Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Vacatures
Groningen

434 Vacatures gevonden - pagina 1 van 44

Avondreceptie bij BlockHouse Groningen

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je in de avond kan werken? Beschikbaar voor 1 á 4 diensten in de week? Lees dan snel verder!

Groningen Beveiliging 4 - 16 uren €12.50 per uur mbo

Horeca medewerker FC Groningen

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan waarbij je in een hecht team komt te werken? Lees dan snel verder!

Groningen Horeca 8 uren €10.48 - 11.44 per uur

Barmedewerker Drentsche Golf & Country Club

Op zoek naar een parttime functie in de omgeving van Assen? Ga dan aan het werk in de horeca bij de grootste golfbaan van het Noorden! Interesse? Neem een kijkje!

Zeijerveen Horeca 16 - 24 uren €10.48 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker gebouwenbeheer Alarmcentrale in Assen

Heb jij twee rechterhanden, ben jij flexibel ingesteld en wil jij graag twee dagen per week aan het werk? Solliciteer dan als medewerker gebouwenbeheer voor de Alarmcentrale van ANWB in Assen!

Assen Techniek 4 uren €10.93 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen Schoonmaak 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eemshaven

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan de slag op 1 van onze locaties en ben jij per januari beschikbaar? Lees dan snel verder!

Eemshaven Schoonmaak 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden Schoonmaak 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle Schoonmaak 10 uren €11.83 - 13.50 per uur
  • ...

Provincie Groningen

Zoek jij werk in de provincie Groningen? 365Werk helpt je graag met het vinden van die ene toffe baan. Alles gebeurt bij ons online: inschrijven, solliciteren, je contract tekenen en uren invullen. Zo ontvang je na je eerste week werken in no time je loon. Niet zoals een traditioneel uitzendbureau, maar beter én transparanter.

Er gaat niets boven Groningen!

Groningen is een prachtige provincie met de gelijknamige hoofdstad als het kloppende hart. Hier, in de grootste studentenstad van het Noorden, liggen de kansen voor het grijpen. Natuurlijk voor studenten, maar ook voor starters en (young) professionals. Groningen bruist!

Ieder studiejaar stroomt de stad weer vol met enthousiaste nieuwe studenten, die frisse energie met zich meebrengen. Wij, een in Groningen opgericht online uitzendbureau, weten als de beste dat dit een mooie plek is om aan de slag te gaan. We hebben dan ook volop vacatures beschikbaar. Bijbanen die goed te combineren zijn met je studie, maar ook mooie startersfuncties als je net bent afgestudeerd.

De Groninger horeca

Zonder horeca geen Groningen. Dat weet jij, als horecatijger, ongetwijfeld als geen ander. Beweeg jij soepel van de ene naar de andere tafel, debrasseer je als de beste, 'adem' je gastvrijheid of ga je het liefst je gangetje in de afwas? Wij hebben heel veel mooie vacatures voor barista's, bedieningsmedewerkers en afwassers. Neem gauw een kijkje!

Schoonmaken in Stad en Ommelanden

Kantoren, scholen, sportverenigingen en horeca, als schoonmaker kom je op verschillende plekken. Niet alleen qua locaties, maar ook wat werkzaamheden betreft. Je stofzuigt, dweilt, wast ramen en maakt het sanitair schoon. Geen probleem voor jou. Nee, je geniet er zelfs van als alles weer spic en span is. Daarin blink jij namelijk uit, van maandag tot vrijdag en ook in de weekenden. Kijk voor de verschillende vacatures gauw in ons overzicht.

Productie & logistiek in de provincie

Wil jij aan de slag als operator, orderpicker, magazijn- of productiemedewerker? Dat kan! Deze functies en meer vind je tussen ons aanbod van vacatures in de productie- en logistiek. In Groningen valt er veel te kiezen en er zit zeker een baan tussen die jou perfect past. Of het nu overdag of ‘s avonds is, jij wilt gewoon lekker aan de slag. Stilzitten is niks voor jou. Herken je jezelf hier helemaal in? Solliciteer snel!