwassers, barista’s, koks, mensen in de bediening of achter de bar, we zoeken ze allemaal. In Drenthe, Friesland en Groningen. Precies wat voor jou? Solliciteer snel!