Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

HR
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Werken in de HR

Vind jij het leuk om de hele dag in de weer te zijn met personeelszaken en om verantwoordelijk te zijn voor potentiële en huidige werknemers? Bekijk dan onze HR medewerker vacatures! Als HR medewerker ben jij bijvoorbeeld werkzaam binnen een organisatie op de afdeling personeel en organisatie of bijvoorbeeld bij een uitzendbureau zoals wij, 365Werk. Als HR medewerker houd jij je onder andere bezig met het opstellen van arbeidscontracten, de werving van kandidaten, het bijhouden van de personeelsplanning, het schrijven van vacatures en regel jij de salarissen en de urenadministratie. Kortom, jij zorgt ervoor dat mensen aan het werk komen en dat, wanneer ze eenmaal aan het werk zijn, alles rondom de salarisuitbetaling goed verloopt. Valt dit takenpakket precies in jouw straatje? Bekijk dan direct onze HR vacatures!

Aan het werk als HR medewerker

Klaar voor een uitdaging? Als HR medewerker ben jij de hele dag in contact met werknemers en zorg je ervoor dat alles soepel en vlot verloopt. Jij zorgt ervoor dat iedereen een juist contract heeft. Hebben ze hier vragen over? Ook dan kunnen ze altijd bij jou als HR medewerker aan de bel trekken! Er staan altijd wel startersfuncties vacatures als HR medewerker online, maar ook wanneer je meer ervaren bent hebben wij toffe vacatures voor jou beschikbaar! Staat er op dit moment helaas geen vacatures bij jou in de buurt tussen? Laat het ons weten en wij helpen jou bij het zoeken van een HR baan!

Jouw verantwoordelijkheden als HR adviseur

Ben jij op zoek naar meer verantwoordelijkheden in een HR functie en ben jij al een aantal jaren rijker aan ervaring? Ga dan als HR adviseur aan het werk! Als HR adviseur stuur jij jouw HR collega’s aan en heb jij je eigen projecten en verantwoordelijkheden. Belangrijke competenties voor een HR adviseur zijn dat je communicatief sterk moet zijn en dat jij secuur te werk gaat. Kijk snel of er HR adviseur vacatures bij jou in de buurt online staan!

Begin als recruiter

Vind jij het leuk om de hele dag in contact te zijn met potentiele werknemers en vacatures te vervullen in bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden, Assen, Amsterdam, Leek, Heerenveen en nog veel meer plaatsen in Nederland? Ben jij iemand vol enthousiasme en heb jij veel mensenkennis? Hoe tof is het dan om als recruiter bij een uitzendbureau aan het werk te gaan! Als recruiter zorg jij ervoor dat sollicitanten een leuke werkplek vinden en dat de klanten een nieuwe collega kunnen aannemen die perfect bij hun team past. Is dit nou écht iets voor jou? Bekijk dan snel onze recruiter vacatures om te zien of er een leuke baan voor jou tussen zit!