Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Marketing
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Marketing

Schrijf jij de leukste teksten, ken jij alle ins en outs van Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter en ben jij de king of queen van SEO? Dan ben jij ervoor gemaakt om als marketeer aan het werk te gaan! Bij 365Werk ben je daarvoor gelukkig aan het juiste adres. Als marketeer zorg jij voor interessante content die perfect aansluit bij het bedrijf waarvoor jij komt te werken. Jij kent de doelgroep en weet in te spelen op hun behoeftes. Daarnaast werk jij met programma’s als Photoshop, Mailchimp, Illustrator en InDesign. Als marketeer bedenk en maak je visuals, graphics en posts voor de socials en campagnes. Ook kan je je richten op persberichten. Belangrijk dus dat jij de content passend maakt voor iedere doelgroep. Bekijk vandaag nog welke marketing vacatures wij op dit moment online hebben staan. Zit er helaas niks tussen wat bij jou past? Meld je dan aan voor de vacature-alert! Zodra er weer nieuwe marketing vacatures bij jou in de buurt online komen te staan ben jij de eerste die dit in zijn of haar mailbox ontvangt.

Brandmanager

Binnen de marketing draait het om het over het algemeen om het bepalen, beïnvloeden en strategisch inzetten van het beeld waaruit een organisatie bestaat. Als marketeer kan jij alle kanten op. Ben jij iemand die het tof vindt om een merk of product in de markt te zetten? Ga dan aan de slag als brandmanager. Als brandmanager zorg jij ervoor om de marktpositie van een bedrijf te verbeteren en om deze manier het merk te versterken. Op deze manier vergroot jij het marktaandeel van een product, bedrijf of merk.

Copywriter

Of ben jij een geboren tekstenschrijver? Ga via 365Werk dan als copywriter aan de slag! Jij houdt je als copywriter bezig met het schrijven van teksten die pakkend zijn. Denk aan brochureteksten, reclameslogans, blogs, nieuwsberichten en webpagina teksten. Bekijk meteen of er copywriter vacatures online staan!

Marketingmedewerker

Ben jij een topper in het opstellen en in praktijk brengen van een marketingplan? Dan is een baan als marketingmedewerker perfect voor jou! Over het algemeen pak jij als marketingmedewerker alle taken op die komen kijken bij het in de markt zetten van een merk, product, dienst of bedrijf. Specifieke taken die jij kan verwachten zijn bijvoorbeeld het opzetten en uitvoeren van marktonderzoeken, het benaderen van potentiele klanten, het bedenken, opzetten en uitvoeren van online marketingcampagnes, succes van campagnes monitoren en het volgen van relevante ontwikkelingen.