Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Horeca Vacatures
Groningen

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Ben je op zoek naar een leuke horeca vacature in Groningen? Bij 365Werk helpen we je graag bij het vinden van jouw match. Dat doen we net even anders dan een traditioneel uitzendbureau, want bij ons heb jij de regie. We handelen wat kan via het internet af, maar als er contact is moet het ook echt goed zijn. Daarom stoppen we niet voordat jij tevreden bent, en houden we rekening met jouw wensen. Benieuwd naar ons ruime aanbod in vacatures voor de horeca? Neem vooral een kijkje!

Zonder horeca geen Groningen

Groningen bruist! De prachtige provincie met gelijknamige hoofdstad is dé plek om in het Noorden aan de slag te gaan. Dat durven we als Gronings uitzendbureau met volle overtuiging te zeggen. Dat de kansen voor het grijpen liggen, geldt niet alleen voor studenten, maar net zo goed voor starters en (young) professionals. Zonder horeca geen Groningen. Zo staat de studentenstad bekend om haar uitgaansgelegenheden en talloze leuke restaurants en cafés. Bij ons vind je dan ook volop vacatures: bijvoorbeeld bij je favoriete kroeg, maar ook bij je favoriete voetbalclub FC Groningen. Bekijk snel of er iets voor jou tussenzit!

Voor iedereen een match

Misschien is de horecawereld je allerminst onbekend. Misschien weet je er nog heel weinig van, maar wil je heel graag leren. Wat je drijfveer ook is, we weten zeker dat we wat voor je hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en goedlachse kandidaten die gastvrijheid belichamen. Of je nu aan de slag wilt als afwasser, barista, kok, in de bediening of achter de bar staat, we hebben voor iedereen een passende vacature. In Groningen, maar net zo goed in Friesland of Drenthe

De leukste horeca vacatures

Restaurants, cafés en bistro’s: ze zijn allemaal op zoek naar jou. Een enthousiaste duizendpoot die opleeft in de drukte van een gezellige zaak en gemaakt is voor variatie. Want dát is wat de horeca in Groningen je te bieden heeft. We hebben parttime bijbanen die goed te combineren zijn met je studie, maar ook mooie fulltime functies voor afgestudeerden en mensen die gewoon op zoek zijn naar een baan. Precies wat je zoekt? Ga snel naar ons complete aanbod en vind de beste match!