Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Partners van
365werk

Wij zijn trots op de samenwerkingen met onderstaande bedrijven.

Abu

Zij helpen uitzendondernemingen en payrollbedrijven die lid zijn om uitzendwerk en payrolling van waarde te laten zijn voor de maatschappij.

Adzuna

Adzuna is een zoekmachine voor vacatures. Zij helpen ons met het vinden van de juiste kandidaat.

Jooble

Met Jooble kun je banen zoeken die op 13205 vacaturesites geplaatst zijn in Nederland. Jooble stuurt miljoenen werkzoekenden in Nederland naar vacatures uit elke industrietak.

Jobsora

Jobsora - de website, waarvan het belangrijkste en enige doel is om te helpen bij het vinden van een goede baan.

Armslag

Begin je bij 365Werk? Dan ga je vrijwel meteen van start met een basis opleiding Intercedent. Heb je jouw diploma op zak? Dan volg je zo nu en dan opfris cursussen. Zo heeft iedere 365’er de juiste kennis om al onze opdrachtgevers en uitzendkrachten te woord te staan!

Buro Busker

Buro Busker denkt altijd met ons mee op het gebied van (online) marketing. Wat ons betreft is het de perfecte samenwerking; we besteden het niet uit maar leren het zelf.

GoodHabitz

GoodHabitz is een platform waarop alle 365’ers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Met keuze uit verschillende leermethoden kan iedereen leren op zijn/haar eigen manier.

De Harde Leerschool

De Harde Leerschool stoomt deelnemers klaar voor werk of een opleiding. Tijdens hun reintegratie-programma’s bieden ze (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van rugby een nieuwe kans om deel te nemen aan de maatschappij.

Jobted

Jobted is een zoekmachine voor vacatures. Zij helpen ons met het vinden van de juiste kandidaat.

My Working Holiday

My Working Holiday is een arbeidsbemiddelingsbureau en platform in horeca & toerisme branche op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland.