Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Horeca Vacatures
Groningen

464 Vacatures gevonden - pagina 1 van 47

Schoonmaakmedewerker 's Heeren Loo

Vind jij het leuk parttime schoon te maken en woon jij in de buurt van Amersfoort? Lees dan snel verder of deze functie bij jou past!

Amersfoort Schoonmaak 6,15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaker combinatie Herepoort

Ben jij van 26 september tot 17 oktober beschikbaar om schoonmaakwerk te doen in Groningen? Lees dan snel verder en solliciteer

Groningen Schoonmaak 10 uren €11.80 per uur

Inbound medewerker Crossover

Ben jij dienstverlenend ingesteld en ben jij graag de hele dag (telefonisch en via de mail) in contact met mensen? Lees dan even verder!

Leeuwarden Callcenter 24 - 40 uren €10.14 - 12.00 per uur

Receptionist(e) Hotel Miss Blanche

Ben jij klantgericht, communicatief sterk en vind jij goed contact met de gasten belangrijk? Reageer dan snel!

Groningen Horeca €2012 per maand mbo

Parkeerwachter Leeuwarden

Wil jij graag werken wanneer jou het goed uitkomt en het liefst op leuke evenementen? Lees dan snel verder wat deze vacature jou te bieden heeft!

Leeuwarden Beveiliging €14.00 per uur

Schoonmaker basisschool IKC it iepen finster

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie voor een langere periode en woon jij in de buurt van Achlum? Bekijk dan direct of deze functie bij jou past!

Achlum Schoonmaak 8 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Pakketsorteerder Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Leeuwarden Productie & logistiek 7 - 40 uren €11.26 per uur

Gastheer/gastvrouw zorginstelling Friesland

Ben jij graag het aanspreekpunt voor bezoekers, sociaal en ben jij gastvrij? Lees dan snel verder wat deze functie jou te bieden heeft!

Weidum Horeca 16 uren €12.10 - 14.99 per uur

Medewerker debiteurenadministratie Effektief

Ben jij op zoek naar een fulltime functie als debiteur en woon jij in de buurt van Groningen? Ga dan bij Effektief aan de slag als medewerker debiteurenadministratie. Benieuwd wat deze toffe functie verder te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 40 €2773 - 3206 per maand hbo

Allround facilitair medewerker Zweedse meubelgigant Amsterdam

Woon jij in de buurt van Amsterdam en kan jij snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Dan is deze functie echt iets voor jou! Lees snel verder om er achter te komen wat deze functie jou te bieden heeft!

Amsterdam Productie & logistiek 8 - 40 uren €11.83 per uur
  • ...

Ben je op zoek naar een leuke horeca vacature in Groningen? Bij 365Werk helpen we je graag bij het vinden van jouw match. Dat doen we net even anders dan een traditioneel uitzendbureau, want bij ons heb jij de regie. We handelen wat kan via het internet af, maar als er contact is moet het ook echt goed zijn. Daarom stoppen we niet voordat jij tevreden bent, en houden we rekening met jouw wensen. Benieuwd naar ons ruime aanbod in vacatures voor de horeca? Neem vooral een kijkje!

Zonder horeca geen Groningen

Groningen bruist! De prachtige provincie met gelijknamige hoofdstad is dé plek om in het Noorden aan de slag te gaan. Dat durven we als Gronings uitzendbureau met volle overtuiging te zeggen. Dat de kansen voor het grijpen liggen, geldt niet alleen voor studenten, maar net zo goed voor starters en (young) professionals. Zonder horeca geen Groningen. Zo staat de studentenstad bekend om haar uitgaansgelegenheden en talloze leuke restaurants en cafés. Bij ons vind je dan ook volop vacatures: bijvoorbeeld bij je favoriete kroeg, maar ook bij je favoriete voetbalclub FC Groningen. Bekijk snel of er iets voor jou tussenzit!

Voor iedereen een match

Misschien is de horecawereld je allerminst onbekend. Misschien weet je er nog heel weinig van, maar wil je heel graag leren. Wat je drijfveer ook is, we weten zeker dat we wat voor je hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en goedlachse kandidaten die gastvrijheid belichamen. Of je nu aan de slag wilt als afwasser, barista, kok, in de bediening of achter de bar staat, we hebben voor iedereen een passende vacature. In Groningen, maar net zo goed in Friesland of Drenthe

De leukste horeca vacatures

Restaurants, cafés en bistro’s: ze zijn allemaal op zoek naar jou. Een enthousiaste duizendpoot die opleeft in de drukte van een gezellige zaak en gemaakt is voor variatie. Want dát is wat de horeca in Groningen je te bieden heeft. We hebben parttime bijbanen die goed te combineren zijn met je studie, maar ook mooie fulltime functies voor afgestudeerden en mensen die gewoon op zoek zijn naar een baan. Precies wat je zoekt? Ga snel naar ons complete aanbod en vind de beste match!