Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak Vacatures
Friesland

481 Vacatures gevonden - pagina 1 van 49

Administratief medewerker 365Werk

Ben jij op zoek naar een hecht team waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft? Daarnaast beschikbaar om fulltime in Groningen te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 32 - 40 uren €2130 - 2700 per maand mbo

Monteur Wasautomatenverhuur.nl

Ben jij graag onderweg en lijkt het je leuk om op verschillende locaties jouw skills te gebruiken om witgoed te installeren? Neem dan een kijkje bij deze vacature!

Groningen Techniek 40 uren mbo

Pizzabakker Groningen

Ben jij de ervaren pizzabakker die wij zoeken? Houd jij van de snelheid in de keuken en ben je positief ingesteld? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 11.44 per uur

Chef kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca waarbij je de verbinding bent tussen het management en het keukenteam? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 38 uren €2525 - 3156 per maand mbo

Zelfstandig werkend kok restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan waarbij de kwaliteit van de gerechten altijd op nummer 1 staat? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 25 - 38 uren €1945 - 2043 per maand mbo

Bedieningsmedewerker Hotel Hoogeveen

Ben jij communicatief vaardig en sociaal vaardig? Voor Hotel Hoogeveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerker! Lees snel verder!

Hoogeveen Horeca 16 - 38 uren €11.00 per uur

Pizzabakker Het Strandhuis Groningen

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime functie waarbij je onderdeel bent van een ervaren keukenteam? Lees dan snel verder!

Meerstad Horeca 24 - 38 uren €10.48 - 15.07 per uur

Keukenmedewerker restaurant nabij Groningen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de keuken waarbij je doorgroeimogelijkheden hebt? Lees dan snel verder!

Paterswolde Horeca 12 - 23 uren €10.48 - 11.44 per uur

Keukenhulp Kartracing & Bowling Groningen

Wil jij parttime aan het werk in Groningen en vind je het fijn om in de avond te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 10 - 20 uren €10.48 - 11.53 per uur mbo

Medewerker bediening restaurant Zwolle

Ben jij op zoek naar een flexibele functie in de bediening en kan je niet wachten om te beginnen? Lees dan snel verder!

Zwolle Horeca 12 - 35 uren €10.93 per uur
  • ...

Op zoek naar een schoonmaak vacature in Friesland? Bij ons vind je gegarandeerd vacatures die bij jou passen! Wij doen we alles net een beetje anders dan een gewoon uitzendbureau. Omdat wij geloven dat uitzenden beter kan én transparanter moet, kan bij ons alles online. Van je inschrijving tot je eerste loonstrookje. Zo doen we dat bij 365Werk. Weten welke vacatures we voor jou hebben?

Friesland: een provincie met variatie

Wist je dat geen enkele provincie zoveel verschillende landschappen per vierkante kilometer heeft als Friesland? En die variatie zie je niet alleen tijdens een wandeling in de natuur, maar ook als je op zoek bent naar een (bij)baan. In Friesland kun je als schoonmaker aan de slag op diverse plekken. Bijvoorbeeld in de hoofdstad Leeuwarden, maar ook in Heerenveen, Sneek, Drachten, Harlingen, Makkum of Gorredijk.

Schoonmaken zoals jij dat wilt

Het maakt niet uit wanneer je aan de slag wilt. Of het nou ‘s ochtends, ‘s avonds, doordeweeks of in het weekend is, in de schoonmaak is er altijd een geschikt moment om uit te blinken. Binnen ons ruime aanbod schoonmaak vacatures, zit ongetwijfeld één die past bij jouw ritme. En als het mooie aanbod je nog niet overtuigt, dan zijn het de degelijke arbeidsvoorwaarden wel. Kies je voor een baan in de schoonmaak, dan verdien je zomaar 11 tot 13 euro bruto per uur! Iets voor jou?

Wad en vasteland

Wil je aan het werk én een klein beetje op vakantie? Het hele jaar door trekken mensen naar de Wadden om te genieten van de natuur, duinen en zee. Zo kun je via ons ook seizoensgebonden schoonmaken op Ameland. Wil je liever op het vasteland aan de slag? Bij 365Werk kun je aan de slag bij diverse scholen, verzorgingstehuizen kantoren en musea. Klein en groot. Met stofzuigen, dweilen, ramen wassen en het schoonmaken van het sanitair draag jij je steentje bij aan een schone omgeving voor jong en oud. Precies wat jou leuk lijkt? Neem een kijkje en maak een keuze uit ons aanbod!