Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak Vacatures
Groningen

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in de provincie Groningen? Bij 365Werk zit je altijd goed. In de eerste plaats door ons gevarieerde aanbod, maar ook omdat we net wat anders te werk gaan dan een traditioneel uitzendbureau. Wij geloven dat uitzenden op onze manier beter én transparanter kan. Bij ons kan alles namelijk online, maar we staan je ook graag telefonisch te woord. Alles om jou de best passende schoonmaak vacature in Groningen te bieden.

Groningen: een provincie met mogelijkheden

Studenten of starter, voor iedereen is Groningen een stad vol mogelijkheden. De prachtige provincie met de gelijknamige hoofdstad is de grootste studentenstad van het Noorden en bruist! Als uitzendbureau met Groningse wortels weten we als de beste dat dit dé plek is om aan de slag te gaan. Zo kun je op verschillende locaties aan het werk en kun je ook combineren om meer uren te werken.

Schoonmaken: variatie en voordelen

Beginnen jouw handen te jeuken en krijg je spontaan zin de boel op te ruimen zodra je ergens binnenstapt? Dan is een baan in de schoonmaak voor jou weggelegd! Als schoonmaker mag jij kiezen wanneer je wilt beginnen: ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds. Het is maar net wat jou het beste past. Die vrijheid in combinatie met een veelzijdigheid aan locaties en de diversiteit in werkzaamheden is nog maar het begin. Als schoonmaker geniet je namelijk van degelijke arbeidsvoorwaarden en heb je al gauw een loon van zo’n 11 tot 13 euro per uur. Klinkt goed, toch? Wacht niet langer en solliciteer.

Schoonmaken in Groningen: waar je maar wilt

Net als in Friesland en Drenthe, vind je ook in Groningen prachtige kansen in de schoonmaak. Architectenbureaus, brouwerijen, IT-bedrijven, maar ook FC Groningen, het Groninger Forum en het Groninger Museum: ze zijn allemaal op zoek naar jou. Een enthousiaste schoonmaker die spic en span als levensmotto heeft. Zeven dagen per week. Iets voor jou? Neem een kijkje en solliciteer op de vacature die het beste bij jou past.