Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak Vacatures
Friesland

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Op zoek naar een schoonmaak vacature in Friesland? Bij ons vind je gegarandeerd vacatures die bij jou passen! Wij doen we alles net een beetje anders dan een gewoon uitzendbureau. Omdat wij geloven dat uitzenden beter kan én transparanter moet, kan bij ons alles online. Van je inschrijving tot je eerste loonstrookje. Zo doen we dat bij 365Werk. Weten welke vacatures we voor jou hebben?

Friesland: een provincie met variatie

Wist je dat geen enkele provincie zoveel verschillende landschappen per vierkante kilometer heeft als Friesland? En die variatie zie je niet alleen tijdens een wandeling in de natuur, maar ook als je op zoek bent naar een (bij)baan. In Friesland kun je als schoonmaker aan de slag op diverse plekken. Bijvoorbeeld in de hoofdstad Leeuwarden, maar ook in Heerenveen, Sneek, Drachten, Harlingen, Makkum of Gorredijk.

Schoonmaken zoals jij dat wilt

Het maakt niet uit wanneer je aan de slag wilt. Of het nou ‘s ochtends, ‘s avonds, doordeweeks of in het weekend is, in de schoonmaak is er altijd een geschikt moment om uit te blinken. Binnen ons ruime aanbod schoonmaak vacatures, zit ongetwijfeld één die past bij jouw ritme. En als het mooie aanbod je nog niet overtuigt, dan zijn het de degelijke arbeidsvoorwaarden wel. Kies je voor een baan in de schoonmaak, dan verdien je zomaar 11 tot 13 euro bruto per uur! Iets voor jou?

Wad en vasteland

Wil je aan het werk én een klein beetje op vakantie? Het hele jaar door trekken mensen naar de Wadden om te genieten van de natuur, duinen en zee. Zo kun je via ons ook seizoensgebonden schoonmaken op Ameland. Wil je liever op het vasteland aan de slag? Bij 365Werk kun je aan de slag bij diverse scholen, verzorgingstehuizen kantoren en musea. Klein en groot. Met stofzuigen, dweilen, ramen wassen en het schoonmaken van het sanitair draag jij je steentje bij aan een schone omgeving voor jong en oud. Precies wat jou leuk lijkt? Neem een kijkje en maak een keuze uit ons aanbod!