Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Sales
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Sales

Vind je het leuk om te netwerken en op zoek te gaan naar een volgende, succesvolle samenwerking? Ben je heel sociaal, weet je situaties goed in te schatten en weet je hier op de juiste manier op te reageren? Dan is werken in de sales branche echt iets voor jou! Jij realiseert onder andere toffe samenwerkingen en zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn met jouw product of dienst. Bij ons uitzendbureau kunnen wij jou perfect helpen met de leukste sales vacatures in Groningen, Amsterdam, Den Haag, Assen, Leeuwarden en natuurlijk door de rest van Nederland. Staat er op dit moment geen vacature online die bij jou past? Schrijf je dan in voor de vacature-alert op de 365Werk website. Wanneer er nieuwe sales vacatures online komen te staan bij jou in de buurt ben jij de eerste die dit binnen krijgt in je mailbox!

Als jij in de sales sector aan het werk wilt is het belangrijk dat jij verantwoordelijkheid neemt voor de situatie waarin jij belandt en initiatieven neemt. Jij bent proactief, je onderneemt actie en anticipeert op jouw omgeving. Daarnaast ben jij als sales medewerker resultaatgericht. Een goed sales persoon is iemand die uit de resultaten en successen veel voldoening haalt. Jij stelt doelen en laat je niet snel uit het veld slaan. Daarbij is het in de sales sector belangrijk dat jij in het bezit bent van een goede dosis communicatieve vaardigheden. Jij kan je kennis over bepaalde zaken goed overbrengen in bijvoorbeeld een (telefoon)gesprek, presentatie of demonstratie. Het is belangrijk dat jij ook goed kan luisteren naar de klanten en dat jij vragen duidelijk kunt beantwoorden waarmee jij de klant overtuigd.

Accountmanager

Ben jij op zoek naar een sales functie waarbij je het bedrijf vertegenwoordigt waar je voor werkt? Dan is werken als accountmanager de perfecte baan voor jou. Dit is een functie met veel verantwoordelijkheid waarbij jij ervoor zorgt dat de klant tevreden is en dat de communicatie soepel verloopt. Word jij hier nou enthousiast van? Bekijk dan onze beschikbare vacatures als accountmanager.

Commercieel medewerker

BOf ga jij als commercieel medewerker aan de slag? Je kan alle kanten op in de sales sector! Als commercieel medewerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat jij proactief klanten werft, belt of aanspreekt. Op de leukste manier zorg jij ervoor om een product of dienst te verkopen. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan de vacatures dier er op dit moment online staan voor commercieel medewerker