Skip to content

Schoonmaak Vacatures
Drenthe

316 Vacatures gevonden - pagina 1 van 32

Ben jij op zoek naar de ideale schoonmaak vacature in Drenthe? Bij 365Werk vind je gegarandeerd vacatures die in jouw straatje passen. Niet alleen door ons uitgebreide aanbod, maar ook omdat we het bij 365Werk net even iets anders doen dan bij andere uitzendbureaus. Wij geloven dat uitzenden beter kan en transparanter moet. Bij ons kan alles online, als jij dat wilt. Van je inschrijving tot je loonstrookje. Dat is wel zo makkelijk. Weten welke schoonmaak vacatures we voor jou hebben? Wacht niet langer, bekijk ons vacatureaanbod!

Drenthe

Als je natuur, rust en ruimte zoekt, zit je in Drenthe goed. Het maakt de provincie een aantrekkelijke plek om te wonen en werken. Want naast prachtige natuur is er in Drenthe volop bedrijvigheid! Hier liggen de vacatures voor het oprapen. In Assen en Eelde, maar ook in Zuidlaren, Emmen, Hoogeveen of Meppel. In fulltime of parttime dienstverband. Benieuwd? Ga naar onze vacaturepagina en solliciteer.

Schoonmaken, zoals jij dat wilt

Als schoonmaker in Drenthe valt er veel te kiezen. Of je nou ‘s ochtends, ‘s avonds, doordeweeks of in het weekend aan de slag wilt - het kan allemaal. We hebben een ruim aanbod vacatures, dus er zit gegarandeerd eentje tussen die het beste aansluit op jouw ritme. Naast die vrijheid is schoonmaken een veelzijdige bezigheid. Zo kun je op diverse locaties aan de slag en profiteer je van mooie arbeidsvoorwaarden. Je verdient als schoonmaker zomaar 11 tot 13 euro per uur. Klinkt je dat als muziek in de oren? Solliciteer!

Schoonmaken in Drenthe

Zodra jij begint met schoonmaken, kan het niet anders of een ruimte is binnen no time onherkenbaar veranderd. Alles glimt en rommel en stof is als sneeuw voor de zon verdwenen. Da’s ook niet gek. Zodra jij ergens binnenstapt beginnen je handen al te jeuken en slaat je schoonmakersinstinct op hol. Of het nu in een seniorenflat in Hoogeveen is, een zorgflat in Assen of in de sportzaal in Tynaarlo, jij weet wat er moet gebeuren. Precies wat voor jou? Dan is een baan in de schoonmaak voor jou weggelegd!