Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

ICT
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Werken in de ICT

Wil jij meewerken aan een nieuwe webapplicatie, het design van een nieuwe site verzorgen of meedenken over de gebruiksvriendelijkheid van verschillende systemen? Heb jij ook een technische studieachtergrond? Dan hoor jij helemaal thuis in de ICT wereld! Voor ICT functies is het onder andere belangrijk dat jij je kan inleven in de gebruiker, dat jij samen kan werken met verschillende afdelingen binnen de organisatie en dat je secuur te werk gaat. Denk jij dat een baan in de ICT wereld goed bij jou past? Bekijk dan alle ICT vacatures die wij online hebben staan. Van ICT vacatures in Groningen tot aan Amsterdam. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, er zit altijd wel een vacature voor jou tussen. Met jouw 365Werk account kan je direct solliciteren. Zie je er geen ICT vacature bij jou in de buurt tussen staan? Laat het ons weten en 365Werk helpt je met het vinden van een baan die bij jou past bij jou in de buurt!

De ICT sector houdt zich voornamelijk bezig met informatiesystemen, telecommunicatie en natuurlijk computers. Jij kan met jouw technische achtergrond bijvoorbeeld aan het werk gaan als front-end developer, app-developer, software developer, systeembeheerder en nog veel meer. Als front-end developer, ook wel front-end programmeur of front-end ontwikkelaar, ben jij verantwoordelijk voor de technische kant van ‘de voorkant’ van een app, website of programma. Jij zorgt er dan voor dat de verbinding tussen het design en de programmatuur goed functioneert. Wil jij aan het werk als front-end developer? Bekijk de developer vacatures en solliciteer meteen! Of lijkt het jou gaaf om apps te ontwerpen en ontwikkelen? Dat kan ook binnen de ICT branche én via 365Werk! Of ben jij naast jouw technische skills ook nog eens communicatief sterk en een geboren planner? Ga dan aan het werk als software developer waar jij opdrachtgevers in hun behoeften voorziet. Jij overlegt als software developer met de klant, jij maakt de plannen en jij programmeert de software. Heb jij ook nog eens een groot verantwoorlijkheidsgevoel? Ga dan als systeembeheerder aan de slag! Als systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het correct laten functioneren van computersystemen en netwerken binnen een organisatie.

Aan de slag in de ICT?

Maar waarom zou je in de ICT wereld willen werken? Easy! Jij bent voorzien van een goedbetaalde baan. Als ICT medewerker maak jij écht verschil in een organisatie, jij helpt het bedrijf écht verder. Daarnaast biedt werken in de ICT vele mogelijkheden, de keuzes zijn eindeloos en enorm veelzijdig. Ten slotte kan jij jezelf blijven ontwikkelen met een baan in de ICT. Solliciteer via 365Werk naar de ICT baan die bij jou past!