Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Juridisch
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Jurist

Voel jij je als een vis in het water met alle wet- en regelgeving en ben jij net klaar met studeren of klaar voor de volgende stap in je carrière? Ga dan aan het werk als jurist! Bekijk welke juridische vacatures wij online hebben staan en solliciteer direct en gemakkelijk via jouw eigen online account. Bij 365Werk ben je voor allerlei juridische vacatures op het juiste adres! Maar wat is een jurist eigenlijk precies? Een jurist is iemand die bij de overheid, een instelling of een bedrijf juridische werkzaamheden verricht. Er zijn allerlei verschillende soorten juridische medewerkers en jouw werkzaamheden hangen af van de organisatie waar jij aan de slag gaat en van welke opleiding jij hebt gevolgd. De juridische werkzaamheden lopen uiteen van het te woord staan van juridische klanten tot het uitzoeken van een juridisch vraagstuk. Ook houd je je als jurist bezig met het schrijven van uitspraken, het opstellen van brieven en bezwaarschriften inboeken. Daarnaast zorg jij ervoor dat je altijd up-to-date bent van alle ontwikkelingen in de jurisprudentie.

Vaardigheden en competenties

Als jurist is het belangrijk dat jij accuraat oftewel nauwkeurig kan werken, heb jij dat ook in je? Daarnaast heb jij een sterk analytisch vermogen, dat houdt in dat jij makkelijk een probleem of situatie systematisch in onderdelen kan splitsen. Ook is het in de juridische wereld een must dat jij goed Nederlands kan lezen, spreken en schrijven. Ten slotte is sociabiliteit ook een belangrijke kerncompetentie wanneer jij als jurist aan de slag gaat. Jij kan gemakkelijk contact maken met de mensen om je heen en weet dit contact ook natuurlijk te laten verlopen. Heb jij al deze competenties in je? Solliciteer dan vandaag nog op de juridische vacatures die we online hebben staan! Staat er op dit moment geen juridische vacature online die bij jou past? Schrijf je dan in voor de vacature-alert! Jij ontvangt dan direct een e-mail wanneer er weer nieuwe juridische vacatures online komen te staan.

Werken in de juridische sector

In de juridische sector kan jij veel verschillende kanten op. Jij kan bijvoorbeeld aan het werk gaan als bedrijfsjurist, juridisch medewerker, deurwaarder, juridisch secretaresse, advocaat stagiair of bewindvoerder. Ben je nog student? Ook dan ben je bij 365Werk aan het juiste adres! Tijdens je studie kan je via 365Werk al werkervaring op doen welke je goed kan combineren met je studie. Dit is een interessante manier om alvast werkervaring op te doen zodat jij na je studie zeker klaar bent voor het echte werk.