Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Vacatures
Friesland

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Provincie Friesland

Nergens vind je zoveel verschillende landschappen per vierkante kilometer dan in Friesland. Een prachtige provincie voor een vakantie in eigen land én voor jouw ultieme (bij)baan. In de horeca en schoonmaak, maar ook als bezorger, in een callcenter of bij voetbalwedstrijden van sc Heerenveen kun jij aan de slag. Je hebt de plekken voor het uitkiezen. Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten, Harlingen, Makkum of Gorredijk, the list goes on and on.

Wanneer je in Friesland aan het werk wilt via 365Werk, doe je dat niet via een traditioneel uitzendbureau. Bij ons regel je alles online. Vanaf het moment van inschrijven tot je eerste loonstrookje; alles verloopt transparant en overzichtelijk. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je nu in!

Werken op de Wadden

Lijkt het je leuk aan het werk te zijn én wil je een beetje op vakantie? Via ons kun je ook seizoensgebonden aan het werk op Ameland. Veel mensen vertrekken naar het eiland om in de weekenden en vakanties te genieten van de natuur, duinen en de zee. Je vindt hier vooral vacatures in de horeca en schoonmaak. En je mag zelf kiezen op wat voor manier: fulltime, parttime of als vakantiebaan. Heb je interesse? Maak je keuze en solliciteer snel!

Werken in de hoofdstad

Wil je niet aan de slag op de Wadden, maar juist werken in de hoofdstad? Leeuwarden is the place to be wanneer een callcenter iets voor jou is. Het mooie: je kunt vaak al meteen aan de slag. Zo kun je binnen de kortste keren een verschil maken voor alle klanten die je te woord staat, of dat nu inbound of outbound is. Bekijk onze callcenter vacatures en solliciteer!

Productie in de provincie

Jij zit niet graag stil. Sterker nog, je wilt in beweging zijn. Nuttig zijn. Iets doen. Dat is precies de mentaliteit die we zoeken voor onze vacatures in de productie en logistiek. Daarbij is het wel belangrijk dat je fit bent. Het werk vraagt fysiek namelijk wel wat van je. Op onze vacaturepagina vind je verschillende posities: van inpakker tot productiemedewerker. Staat er nu nog niks tussen? Geen zorgen, er komen altijd nieuwe vacatures bij. Kijk gauw en solliciteer!