Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Management
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Management functies

Wil jij graag een functie waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt en verantwoordelijk bent voor een bepaalde afdeling? Dan is een managementfunctie echt iets voor jou! Wanneer jij in de managementwereld aan de slag gaat, zorg jij er dus voor dat je een bepaalde afdeling, project of organisatie aanstuurt en coördineert. Dit doe jij op een zodanige manier dat de gestelde doelen behaald worden. Jij kan binnen de managementbranche binnen heel veel verschillende vakgebieden aan het werk, waarbij jij steeds je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je kan via 365Werk bijvoorbeeld aan de slag als projectmanager, accountmanager en rayonmanager. Kan jij de verantwoordelijkheid aan om als managementmedewerker aan de slag te gaan? Bekijk dan al onze management vacatures!

Projectmanager

Vind je het leuk om leiding te geven aan je collega’s en ervoor te zorgen dat een project soepel verloopt? Dan is werken als projectmanager misschien wel jouw droombaan! Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van projecten. Het gaat een stuk om leidinggeven, relatiebeheer en het bewaken van de kwaliteit, veiligheid, omzet en het ziekteverzuim. Jij zorgt er met het projectteam voor om grote, gecompliceerde projecten correct en efficiënt uit te voeren. Projectmanager zijn is een veelzijdige functie waarmee je via 365Werk aan het werk kan in bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Apeldoorn, Lelystad, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Accountmanager

Heb jij een vlotte babbel en weet je mensen op de juiste manier aan te spreken en nieuwsgierig te maken naar jouw product of dienst? Dan is werken als accountmanager voor jou de perfecte baan! Als accountmanager heb jij een breed takenpakket. Jij maakt nieuwe connecties, leert je potentiële klanten goed kennen en je weet een passend voorstel te doen waarna jullie de samenwerking aan kunnen gaan. Deze baan vraagt dus om een strategische leidinggevende met communicatieve en adviserende kwaliteiten en waar nodig ook nog eens goede onderhandelingsvaardigheden.

Rayonmanager

Of word je blij van het begeleiden van projectmanagers waar jij ook nog aan eigen projecten kunt werken? Dan is het werk van een rayonmanager de perfecte functie voor jou! Als rayonmanager ben jij het aanspreekpunt voor de projectmanagers en begeleid je hun waar nodig. Daarnaast ben jij super veel in contact met werknemers, werkgevers en de opdrachtgevers. Daarbij is het belangrijk dat jij op ieder niveau goed kan communiceren. Taken die jij als rayonmanager nog meer kunt verwachten zijn: het ontwikkelen en vermarkten van concepten, adviseren over de bedrijfsuitvoering, budgetten bewaken en het optimaliseren van werkprocessen.