Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Werken bij FC Groningen

Werken bij de Trots van het Noorden

Die trots voel je elke week weer. De lichten die in de verte opdoemen. De sfeer. Het gejoel en gejuich van de fanatieke supporters die hun team aanmoedigen. Als er dan toch iets boven Groningen gaat, is het wel de eigen FC. Zo’n mooie plek is natuurlijk niets zonder de mensen die het mogelijk maken. Naast de supporters is dit het horecateam, dat net als het eerste elftal elke week weer klaarstaat. Het mooie? Jij kunt één van hen zijn. Bij 365Werk kun je op oproepbasis tijdens de wedstrijden en doordeweeks aan de slag. Van floormanager tot servicemedewerker, sommelier tot runner en horeca- tot kassamedewerker.

Je kunt op verschillende manieren onderdeel worden van een mooie groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle supporters voor, tijdens en na de wedstrijden gezellig kunnen genieten van een hapje en een drankje. En die gezelligheid blijft niet tot de supporters beperkt, want werken bij FC Groningen is als medewerker op de vloer minstens zo leuk als supporter in het stadion.

Ik vind het werken bij FC Groningen erg leuk! Alle collega’s zijn aardig en ik leer veel nieuwe dingen. Zo heb ik bij FC Groningen bijvoorbeeld leren bier tappen. Ik heb al op verschillende plekken mogen werken waaronder het restaurant en de skyboxen. Dat maakt het werk erg afwisselend.

Isabelle

Vacatures bij FC Groningen

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Unithoofd publiekscatering FC Groningen

Ben jij een geboren leider en lijkt het je leuk om iedere thuiswedstrijd van FC Groningen een groep van 10 tot 20 personen aan te sturen? Dan bieden wij jouw perfecte baan aan! Kijk niet verder en solliciteer op deze vacature!

Groningen 8 uren €10.00 - 14.00 per uur

Afwasser FC Groningen

Ben jij op zoek naar een horeca (bij)baan waarbij je in het weekend kan werken? Lees dan snel verder!

Groningen 4 - 8 uren €10.48 per uur

Medewerker bediening FC Groningen

Ben jij op zoek naar een flexibele functie in de horeca waarbij je op een unieke plek aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Groningen 4 - 24 uren €10.48 - 11.83 per uur

Sommelier FC Groningen

Verstand van wijnen? En deel je dit met alle liefde aan mensen in de business lounge van FC Groningen? Ga dan tijdens de thuiswedstrijden aan het werk bij deze voetbalclub! Check de vacature hier!

Groningen 5 - 8 uren €13.17 per uur

Runner FC Groningen

Ben jij op zoek naar een parttime (bij)baan waarbij je direct kant beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen 4 - 8 uren €10.48 per uur

Kassamedewerker FC Groningen

Ben je op zoek naar een bijbaan op een unieke werkplek in Groningen? Dan is kassamedewerker bij FC Groningen misschien wel wat je zoekt!

Groningen 4 - 8 uren €10.48 per uur

Assistent floormanager FC Groningen

Ben jij sterk in leidinggeven en deins jij niet terug bij een tegenvaller? Pak je problemen direct op en houd je altijd rekening met meerdere belangen? Dan is de functie als assistent floormanager wellicht iets voor jou! Lees snel verder als jij bij FC Groningen aan de slag wil!

Groningen 12 - 24 uren €13.17 per uur

Sectorhoofd horeca FC Groningen

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie bij een unieke werkgever? Lees dan snel verder!

Groningen 12 - 24 uren €13.17 per uur

Service medewerker FC Groningen

Ben jij representatief en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn in een stadion? Kom werken als service medewerker bij FC Groningen! In deze functie varieert jouw takenpakket van het verwijzen naar zitplaatsen, checken van toegangskaarten tot helpen bij vragen. Benieuwd? Lees hier de volledige vacature!

Groningen 5 uren €11.00 per uur