Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Schoonmaak Vacatures
Groningen

464 Vacatures gevonden - pagina 1 van 47

Schoonmaakmedewerker 's Heeren Loo

Vind jij het leuk parttime schoon te maken en woon jij in de buurt van Amersfoort? Lees dan snel verder of deze functie bij jou past!

Amersfoort Schoonmaak 6,15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaker combinatie Herepoort

Ben jij van 26 september tot 17 oktober beschikbaar om schoonmaakwerk te doen in Groningen? Lees dan snel verder en solliciteer

Groningen Schoonmaak 10 uren €11.80 per uur

Inbound medewerker Crossover

Ben jij dienstverlenend ingesteld en ben jij graag de hele dag (telefonisch en via de mail) in contact met mensen? Lees dan even verder!

Leeuwarden Callcenter 24 - 40 uren €10.14 - 12.00 per uur

Receptionist(e) Hotel Miss Blanche

Ben jij klantgericht, communicatief sterk en vind jij goed contact met de gasten belangrijk? Reageer dan snel!

Groningen Horeca €2012 per maand mbo

Parkeerwachter Leeuwarden

Wil jij graag werken wanneer jou het goed uitkomt en het liefst op leuke evenementen? Lees dan snel verder wat deze vacature jou te bieden heeft!

Leeuwarden Beveiliging €14.00 per uur

Schoonmaker basisschool IKC it iepen finster

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie voor een langere periode en woon jij in de buurt van Achlum? Bekijk dan direct of deze functie bij jou past!

Achlum Schoonmaak 8 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Pakketsorteerder Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Leeuwarden Productie & logistiek 7 - 40 uren €11.26 per uur

Gastheer/gastvrouw zorginstelling Friesland

Ben jij graag het aanspreekpunt voor bezoekers, sociaal en ben jij gastvrij? Lees dan snel verder wat deze functie jou te bieden heeft!

Weidum Horeca 16 uren €12.10 - 14.99 per uur

Medewerker debiteurenadministratie Effektief

Ben jij op zoek naar een fulltime functie als debiteur en woon jij in de buurt van Groningen? Ga dan bij Effektief aan de slag als medewerker debiteurenadministratie. Benieuwd wat deze toffe functie verder te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Groningen Administratie 40 €2773 - 3206 per maand hbo

Allround facilitair medewerker Zweedse meubelgigant Amsterdam

Woon jij in de buurt van Amsterdam en kan jij snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Dan is deze functie echt iets voor jou! Lees snel verder om er achter te komen wat deze functie jou te bieden heeft!

Amsterdam Productie & logistiek 8 - 40 uren €11.83 per uur
  • ...

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in de provincie Groningen? Bij 365Werk zit je altijd goed. In de eerste plaats door ons gevarieerde aanbod, maar ook omdat we net wat anders te werk gaan dan een traditioneel uitzendbureau. Wij geloven dat uitzenden op onze manier beter én transparanter kan. Bij ons kan alles namelijk online, maar we staan je ook graag telefonisch te woord. Alles om jou de best passende schoonmaak vacature in Groningen te bieden.

Groningen: een provincie met mogelijkheden

Studenten of starter, voor iedereen is Groningen een stad vol mogelijkheden. De prachtige provincie met de gelijknamige hoofdstad is de grootste studentenstad van het Noorden en bruist! Als uitzendbureau met Groningse wortels weten we als de beste dat dit dé plek is om aan de slag te gaan. Zo kun je op verschillende locaties aan het werk en kun je ook combineren om meer uren te werken.

Schoonmaken: variatie en voordelen

Beginnen jouw handen te jeuken en krijg je spontaan zin de boel op te ruimen zodra je ergens binnenstapt? Dan is een baan in de schoonmaak voor jou weggelegd! Als schoonmaker mag jij kiezen wanneer je wilt beginnen: ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds. Het is maar net wat jou het beste past. Die vrijheid in combinatie met een veelzijdigheid aan locaties en de diversiteit in werkzaamheden is nog maar het begin. Als schoonmaker geniet je namelijk van degelijke arbeidsvoorwaarden en heb je al gauw een loon van zo’n 11 tot 13 euro per uur. Klinkt goed, toch? Wacht niet langer en solliciteer.

Schoonmaken in Groningen: waar je maar wilt

Net als in Friesland en Drenthe, vind je ook in Groningen prachtige kansen in de schoonmaak. Architectenbureaus, brouwerijen, IT-bedrijven, maar ook FC Groningen, het Groninger Forum en het Groninger Museum: ze zijn allemaal op zoek naar jou. Een enthousiaste schoonmaker die spic en span als levensmotto heeft. Zeven dagen per week. Iets voor jou? Neem een kijkje en solliciteer op de vacature die het beste bij jou past.