Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak
vacatures

464 Vacatures gevonden - pagina 1 van 47

Schoonmaakmedewerker 's Heeren Loo

Vind jij het leuk parttime schoon te maken en woon jij in de buurt van Amersfoort? Lees dan snel verder of deze functie bij jou past!

Amersfoort Schoonmaak 6,15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaker combinatie Herepoort

Ben jij van 26 september tot 17 oktober beschikbaar om schoonmaakwerk te doen in Groningen? Lees dan snel verder en solliciteer

Groningen Schoonmaak 10 uren €11.80 per uur

Inbound medewerker Crossover

Ben jij dienstverlenend ingesteld en ben jij graag de hele dag (telefonisch en via de mail) in contact met mensen? Lees dan even verder!

Leeuwarden Callcenter 24 - 40 uren €10.14 - 12.00 per uur

Receptionist(e) Hotel Miss Blanche

Ben jij klantgericht, communicatief sterk en vind jij goed contact met de gasten belangrijk? Reageer dan snel!

Groningen Horeca €2012 per maand mbo

Parkeerwachter Leeuwarden

Wil jij graag werken wanneer jou het goed uitkomt en het liefst op leuke evenementen? Lees dan snel verder wat deze vacature jou te bieden heeft!

Leeuwarden Beveiliging €14.00 per uur

Schoonmaker basisschool IKC it iepen finster

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie voor een langere periode en woon jij in de buurt van Achlum? Bekijk dan direct of deze functie bij jou past!

Achlum Schoonmaak 8 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Pakketsorteerder Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Leeuwarden Productie & logistiek 7 - 40 uren €11.26 per uur

Gastheer/gastvrouw zorginstelling Friesland

Ben jij graag het aanspreekpunt voor bezoekers, sociaal en ben jij gastvrij? Lees dan snel verder wat deze functie jou te bieden heeft!

Weidum Horeca 16 uren €12.10 - 14.99 per uur

Medewerker debiteurenadministratie Effektief

Ben jij op zoek naar een fulltime functie als debiteur en woon jij in de buurt van Groningen? Ga dan bij Effektief aan de slag als medewerker debiteurenadministratie. Benieuwd wat deze toffe functie verder te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 40 €2773 - 3206 per maand hbo

Allround facilitair medewerker Zweedse meubelgigant Amsterdam

Woon jij in de buurt van Amsterdam en kan jij snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Dan is deze functie echt iets voor jou! Lees snel verder om er achter te komen wat deze functie jou te bieden heeft!

Amsterdam Productie & logistiek 8 - 40 uren €11.83 per uur
  • ...

Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan ben je bij 365Werk aan het juiste adres. Als online uitzendbureau gaan wij anders te werk dan traditionele bureaus. Wij geloven dat uitzenden beter kan én transparanter moet. Wat dat inhoudt? Dat je alles wat je nodig hebt online kunt regelen. Solliciteren, inschrijven, je contract ondertekenen, uren invullen en je eerste loonstrook ontvangen. Wel zo makkelijk. Zo helpen we jou zo goed mogelijk aan de beste match in de schoonmaaksector. Neem vooral een kijkje op onze overzichtspagina.

De voordelen van schoonmaken

Wat de tijd van het jaar ook is: alles moet altijd schoon. Kantoren, bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Als schoonmaker kun je daarom gegarandeerd aan de slag op diverse locaties, en dat brengt voordelen met zich mee. Zo kun jij als schoonmaker kijken hoe jij het liefst werkt. ‘s Ochtends, maar ook ‘s avonds. Daarnaast profiteer je als schoonmaker van goede arbeidsvoorwaarden en verdien je al gauw 11 tot 13 euro per uur. Klinkt goed, toch? Solliciteer snel.

Onze werkwijze

Wil je aan de slag via ons uitzendbureau? Neem een kijkje op onze site, ga rustig door alle beschikbare vacatures heen, kies de juiste uit en solliciteer. Vervolgens ga je in no time aan de slag, heb je daarbij inzicht in je dossier via je account en krijg je netjes op tijd je geld. Wat online kan, doen we ook online. Het is maar net hoe jij het liefste werkt.

Jouw perfecte match

Bij 365Werk vind je vooral vacatures in de omgeving van Groningen. Met de filter op onze site kun je kijken welke vacatures er in jouw buurt te vinden zijn. Je vindt de filter aan de linkerkant van onze vacaturepagina. Daar kies je je standplaats en branche uit en krijg je alle mogelijkheden te zien. Naast vacatures in Groningen vind je zo ook functies in Friesland en Drenthe, of in steden als Amsterdam, Almere of Zwolle. Kijk gauw of er iets voor jou tussen zit!