Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak
vacatures

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan ben je bij 365Werk aan het juiste adres. Als online uitzendbureau gaan wij anders te werk dan traditionele bureaus. Wij geloven dat uitzenden beter kan én transparanter moet. Wat dat inhoudt? Dat je alles wat je nodig hebt online kunt regelen. Solliciteren, inschrijven, je contract ondertekenen, uren invullen en je eerste loonstrook ontvangen. Wel zo makkelijk. Zo helpen we jou zo goed mogelijk aan de beste match in de schoonmaaksector. Neem vooral een kijkje op onze overzichtspagina.

De voordelen van schoonmaken

Wat de tijd van het jaar ook is: alles moet altijd schoon. Kantoren, bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Als schoonmaker kun je daarom gegarandeerd aan de slag op diverse locaties, en dat brengt voordelen met zich mee. Zo kun jij als schoonmaker kijken hoe jij het liefst werkt. ‘s Ochtends, maar ook ‘s avonds. Daarnaast profiteer je als schoonmaker van goede arbeidsvoorwaarden en verdien je al gauw 11 tot 13 euro per uur. Klinkt goed, toch? Solliciteer snel.

Onze werkwijze

Wil je aan de slag via ons uitzendbureau? Neem een kijkje op onze site, ga rustig door alle beschikbare vacatures heen, kies de juiste uit en solliciteer. Vervolgens ga je in no time aan de slag, heb je daarbij inzicht in je dossier via je account en krijg je netjes op tijd je geld. Wat online kan, doen we ook online. Het is maar net hoe jij het liefste werkt.

Jouw perfecte match

Bij 365Werk vind je vooral vacatures in de omgeving van Groningen. Met de filter op onze site kun je kijken welke vacatures er in jouw buurt te vinden zijn. Je vindt de filter aan de linkerkant van onze vacaturepagina. Daar kies je je standplaats en branche uit en krijg je alle mogelijkheden te zien. Naast vacatures in Groningen vind je zo ook functies in Friesland en Drenthe, of in steden als Amsterdam, Almere of Zwolle. Kijk gauw of er iets voor jou tussen zit!