Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Werken bij Effektief

Niet de grootste, maar de beste zijn. Onder dat motto maakt Effektief Facility Services al sinds 1953 schoon. Als top-10 schoonmaakbedrijf in Nederland bouwen uiteenlopende klanten door het hele land al jaren op hun diensten. Bij 20% zelfs al meer dan tien jaar. En dat is niet het enige waar Effektief in uitblinkt. Zo wordt er volop geïnvesteerd in eigen medewerkers. Daarom heb je altijd toegang tot ergonomische materialen, persoonlijke begeleiding en een opleidingsplan. Met of zonder schoonmaak ervaring, je kan vaak al meteen aan de slag door het hele land. Als je maar gedreven bent. Scholen, kantoren, musea, dierentuinen, tv-studio’s, bioscopen, evenementen: één van deze locaties zou zomaar eens jouw volgende werkplek kunnen zijn. Wil je graag hogerop en heb je al langer ervaring in de schoonmaakbranche? Of je nou wilt doorgroeien als voorman- of vrouw of projectmanager - de kansen liggen voor het grijpen. Grijp jij de jouwe binnenkort bij Effektief?

Vacatures bij Effectief

Schoonmaker BEC de Reinbôge

Word jij vrolijk van schoonmaken en ben jij dagelijks beschikbaar om te werken? Solliciteer nu en ga direct aan de slag!

Sneek 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakkracht in Franeker (GGZ)

Heb jij al ervaring in de schoonmaak? En kan jij zelfstandig aan het werk? Ga dan direct aan de slag als schoonmaker bij GGZ in Franeker! Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Reageer nu!

Franeker 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker De Regenboog Hoogeveen

Ben jij op zoek naar parttime schoonmaakwerk en woon jij in de omgeving van Hoogeveen? Bij De Regenboog school in Hoogeveen zijn ze namelijk op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Interesse? Reageer dan direct op deze vacature!

Hoogeveen 12 uren en 30 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Eemshaven

Hou jij ervan om schoon te maken en ben jij per direct beschikbaar om op 1 van onze locaties aan het werk te gaan? Lees dan snel verder!

Eemshaven €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Dokkum

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor ROC Friese Poort in Dokkum! Ben jij iedere doordeweekse dag beschikbaar van 16:00 tot 18:15 uur uur en opzoek naar een functie voor een langere periode? Wacht dan niet en solliciteer snel!

Dokkum 11 uren en 15 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Roelof van Echtencollege

Voor het Roelof van Echtencollege in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak die goed te combineren valt met andere bezigheden? Dan is dit iets voor jou! Solliciteer dan snel!

Hoogeveen 13 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Batavia Stad (Lelystad)

Ben jij een enthousiaste, flexibele schoonmaker en kom jij uit de omgeving van Lelystad? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Meer informatie vind je door op de link te klikken.

Lelystad 15 - 30 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Internationaal Theater Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam is op zoek naar een schoonmaker. Woon jij in de buurt van Amsterdam en kan jij van maandag tot en met vrijdag schoonmaakwerkzaamheden verrichten? Solliciteer dan nu!

Amsterdam 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker OBS Jules Verne

Komt het jou goed uit om parttime te werken en heb je affiniteit met schoonmaken? Dan ben jij hier op het juiste adres. Lees snel meer!

Alkmaar 13 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Spaces Amsterdam Zuidas

Ben jij op zoek naar een parttime functie voor een langere periode in de schoonmaak in de omgeving van Amsterdam? Pak dan je kans en solliciteer!

Amsterdam 25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker obs de Zandloper (Alkmaar)

Ben jij een ervaren schoonmaker, of bereid om te leren en kan jij zelfstandig te werk gaan? Woon jij ook nog eens in de omgeving van Alkmaar? Solliciteer dan nu!

Alkmaar 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker TOO Amsterdam

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je op korte termijn kan beginnen? Lees dan snel verder!

Amsterdam 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Office Operators Utrecht Helix

Op zoek naar een schoonmaakbaan in Utrecht? Werken in een spiksplinternieuw gebouw? Neem dan een kijkje bij deze vacature en solliciteer bij interesse!

Utrecht 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker op een basisschool in Zoetermeer

Ga aan de slag als parttime schoonmaakmedewerker bij een basisschool in Zoetermeer!

Zoetermeer 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker dierentuin Amsterdam

Op zoek naar een parttime functie in Amsterdam? Werken in de ochtend of avond? Dan ben jij bij deze dierentuin op jouw plek! Lees de hele vacature en solliciteer bij interesse!

Amsterdam 12 uren en 30 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Booking.com Amsterdam

Voor Booking.com zoeken wij een schoonmaker die van maandag tot vrijdag beschikbaar is. Je kan zowel in de ochtend als avond werken. Je werkt 12,5 uur per week. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Amsterdam 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker AFAS Live

Ben jij op zoek naar een flexibele functie waarbij je tijdens de grootste evenementen aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Amsterdam 4 - 24 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Sassenheim (justitiële jeugdinrichting)

Spoed! Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaker die wil werken in deze jeugdgevangenis. Vind jij het niet erg om vroeg te beginnen met werken? Solliciteer dan direct!

Sassenheim 22.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand Utrecht

Spaces is een concept waarbij verschillende organisaties een ruimte kunnen huren in een kantoorpand. Voor hun nieuwe locatie in Utrecht, net naast het centraal station zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Ben jij gemotiveerd om te beginnen? Reageer via onze vacature!

Utrecht 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Vaste schoonmaker OBS de Westerburcht Eelde

Ben je op zoek naar een parttime functie in Eelde? Dan is dit jouw kans! In deze baan heb jij uitzicht op een vaste aanstelling. Je werkt op maandag tot en met vrijdag. Interesse? Lees dan snel verder!

Eelde 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker sportzaal Tynaarlo

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een parttime functie waarbij je in de middag aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Tynaarlo 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool IKC de Piramide Zoetermeer

Ben jij elke doordeweekse namiddag beschikbaar om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten in Zoetermeer? Ga dan aan de slag bij IKC de Piramide in Zoetermeer

Zoetermeer 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker mediabedrijf de Evangelische Omroep in Hilversum

Wil jij graag een kijkje nemen achter de schermen waar bekende programma's worden opgenomen en hier schoonmaakwerkzaamheden verrichten? Versterk dan het schoonmaakteam van de Evangelische Omroep in Hilversum!

Hilversum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Servicebureau Noorderbrug Groningen

Heb je elke doordeweekse dag nog een uurtje tijd over om schoon te maken in Groningen? Lees dan verder en solliciteer snel!

Groningen 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker behandelcentrum in Kortehemmen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en affiniteit met de (jeugd)zorg en ben je op zoek naar een parttime functie? Lees dan snel verder!

Kortehemmen 10 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakkracht school in IJmuiden

Woon jij in de buurt van IJmuiden en wil jij graag je kwaliteiten in de schoonmaak benutten? Ga dan aan de slag bij het Nova College in Ijmuiden.

Ijmuiden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker middelbare school in Hoofddorp

Ben jij iemand die graag poetst en ervoor zorgt dat alles netjes eruit ziet? Versterk dan het leuke team van schoonmakers in Hoofddorp op het Nova College!

Hoofddorp 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker TOO in Den Haag

Heb je nog wat tijd over en wil jij graag schoonmaakwerkzaamheden verrichten? Lees dan snel verder en versterk het schoonmaakteam van The Office Operators in Den Haag.

Den Haag 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij het gemeentehuis in Assen

Vind jij het gezellig om te werken als schoonmaker in een leuk team? Solliciteer dan nu voor schoonmaakmedewerker in het gemeentehuis in Assen!

Assen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort in Dokkum

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie in de buurt van Dokkum? Versterk dan het schoonmaakteam op het ROC.

Dokkum 11 uren en 15 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij IKC de Toermalijn in Franeker

Ben jij van maandag tot en met vrijdag in de namiddag beschikbaar? Solliciteer dan nu als schoonmaker bij kinderopvang de Toermalijn!

Franeker 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak in Groningen Flexpool

Vrijblijvend werken en niet vast zitten aan een vast aantal uren in de week? Solliciteer dan voor de schoonmaak flexpool in Groningen!

Groningen 2 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker middelbare school Oosterwolde

Ben jij beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en op zoek naar een leuke baan in Oosterwolde? Solliciteer dan nu!

Oosterwolde 10 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Heerenveen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en wil je in de ochtend en/of middag aan het werk? Lees dan snel verder!

Heerenveen 11.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker GGZ Franeker

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker waar jij drie uur per dag aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Franeker 10 tot 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Projectmanager Noord Nederland Effektief Facility Services

Zie jij snel commerciële kansen liggen en ben je op zoek naar een parttime functie in regio Noord Nederland? Voor het werk veel onderweg zijn naar klanten? Lees dan snel verder!

Friesland 32 uren mbo

Schoonmaker Jansen & Heuning Groningen

Ben je op zoek naar een parttime functie voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Groningen 11 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker omgeving Delfzijl

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en heb je ervaring in de schoonmaak? Graag onderweg voor het werk? Lees dan snel verder!

Delfzijl 10 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Noorderbrug verschillende locaties in Groningen

Ben jij op zoek naar een functie in de schoonmaak waar je op verschillende locaties kan werken? Lees dan snel verder!

Groningen 4 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Groninger Museum

Op zoek naar een parttime functie in het hartje van Groningen? Ga dan aan de slag bij het Groninger Museum als schoonmaker! Benieuwd? Lees de hele vacature!

Groningen 2 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker bioscoop Utrecht

Ben jij een filmfanaat en lijkt het jou te gek om in een bioscoop te werken als parttime schoonmaakmedewerker? Dan hebben wij nu de perfecte baan voor jou beschikbaar!

Utrecht 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Office Operators (TOO) Arnhem

Ben jij een vroege vogel en op zoek naar een schoonmaakbaan? Ga dan aan het werk bij The Office Operators in Arnhem. Je werkt op maandag tot en met vrijdag. Aan het werk? Solliciteer snel!

Arnhem 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Stedelijk Gymnasium Leiden

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak in de omgeving van Leiden? Lees dan snel verder en kijk of dit bij jou past!

Leiden 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorman/-vrouw Stedelijk Gymnasium Leiden

Op zoek naar een leidinggevende functie in de schoonmaak in Leiden? Solliciteer dan snel, jij bent hier namelijk een onmisbare schakel

Leiden 15 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker Eben Haezer in Menaam

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak in de omgeving van Menaam? Solliciteer dan snel en word schoonmaker op deze leuke basisschool!

Menaam 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorvrouw/-man ROC Friese Poort Anne Wadmanwei

Op zoek naar een functie waarin jij sturing en leiding kan geven aan schoonmakers? Kijk dan snel wat deze functie verder te bieden heeft!

Leeuwarden 10 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker Wavin in Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Hoogeveen 1 uur €11.83 - 13.50 per uur

Medewerker catering Cargill in Wormer

Ben jij van maandag tot en met vrijdag beschikbaar en vind jij het leuk om hapjes voor te bereiden in Wormer? Lees dan snel verder.

Wormer 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Media Park Hilversum

Enthousiast om als schoonmaker aan de slag te gaan in Hilversum? Versterk dan het schoonmaakteam van het Media Park in Hilversum!

Hilversum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Op zoek naar een functie waar jij op de zaterdag en zondag aan de slag kan in de buurt van hoofddorp? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Hoofddorp 12 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Century Sappemeer

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij de werktijden in overleg te bepalen zijn? Lees dan snel verder!

Sappemeer 4 uren €11.83 - 13.50 per uur

Rayon Manager regio Flevoland Effektief Facility Services

Ben jij die verbindende schakel tussen medewerkers en organisatie? Bouw je graag aan je eigen team en ga je voor de beste klantbeleving? Dan word jij het nieuwe gezicht van Effektief Facility Services én aanspreekpunt voor onze klanten in de regio West-Nederland.

Flevoland 38 uren €16.19 per uur

Schoonmaker kantoorpand Heerenveen

Ben jij per direct beschikbaar om in de schoonmaak aan het werk te gaan? Ga dan aan het werk als schoonmaker bij een kantoorpand in Heerenveen!

Heerenveen 11.25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker IKC De Noordster in Nij Altoenae

Woon jij in de buurt van Nij Altoenae en verricht jij graag schoonmaakwerkzaamheden? Lees dan direct verder!

Nij Altoenae 6 uren en 15 minuten €11.83 - 13.50 per uur

All-round medewerker Logistieke Processen (Eemshaven)

Heb jij een rijbewijs B? En heb jij behoefte aan een functie met afwisselende taken? Dan kun jij aan de slag bij dit data center! Lees hier alle informatie over deze parttime baan.

Eemshaven 25 uren €11.44 - 13.05 per uur

Rijdend schoonmaakteam in het Noorden

Aan het werk op verschillende plekken in het Noorden? Sluit dan aan bij het rijdende schoonmaakteam! Samen met jouw collega's pak jij invaldiensten op. Interesse? Solliciteer hier!

Groningen 20 - 38 uren €11.83 - 13.50 per uur

Invalkracht schoonmaak Piter Jelles Stedelijk Gymnasium Leeuwarden

Een inval functie met kans op een vaste aanstelling in Leeuwarden. Wie wilt dat nou niet? Lees de vacature voor meer informatie!

Leeuwarden 27.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Dura Vermeer Den Bosch

Op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaak in de omgeving van Den Bosch? Lees dan snel verder!

Den Bosch 32 tot 40 uren €11.83 - 13.50 per uur

FlexPool schoonmaak Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben jij flexibel in te zetten op verschillende locaties? Lees dan snel verder!

Groningen 2 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort locatie Sneek

Ben jij beschikbaar om iedere maandag tot en met vrijdag te werken vanaf 16:00 uur? Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Sneek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je graag een leuke baan als schoonmaker aan. Benieuwd? Lees de vacature voor meer informatie!

Sneek 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker middelbare school RSG Simon vestdijk in Harlingen

Wij zijn op zoek naar een vaste schoonmaakmedewerker voor een middelbare school in Harlingen. Interesse? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Harlingen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij zorginstelling De Zonnedauw Drachten

Ben jij sociaal ingesteld en heb je ervaring in de schoonmaak? Ga aan het werk als schoonmaker bij zorginstelling De Zonnedauw in Drachten!

Drachten 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Alfa College Assen Salland

Het Alfa College Sport en Bewegen in Assen Salland is per direct op zoek naar een schoonmaker die maandag tot en met vrijdag vanaf 17:00 uur één uur per dag wil komen schoonmaken. Lees hier meer informatie!

Assen 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Inter-Psy Assen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Assen 2,5 uur €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker YnSicht Leeuwarden

Wil jij graag parttime in de schoonmaak aan de slag en woon jij in de buurt van Leeuwarden? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Leeuwarden

Ben jij per direct beschikbaar om parttime aan het werk te gaan en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort locaties Drachten, Dokkum of Leeuwarden

ROC Friese Poort is een school voor beroepsonderwijs met verschillende locaties. Voor de vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Drachten zijn wij op zoek naar schoonmakers! Ben jij degene die wij zoeken? Neem contact op!

Drachten, Leeuwarden of Dokkum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker zorglocatie Workum

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan voor 2 dagen per week? En heb jij al ruime ervaring als schoonmaker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder!

Workum 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker RWZI Gieten en Borger

Ga aan het werk in Gieten en Borger als schoonmaker bij RWZI! Je werkt op maandag en woensdag en maakt diensten van 2 uren. Direct nog beginnen? Reageer dan snel!

Gieten 4 uren

Schoonmaakmedewerker Alfa-College Groningen (Kluiverboom)

Voor het Alfa-College locatie Kluiverboom zijn wij per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker die parttime beschikbaar is. Ben jij geïnteresseerd? Lees snel verder!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort Emmeloord

Ben jij beschikbaar om te werken in Emmeloord? En kan jij wat extra uren tussen 15:30 en 18:30 uur gebruiken? Dan is schoonmaken op ROC Friese Poort iets voor jou! Je werkt hier op maandag tot en met vrijdag en door de werktijden is het makkelijk te combineren met andere verplichtingen. Iets voor jou? Solliciteer snel!

Emmeloord 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker FC Groningen

Wij zijn op zoek naar hard werkende toppers die het een uitdaging vinden om het stadion van FC Groningen schoon te maken! Interesse in een parttime functie, voornamelijk in de weekenden? Reageer nu!

Groningen 3 - 12 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker GGZ Heerenveen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan in het weekend en heb jij affinitieit en ervaring in de zorg? Klik dan snel verder!

Heerenveen 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker NHL Stenden Groningen

Vind jij het fijn om in de ochtend aan het werk te gaan en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Groningen 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie voor een langere periode en woon jij in (de omgeving van) Leeuwarden? Klik dan hier voor meer informatie!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Groningen TopsportZorgCentrum

Hou jij er van om 's ochtends vroeg te beginnen zodat je de rest van de dag nog voor je hebt? Dan is deze baan als schoonmaker zeker iets voor jou!

Groningen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Visserijschool Urk

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in de schoonmaak waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Urk 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmakers GGZ Harlingen

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij de werkdagen en -tijden in overleg te bepalen zijn? Lees dan snel verder!

Harlingen 4 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Voortgezet Onderwijs (Harlingen)

Wil jij per direct een baan voor langere tijd op deze middelbare school in Harlingen? Lees dan gerust verder!

Harlingen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker PCI Sliedrecht

Ben jij op maandag- en woensdagavond beschikbaar om schoon te maken in Sliedrecht? Lees dan snel verder en bekijk of deze vacature bij jou past!

Sliedrecht 2 uren en 30 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker OBS de Zandloper in Alkmaar

Graag van maandag tot en met vrijdag schoonmaakwerk verrichten en ben jij woonachtig rondom Alkmaar? Lees dan snel verder.

Koedijk 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker avond Nova College Haarlem

Wil jij graag schoonmaakwerkzaamheden verrichten en ben jij in de avonduren beschikbaar? Ga dan aan de slag als schoonmaker bij het Nova College in Haarlem!

Haarlem 11 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Nova College Amstelveen

Houd jij ervan om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten en ben jij elke doordeweekse dag beschikbaar om in Amstelveen te werken? Versterk dan het schoonmaakteam van het Nova College! Interesse? Solliciteer dan snel!

Amstelveen 12 uren en 30 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Vitos Specialistische Reiniging

Ben jij een echte aanpakker in de schoonmaker en ben jij op zoek naar een fulltime dienstverband? Ga dan aan de slag bij Vitos Specialistische Reiniging in Leek! Interesse? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Leek 40 uren €13.50 per uur

Meewerkend voorman/-vrouw Mediapark Hilversum

Effektief Facility Services is op zoek naar een (meewerkend) voorman/-vrouw voor Mediapark Hilversum! Lijkt het jou leuk om hier te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Hilversum 38 €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaakmedewerker basisschool Zoetermeer

Ben jij doordeweeks beschikbaar tussen 17.00 uur en 19.30 uur en houd je van een schone omgeving? Wacht dan niet en reageer snel!

Zoetermeer 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak voorman/voorvrouw (Zoetermeer)

Zoek jij een aansturende en verantwoordelijke rol in de schoonmaak en ben jij woonachtig in (de omgeving van) Zoetermeer? Lees dan snel verder!

Zoetermeer 15 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaakmedewerker Assen (Van Boeijen)

Affiniteit met de zorg en mensen helpen met zware beperkingen, deze zorg- en welzijnsorganisatie zoekt een schoonmaker met deze kwaliteiten. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Assen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Gemeente Smallingerland (Drachten)

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie voor een langere periode? Dan zoeken wij jou!

Drachten 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Centraal Museum Utrecht

Voor het Centraal Museum in Utrecht zoeken wij per direct een schoonmaakmedewerker voor 5 dagen in de week! Zoek jij nog een leuke baan? Reageer dan direct!

Utrecht 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker OPI Oosterwolde

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de schoonmaak voor 3 uren per dag? Lees dan snel verder!

Oosterwolde 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool Eelderwolde

Wil jij dagelijks aan het werk vanaf 17:30 uur? Dan is dit iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker voor een basisschool in Eelderwolde! Lees het snel verder!

Eelderwolde 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Dutch in Spijk

Heb jij ervaring in de schoonmaak en wil je op een unieke locatie aan het werk? Lees dan snel verder!

Spijk 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool Haren

Word jij vrolijk van schoonmaken en ben jij dagelijks beschikbaar om te werken? Solliciteer direct!

Haren 4 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Nova College Haarlem

Het Nova College is op zoek naar jou! Ze bieden een parttime baan als schoonmaker en een leuke werkplek. Interesse? Lees dan hier verder!

Haarlem 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Effektief Groningen

Wil jij werken als schoonmaker en ben jij op zoek naar een parttime baan bij een leuke werkgever? Lees dan hier dan hele vacature!

Groningen 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Sportschool Euroborg

Ben jij een echte vroege vogel? En ben je opzoek naar een leuke baan waarbij je vroeg je dag kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Groningen (Alfa College Boumaboulevard)

Ben jij een ervaren schoonmaakmedewerker en per direct op zoek naar een leuke baan voor ongeveer 10 uur in de week? Solliciteer dan snel!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Oproepkracht schoonmaak Deventer

Ben jij flexibel in te zetten en heb jij ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Deventer 2 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker RSG Simonvestdijk (Franeker)

Spoed! Ben jij per direct beschikbaar om als schoonmaakmedewerker aan de slag te gaan bij een school in Franeker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Franeker 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Leeuwarder Lyceum

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je dagelijks aan het werk gaat? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Slotschool Sint Annaparochie

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker en woon jij in de omgeving van Sint Annaparochie? Lees dan gauw de vacature!

Sint Annaparochie 15 uren

Schoonmaker hogeschool Groningen

Houd jij van doorpakken en ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker? Klik dan snel verder!

Groningen 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker De Korendrager Franeker

Ga parttime aan het werk op een basisschool als schoonmaker! Na sluitingstijd maak jij de school schoon en netjes. Interesse in een functie in Franeker? Reageer hier!

Franeker 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker kantoorpand Haren (invalkracht)

Ben jij van maandag tot en met vrijdag voor 1,5 uur inzetbaar als schoonmaakmedewerker? En ben jij beschikbaar? Lees snel verder!

Haren 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker school Steenwijk

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker? Ga dan doordeweeks aan het werk bij een school in Steenwijk!

Steenwijk 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker wooncentrum Noorderburg Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een vakantiebaantje deze zomer en vind jij het leuk om schoon te maken? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand/ bouwketen Groningen

Ben jij een ervaren schoonmaker en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Groningen 28 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker GGZ Friesland Dokkum

Lekker een aantal uurtjes werken in de week? En woon je in de omgeving van Dokkum? Kom dan aan het werk als schoonmaker op een GGZ locatie. Solliciteer nu!

Dokkum 5,25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker trainingscomplex FC Groningen

Wil jij graag zo snel mogelijk aan het werk in de ochtend óf in de avond en woon je in Groningen? Lees dan gauw verder!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker De Buttinga Oosterwolde

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Oosterwolde 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

schoonmaakmedewerker Antonius ziekenhuis Sneek

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan in de zorg waarbij jij in de avonduren aan de slag kan? Lees dan even verder!

Sneek 7,5 €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker in het Kind Centrum Opwierde en Olingertil

Kun jij doordeweeks aan de slag en heb jij al enige ervaring in de schoonmaak? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Appingedam 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaakmedewerker basisschool De Golfslag (Swifterbant, Dronten)

Ben jij doordeweeks dagelijks beschikbaar na 14.30 uur en ben jij een ervaren schoonmaker die zelfstandig te werk kan gaan? Lees dan gauw verder!

Swifterbant 8 - 17,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker 's Heeren Loo

Vind jij het leuk parttime schoon te maken en woon jij in de buurt van Amersfoort? Lees dan snel verder of deze functie bij jou past!

Amersfoort 6,15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool IKC it iepen finster

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie voor een langere periode en woon jij in de buurt van Achlum? Bekijk dan direct of deze functie bij jou past!

Achlum 8 uren en 45 minuten €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Wilaarderburen Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een leuke parttime schoonmaakfunctie in de buurt van Leeuwarden? Ga dan aan de slag op het ROC Frise Poort in Leeuwarden als schoonmaker. Meer weten over het aantal uren en de werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schrobber Roelof van Echten College Hoogeveen

Woon jij in de buurt van Hoogeveen en ben jij iemand die schoonmaakwerkzaamheden leuk vindt? Dan is het Roelof van Echten College op zoek naar jou. Interesse? Lees dan direct verder wat deze functie jou te bieden heeft!

Hoogeveen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Christelijke Nationale School de Groenling

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak met kans op een vaste aanstelling? Lees dan snel verder en solliciteer op deze functie!

Ijsselmuiden 20 tot 22,5 uren €11.44 - 13.05 per uur

Schoonmaker Christelijk Lyceum Delft

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak en woon jij in de buurt van Delft? Lijkt het jou daarnaast leuk om hier per direct te beginnen? Lees dan verder!

Delft 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Toermalijn Lelystad

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie waar jij zelfstandig aan het werk kan? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Lelystad 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Bonaventuracollege in Leiden

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker op het Bonaventuracollege in Leiden. Je werkt 15 uren per week. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Leiden 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker bouwbedrijf Dura Vermeer

Wil jij voor langere tijd aan het werk als schoonmaker? Dan zoeken wij jou! Lees nu de vacature voor meer informatie.

Hengelo 40 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Dura Vermeer Utrecht

Dura Vermeer heeft een groot kantoor in Utrecht. Dit kantoor moet schoon gemaakt worden op maandag tot en met vrijdag. Omdat dit zo'n groot gebouw is, is het mogelijk om hier veel uren te draaien (fulltime of parttime). Interesse? Solliciteer nu!

Utrecht 15 - 40 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Willem de Zwijger college Hardinxveld

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de schoonmaak voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Hardinxveld 8 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorvrouw/-man schoonmaak Artis

Ben jij op zoek naar een functie in de schoonmaak met een aansturende rol? Lees dan snel verder!

Amsterdam 4 - 20 uren €12.58 - 14.38 per uur