Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Werken bij Effektief

Niet de grootste, maar de beste zijn. Onder dat motto maakt Effektief Facility Services al sinds 1953 schoon. Als top-10 schoonmaakbedrijf in Nederland bouwen uiteenlopende klanten door het hele land al jaren op hun diensten. Bij 20% zelfs al meer dan tien jaar. En dat is niet het enige waar Effektief in uitblinkt. Zo wordt er volop geïnvesteerd in eigen medewerkers. Daarom heb je altijd toegang tot ergonomische materialen, persoonlijke begeleiding en een opleidingsplan. Met of zonder schoonmaak ervaring, je kan vaak al meteen aan de slag door het hele land. Als je maar gedreven bent. Scholen, kantoren, musea, dierentuinen, tv-studio’s, bioscopen, evenementen: één van deze locaties zou zomaar eens jouw volgende werkplek kunnen zijn. Wil je graag hogerop en heb je al langer ervaring in de schoonmaakbranche? Of je nou wilt doorgroeien als voorman- of vrouw of projectmanager - de kansen liggen voor het grijpen. Grijp jij de jouwe binnenkort bij Effektief?

Vacatures bij Effectief

Schoonmaker de Eenhoorn Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een schoonmaak baan waar jij per direct kunt beginnen? Zoek dan niet verder en lees deze vacature voor meer informatie!

Leeuwarden 7.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Willem de Zwijger college Papendrecht

Ben jij vanaf eind augustus beschikbaar om te werken en ben jij op zoek naar een baan als schoonmaker? Lees dan de vacature voor meer informatie!

Papendrecht 13.15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Toermalijn Lelystad

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie waar jij zelfstandig aan het werk kan? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Lelystad 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorman/voorvrouw Stellingwerf in Oosterwolde

Ben jij op zoek naar een functie in de schoonmaak waarbij jij ook administratieve werkzaamheden mag uitvoeren? Dan is een baan als voorman/voorvrouw geschikt voor jou! Lees hier wat het inhoudt!

Oosterwolde 15 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaakmedewerker kantoorpand Rotterdam

Ben jij per direct beschikbaar en heb je ervaring in de schoonmaakbranche? Reageer dan nu op deze leuke vacature in Rotterdam!

Rotterdam 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker kantoorpand ICT bedrijven Groningen

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie in de ochtend en woon jij in (de buurt van) Groningen? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Groningen 4.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker wooncentrum Dichtershof Assen

Ben jij een ervaren schoonmaker en op zoek naar een baan voor een lange periode? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Als schoonmaker van dit wooncentrum in Assen ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woningen van de cliënten. Dit doe je parttime, voor 22 uren in de week! Direct beginnen? Neem contact met ons op!

Assen 22 uren €11.83 - 13.50 per uur

FlexPool schoonmaak Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben jij flexibel in te zetten op verschillende locaties? Lees dan snel verder!

Groningen 2 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Bonaventuracollege in Leiden

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker op het Bonaventuracollege in Leiden. Je werkt 15 uren per week. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Leiden 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Cateringmedewerker bij Cargill in Wormer

Vind jij het leuk om hapjes te bereiden en beschikbaar van maandag tot en met vrijdag? Lees dan snel verder!

Wormer 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Huismeester Bovenkarspel

Ben jij flexibel en ben je op zoek naar een facilitaire functie in Noord-Holland? Lees dan snel verder!

Bovenkarspel 30 uren €11.85 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort locatie Sneek

Ben jij beschikbaar om iedere maandag tot en met vrijdag te werken vanaf 16:00 uur? Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Sneek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je graag een leuke baan als schoonmaker aan. Benieuwd? Lees de vacature voor meer informatie!

Sneek 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Vaste schoonmaakmedewerker OIM Haren

Op zoek naar een schoonmaakfunctie voor 10 uren in de week? Werk jij graag aan het eind van de middag? Wij zoeken iemand voor het schoonmaken van een orthopedie praktijk in Haren! Interesse? Solliciteer via de vacature!

Haren 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Office Operators Utrecht Helix

Op zoek naar een schoonmaakbaan in Utrecht? Werken in een spiksplinternieuw gebouw? Neem dan een kijkje bij deze vacature en solliciteer bij interesse!

Utrecht 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Theater de Schouwburg Rotterdam

Voor Theater de Schouwburg in Rotterdam zoeken wij een schoonmaker die zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar is. In het totaal werk je 12 uur per week verdeeld over 6 dagen. Heb jij interesse? Solliciteer dan nu!

Rotterdam 12 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker bioscoop Utrecht

Ben jij een filmfanaat en lijkt het jou te gek om in een bioscoop te werken als parttime schoonmaakmedewerker? Dan hebben wij nu de perfecte baan voor jou beschikbaar!

Utrecht 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker op verschillende plekken in Groningen

Houd jij wel van een beetje afwisseling en ben jij in het bezit van een rijbewijs? Ga dan aan het werk als schoonmaker voor Effektief en verplaats je gedurende de dag met de auto naar verschillende werklocaties. Interesse? Reageer snel!

Groningen 32 uren €11.83 - 13.50 per uur

All-round medewerker Logistieke Processen (Eemshaven)

Heb jij een rijbewijs B? En heb jij behoefte aan een functie met afwisselende taken? Dan kun jij aan de slag bij dit data center! Lees hier alle informatie over deze parttime baan.

Eemshaven 25 uren €11.44 - 13.05 per uur

Rijdend schoonmaakteam in het Noorden

Aan het werk op verschillende plekken in het Noorden? Sluit dan aan bij het rijdende schoonmaakteam! Samen met jouw collega's pak jij invaldiensten op. Interesse? Solliciteer hier!

Groningen 20 - 38 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Century Autogroep Assen

Voor Century Autogroep Assen zijn wij per 25 april tot en met 6 mei op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker voor 3 uur per dag! Ben jij gemotiveerd en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder!

Assen 9 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker middelbare school Heerhugowaard

Op zoek naar een aantal uren in de schoonmaak? Werken na 14:30? Ga aan het werk op een middelbare school in Heerhugowaard! Lijkt het jouw wat? Reageer via de vacature!

Heerhugowaard 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij zorginstelling De Zonnedauw Drachten

Ben jij sociaal ingesteld en heb je ervaring in de schoonmaak? Ga aan het werk als schoonmaker bij zorginstelling De Zonnedauw in Drachten!

Drachten 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Wallhouse Groningen

Vanaf april 2022 wordt er in het Wallhouse in Groningen kunst en architectuur tentoongesteld. Wij zijn voor dit pand op zoek naar iemand die iedere vrijdag aan het werk kan gaan! Ben jij beschikbaar in de ochtend? Laat van je horen!

Groningen 2 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Booking.com Amsterdam

Voor Booking.com zoeken wij een schoonmaker die van maandag tot vrijdag beschikbaar is. Je kan zowel in de ochtend als avond werken. Je werkt 12,5 uur per week. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Amsterdam 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker HMC College Rotterdam

Op zoek naar een parttime functie in Rotterdam? Kom dan werken als schoonmaker op het Hout- en Meubileringscollege! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de hygiëne op deze school! Interesse? Lees meer in de vacature!

Rotterdam 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker (jeugd)zorg instelling in Drachten

Ben jij een ervaren schoonmaker en op zoek naar een leuke werkplek? Ga dan aan de slag als schoonmaker bij zorginstelling Het Paradyske in Drachten!

Drachten 2,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker MOD ’T Hofke in Leeuwarden

Ga in Leeuwarden aan het werk als schoonmaker op een dagverblijf! Dit doe je dagelijks tussen 16:00 en 18:00 uur. Ben jij dan beschikbaar om te werken? Neem een kijkje bij de vacature!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker middelbare school RSG Simon vestdijk in Harlingen

Wij zijn op zoek naar een vaste schoonmaakmedewerker voor een middelbare school in Harlingen. Interesse? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Harlingen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Invalkracht schoonmaak Piter Jelles Stedelijk Gymnasium Leeuwarden

Een inval functie met kans op een vaste aanstelling in Leeuwarden. Wie wilt dat nou niet? Lees de vacature voor meer informatie!

Leeuwarden 27.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand Heerenveen

Ben jij per direct beschikbaar om in de schoonmaak aan het werk te gaan? Ga dan aan het werk als invalkracht bij een kantoorpand in Heerenveen!

Heerenveen 3.45 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Montesorri / !mpulse Leeuwarden

Wil jij graag een vaste baan als schoonmaker in Leeuwarden? Dan zoeken wij jou! Lees de vacature voor meer informatie.

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker bouwbedrijf Dura Vermeer

Wil jij voor langere tijd aan het werk als schoonmaker? Dan zoeken wij jou! Lees nu de vacature voor meer informatie.

Hengelo 40 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Univé Noord Nederland Winsum

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker en ben jij twee dagen per week beschikbaar? Solliciteer dan nu!

Winsum 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Scholengemeenschap in Zaltbommel

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie en woon jij in de omgeving van Zaltbommel? Dan zoeken wij jou!

Zaltbommel 10,75 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Noorderbrug Hoogeveen

Op zoek naar een tijdelijke functie in Hoogeveen? Neem dan een kijkje bij deze vacature! Niet jouw ding, maar weet jij wel de geschikte kandidaat? Verdien 50 euro netto door hem/haar aan te dragen!

Hoogeveen 17- 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Office Operators Haagsche Zwaan

Op zoek naar een parttime baan in Den Haag? Kom het schoonmaakteam van Effektief versterken en ga aan het werk bij The Office Operators in de Haagsche Zwaan!

Den Haag 12.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Forensisch Centrum Teylingereind

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie en woon jij in (de omgeving van) Sassenheim? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Sassenheim 17,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Nova College IJmuiden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoonmaak medewerker die het leuk vind om te werken op het Nova College in IJmuiden. Heb jij interesse? Lees dan de vacature voor meer informatie!

IJmuiden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Actium Oosterwolde

Ben jij op zoek naar wat extra uurtjes? Ga dan aan het werk voor Actium in Oosterwolde! Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Oosterwolde 2 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker AZC in Drenthe

Ben jij beschikbaar om 4 dagen in de week te werken en ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche? Ga dan aan het werk in het AZC in Westerbork!

Drenthe 20 - 28 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Technopark Heerenveen

Wij zijn op zoek naar nieuwe schoonmaak medewerkers die willen werken bij een opleidingscentrum voor techniek. Heb jij interesse? Lees dan verder!

Heerenveen 7,25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker NNZ Groningen

Ben jij op zoek naar een leuke schoonmaak functie in Groningen bij een leuke werkgever? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Groningen 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Virol Midwolda

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je in de ochtend werkt? Lees dan snel verder!

Midwolda 4,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Postkamer medewerker Booking.com Amsterdam

Ben jij per direct beschikbaar en wil jij graag werken als postkamer medewerker in Amsterdam? Lees dan snel de vacature voor meer informatie!

Amsterdam 40 uren €12.50 - 16.50 per uur

Schoonmaker TV studio's Aalsmeer

Ben jij voor maandag en dinsdag beschikbaar om te werken in de ochtend? Woon jij in (de omgeving van) Aalsmeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier de vacature verder!

Aalsmeer 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Univé Wolvega

Ben jij direct beschikbaar om te werken en wil jij zelf de werkdagen bepalen? Pak dan nu je kans!

Wolvega 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Talentencentrum Sneek

Heb jij ervaring in de schoonmaakbranche en ben jij per direct beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature!

Sneek 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Willem de Zwijger college Hardinxveld

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de schoonmaak voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Hardinxveld 8 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Violenschool Hilversum

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor een basisschool in Hilversum! Ben jij iedere doordeweekse dag beschikbaar 15:00 tot 18:00 uur? En op zoek naar een functie waar jij voor een langere tijd aan het werk kan? Dan is dit iets voor jou! Solliciteer snel!

Hilversum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Sassenheim (justitiële jeugdinrichting)

Spoed! Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaker die wil werken in deze jeugdgevangenis. Vind jij het niet erg om vroeg te beginnen met werken? Solliciteer dan direct!

Sassenheim 17.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Peitsman Groningen

Ben jij de schoonmaker waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan nu de vacature!

Groningen 4 - 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort locaties Drachten, Dokkum of Leeuwarden

ROC Friese Poort is een school voor beroepsonderwijs met verschillende locaties. Voor de vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Drachten zijn wij op zoek naar schoonmakers! Ben jij degene die wij zoeken? Neem contact op!

Drachten, Leeuwarden of Dokkum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Meewerkend voorman/-vrouw middelbare school Hoogeveen

Heb jij al wat ervaring in de schoonmaak en lijkt het jou een mooie uitdaging om verder te ontwikkelen als voorman/-vrouw? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Als voorman/-vrouw neem jij de verantwoordelijkheid op jou en ben jij naast het schoonmaken ook bezig met administratieve taken. Interesse? Solliciteer nu!

Hoogeveen 20 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaakkracht s'Heerenloo Drachten

Ben je op zoek naar een functie in de schoonmaak, waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Drachten 25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorvrouw/-man schoonmaak Artis

Ben jij op zoek naar een functie in de schoonmaak met een aansturende rol? Lees dan snel verder!

Amsterdam 4 - 20 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker STIP basisschool in Hilversum

Ben jij parttime beschikbaar op maandag tot en met vrijdag? En lijkt het je leuk om als schoonmaker aan het werk te gaan? Neem dan een kijkje bij deze vacature en begin direct op een basisschool in Hilversum!

Hilversum 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker zorglocatie Workum

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan voor 2 dagen per week? En heb jij al ruime ervaring als schoonmaker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder!

Workum 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker RWZI Gieten en Borger

Ga aan het werk in Gieten en Borger als schoonmaker bij RWZI! Je werkt op maandag en woensdag en maakt diensten van 2 uren. Direct nog beginnen? Reageer dan snel!

Gieten 4 uren

Schoonmaker kantoorpand Utrecht

Spaces is een concept waarbij verschillende organisaties een ruimte kunnen huren in een kantoorpand. Voor hun nieuwe locatie in Utrecht, net naast het centraal station zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Ben jij gemotiveerd om te beginnen? Reageer via onze vacature!

Utrecht 25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker De Lytse Wâlden Drachten

Wij zijn voor deze kleine school in Drachten op zoek naar een gedreven schoonmaker die samen met 1 collega aan het werk wil gaan. Ben jij geschikt en 1 dag in de week beschikbaar om te werken? Reageer snel!

Drachten 2 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Univé Steenwijk

Heb jij ervaring in de schoonmaak en zie jij werk liggen wanneer dit gedaan moet worden? Stop dan met scrollen en bekijk deze schoonmaak vacature!

Steenwijk 3 uur €11.83 - 13.50 per uur

Voorman/-vrouw schoonmaak het Gomarus Zaltbommel

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke taak als schoonmaakmedewerker? Ga dan aan het werk als voorman/-vrouw, om net dat extra stapje te zetten voor de klant! Jij neemt de verantwoordelijkheid en zorgt er voor dat de werklocatie er spic en span uit ziet. Interesse? Neem contact met ons op!

Zaltbommel 17.5 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker AFAS Live

Ben jij op zoek naar een flexibele functie waarbij je tijdens de grootste evenementen aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Amsterdam 4 - 24 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Alfa-College Groningen (Kluiverboom)

Voor het Alfa-College locatie Kluiverboom zijn wij per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker die parttime beschikbaar is. Ben jij geïnteresseerd? Lees snel verder!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker De Helix Nijestee Groningen

Ben je op zoek naar een parttime functie waarbij de werktijden in overleg af te stemmen zijn? Lees dan snel verder!

Groningen 9 uren €11.27 - 12.86 per uur

Voorvrouw/-man ROC Sneek

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie met een aansturende rol? Lees dan snel verder!

Sneek 12,5 uren €12.58 - 14.38 per uur

Voorvrouw/-man Leeuwarden Effektief Facility Services

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 10 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker Porsche Centrum Groningen

Ben jij een ochtendmens en op zoek naar een kleine dienst in de schoonmaakbranche? Kom aan de slag bij de Porsche dealer in Groningen! Neem een kijkje op de vacature!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC Friese Poort Emmeloord

Ben jij beschikbaar om te werken in Emmeloord? En kan jij wat extra uren tussen 15:30 en 18:30 uur gebruiken? Dan is schoonmaken op ROC Friese Poort iets voor jou! Je werkt hier op maandag tot en met vrijdag en door de werktijden is het makkelijk te combineren met andere verplichtingen. Iets voor jou? Solliciteer snel!

Emmeloord 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker FC Groningen

Wij zijn op zoek naar hard werkende toppers die het een uitdaging vinden om het stadion van FC Groningen schoon te maken! Interesse in een parttime functie, voornamelijk in de weekenden? Reageer nu!

Groningen 3 - 12 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Dura Vermeer Utrecht

Dura Vermeer heeft een groot kantoor in Utrecht. Dit kantoor moet schoon gemaakt worden op maandag tot en met vrijdag. Omdat dit zo'n groot gebouw is, is het mogelijk om hier veel uren te draaien (fulltime of parttime). Interesse? Solliciteer nu!

Utrecht 15 - 40 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Leeuwarden

Ben jij per direct beschikbaar om parttime aan het werk te gaan en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker ROC in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie voor een langere periode en woon jij in (de omgeving van) Leeuwarden? Klik dan hier voor meer informatie!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Woonconcept Assen

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie en woon jij in de omgeving van Assen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker sportvereniging in Nieuw Balinge

Wil jij graag aan het werk in een sportieve omgeving en ben jij van maandag tot en met vrijdag beschikbaar? Bekijk dan nu deze vacature bij Sportvereniging Nieuw Balinge!

Nieuw Balinge 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker SER-gebouw Den Haag

Wil jij graag aan het werk en ben jij in de ochtenden beschikbaar in Den Haag? Dan hebben wij een mooie klus voor jou! Het gebouw van de Sociaal-Economische Raad moet iedere werkdag schoongemaakt worden. Het is voor deze functie belangrijk dat jij representatief, vriendelijk en professioneel bent. Werken op deze bijzondere locatie? Solliciteer!

Den Haag 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Eye Filmmuseum Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaker in een fascinerend gebouw? Solliciteer dan hier om aan het werk te gaan in het Eye Filmmuseum in Amsterdam Noord!

Amsterdam 30 uren €11.83 - 13.50 per uur

Vakantie schoonmaakmedewerker bij Wooncentrum Emmen

Ben jij op zoek naar een leuke vakantie baan waar jij 16 uren in de week kan werken? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Emmen 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker GGZ Heerenveen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan in het weekend en heb jij affinitieit en ervaring in de zorg? Klik dan snel verder!

Heerenveen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker NHL Stenden Groningen

Vind jij het fijn om in de ochtend aan het werk te gaan en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Groningen 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Voortgezet Onderwijs (Harlingen)

Wil jij per direct een baan voor langere tijd op deze middelbare school in Harlingen? Lees dan gerust verder!

Harlingen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker IKC De Paradijsvogel in Vogelenzang

Op zoek naar een functie op maandag tot en met vrijdag in de middag? Woon jij in (de omgeving van) Vogelenzang? Neem dan een kijkje bij deze vacature!

Vogelenzang 12.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Groningen TopsportZorgCentrum

Hou jij er van om 's ochtends vroeg te beginnen zodat je de rest van de dag nog voor je hebt? Dan is deze baan als schoonmaker zeker iets voor jou!

Groningen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmakers GGZ Harlingen

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij de werkdagen en -tijden in overleg te bepalen zijn? Lees dan snel verder!

Harlingen 4 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaker Gemeentehuis Beilen

Start per direct als inval schoonmaker bij het Gemeentehuis in Beilen en ga 2 middagen per week aan het werk!

Beilen 8 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Dura Vermeer Hengelo

Wil jij parttime of fulltime aan het werk bij deze mooie locatie in Hengelo? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Hengelo 7 - 38 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker in de zomer Noorderbrug Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie waarbij je in juli en augustus aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoor Landschapsbeheer Groningen (inval)

Een parttime functie waarbij jij op maandag, woensdag en vrijdag in de ochtenden aan het werk gaat. Een baan die goed is te combineren met andere verplichtingen. Benieuwd? Lees het hier!

Groningen 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker BSO in Sint Annaparochie

Wil jij graag aan het werk in de avond en ben jij op zoek naar een parttime functie als schoonmaak medewerker? Ga dan aan het werk bij een BSO in Sint Annaparochie!

Sint Annaparochie 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Inval schoonmaakmedewerker basisschool De Golfslag (Swifterbant, Dronten)

Ben jij doordeweeks dagelijks beschikbaar na 14.30 uur en ben jij een ervaren schoonmaker die zelfstandig te werk kan gaan? Lees dan gauw verder!

Swifterbant 8 - 17,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Slotschool Sint Annaparochie

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker en woon jij in de omgeving van Sint Annaparochie? Lees dan gauw de vacature!

Sint Annaparochie 15 uren

Schoonmaakmedewerker Tandartspraktijk in Assen

Ben jij beschikbaar op woensdag- en vrijdagavond en vind zoek jij werk als schoonmaker? Solliciteer dan als schoonmaakmedewerker bij een tandartspraktijk in Assen!

Assen 2,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker op het Gomarus Zaltbommel

Werk jij het liefst op maandag tot en met vrijdag? En ben jij beschikbaar tussen 16:00 uur en 18:15 uur in Zaltbommel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als schoonmaker voor het Gomarus ben jij verantwoordelijk voor de hygiëne op deze school. Interesse in deze parttime functie? Reageer direct!

Zaltbommel 10,75 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Noorderbrug Sneek

Ben jij een talent in schoonmaken en ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakfunctie? Dan ben jij meer dan welkom op de zorg locatie van Noorderbrug in Sneek! Iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Sneek 7,5 uren

Schoonmaker Nova College Hoofddorp

Ben jij beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en vind jij het leuk om op een campus te werken? Ga dan werken op het Nova College in Hoofddorp!

Hoofddorp 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Effektief Groningen

Wil jij werken als schoonmaker en ben jij op zoek naar een parttime baan bij een leuke werkgever? Lees dan hier dan hele vacature!

Groningen 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Prinses Julianaschool Kampen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je iedere maandag tot en met vrijdag aan het werk kan? Lees dan snel verder!

's-Heerenbroek 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker keuken Campus in Haarlem

Wil jij 10 uren per week werken op een campus in Haarlem? Dan is deze parttime job helemaal iets voor jou! Klik hier om verder te lezen.

Haarlem 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Nova College Haarlem

Het Nova College is op zoek naar jou! Ze bieden een parttime baan als schoonmaker en een leuke werkplek. Interesse? Lees dan hier verder!

Haarlem 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Franciscus Bennebroek

Wil jij 10 uren werken in de week bij een leuke werkgever? Ga parttime aan de slag bij Franciscus in Bennebroek!

Bennebroek 12.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker RSG Simonvestdijk (Franeker)

Spoed! Ben jij per direct beschikbaar om als schoonmaakmedewerker aan de slag te gaan bij een school in Franeker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Franeker 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Leeuwarder Lyceum

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je dagelijks aan het werk gaat? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

schoonmaakmedewerker Antonius ziekenhuis Sneek

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan in de zorg waarbij jij in de avonduren aan de slag kan? Lees dan even verder!

Sneek 7,5 €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker hogeschool Groningen

Houd jij van doorpakken en ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker? Klik dan snel verder!

Groningen 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Woodbrookers Kortehemmen

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je dagelijks aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Kortehemmen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker RK Jenaplan De Klimboom in Dronten

Ben jij op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak waarbij je kan werken van maandag tot en met vrijdag? Lees dan snel verder!

Dronten 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Basisschool De Zonnewijzer

Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Dronten en zoek jij een baan in de schoonmaak? Scroll dan niet verder en klik hier voor meer informatie!

Dronten 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Van Smeden Harlingen

Het stoere ijzer bedrijf Van Smeden is op zoek naar een schoonmaker. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan hier de hele vacature!

Harlingen 5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Weekend schoonmaker Media Park Hilversum

Ben jij in het weekend beschikbaar en op zoek naar een leuke baan? Solliciteer dan voor weekend schoonmaak medewerker voor het Media Park in Hilversum!

Hilversum 8 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Media Park Hilversum

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie op een mooie locatie? Dan ben jij bij het Media Park in Hilversum op het goede adres!

Hilversum 25 €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker in het Kind Centrum Opwierde en Olingertil

Kun jij doordeweeks aan de slag en heb jij al enige ervaring in de schoonmaak? Lees dan deze vacature voor meer informatie!

Appingedam 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker school Steenwijk

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaker? Ga dan doordeweeks aan het werk bij een school in Steenwijk!

Steenwijk 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Meewerkend voorvrouw/-man de Noorderbrug in Groningen

Houd jij van verantwoordelijkheid, kan jij de leiding nemen en zoek jij een doordeweekse baan? Ga dan aan het werk als meewerkend voorvrouw/-man bij de Noorderbrug in Groningen!

Groningen 15 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker wooncentrum Groningen (De Noorderbrug)

Ben jij een enthousiaste schoonmaker die veel uren wilt maken? Ga dan aan de slag bij de Noorderbrug in Groningen!

Groningen 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker GGZ Friesland Dokkum

Lekker een aantal uurtjes werken in de week? En woon je in de omgeving van Dokkum? Kom dan aan het werk als schoonmaker op een GGZ locatie. Solliciteer nu!

Dokkum 5,25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Vianen

Wil jij graag in de ochtend aan het werk en heb je ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Vianen 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Sportschool Euroborg

Ben jij een echte vroege vogel? En ben je opzoek naar een leuke baan waarbij je vroeg je dag kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak voorman/voorvrouw (Zoetermeer)

Zoek jij een aansturende en verantwoordelijke rol in de schoonmaak en ben jij woonachtig in (de omgeving van) Zoetermeer? Lees dan snel verder!

Zoetermeer 15 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker De Buttinga Oosterwolde

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Oosterwolde 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmakers middelbare school Zoetermeer

Ben jij van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 17:00 uur tot 19:30 uur? En op zoek naar een nieuwe schoonmaak baan in Zoetermeer? Wij zoeken twee schoonmakers voor de middelbare school het Alfrink College. Interesse? Lees dan verder!

Zoetermeer 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker GGD Woerden

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarbij je in de ochtend aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Woerden 14 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorman of -vrouw Hoogeveen

Ben jij de voorman of -vrouw waar 365Werk naar op zoek is? Solliciteer dan direct!

Hoogeveen 19 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaakmedewerker Groningen (Alfa College Boumaboulevard)

Ben jij een ervaren schoonmaakmedewerker en per direct op zoek naar een leuke baan voor ongeveer 10 uur in de week? Solliciteer dan snel!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker basisschool Zoetermeer

Ben jij doordeweeks beschikbaar tussen 17.00 uur en 19.30 uur en houd je van een schone omgeving? Wacht dan niet en reageer snel!

Zoetermeer 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand Haaksbergen

Ga jij graag aan het werk in de schoonmaak voor een korte periode? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker in Haaksbergen. Ben jij beschikbaar? Reageer nu!

Haaksbergen 25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Assen (Van Boeijen)

Affiniteit met de zorg en mensen helpen met zware beperkingen, deze zorg- en welzijnsorganisatie zoekt een schoonmaker met deze kwaliteiten. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Assen 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker OPI Oosterwolde

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de schoonmaak voor 3 uren per dag? Lees dan snel verder!

Oosterwolde 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool Eelderwolde

Wil jij dagelijks aan het werk vanaf 17:30 uur? Dan is dit iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker voor een basisschool in Eelderwolde! Lees het snel verder!

Eelderwolde 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker RSG Wolfsbos (Hoogeveen)

Deze middelbare school in Hoogeveen is op zoek naar een parttime schoonmaker die dagelijks kan werken in de middag Vragen? Neem gerust contact op of klik op de link om meer informatie te lezen!

Hoogeveen 10 - 12 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Groningen Dawn Foods

Ben je op zoek naar een parttime functie in de schoonmaak voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Groningen 7 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Gemeente Smallingerland (Drachten)

Ben jij op zoek naar een schoonmaak functie voor een langere periode? Dan zoeken wij jou!

Drachten 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker basisschool Haren

Word jij vrolijk van schoonmaken en ben jij dagelijks beschikbaar om te werken? Solliciteer direct!

Haren 4 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak medewerker Betech Steenwijk

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Steenwijk? Lees dan snel verder!

Steenwijk 1 uur €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker trainingscomplex FC Groningen

Wil jij graag zo snel mogelijk aan het werk in de ochtend óf in de avond en woon je in Groningen? Lees dan gauw verder!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Kindcentrum Wolfsbos (Hoogeveen)

Zoek jij een baan in de schoonmaak voor langere tijd en ben jij dagelijks inzetbaar? Reageer dan snel!

Hoogeveen 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Drents Museum

Ben jij woonachtig in of rondom Assen en ben jij 10 uren in de week beschikbaar vanaf dat de musea weer open mogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Hogeschool KPZ Zwolle

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak functie in Zwolle? Lees dan snel verder!

Zwolle 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Centraal Museum Utrecht

Voor het Centraal Museum in Utrecht zoeken wij per direct een schoonmaakmedewerker voor 5 dagen in de week! Zoek jij nog een leuke baan? Reageer dan direct!

Utrecht 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Dutch in Spijk

Heb jij ervaring in de schoonmaak en wil je op een unieke locatie aan het werk? Lees dan snel verder!

Spijk 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoor in Assen

Werken op maandag, woensdag en vrijdag in Assen? Kom dan aan het werk als schoonmaker in het pand van Infradax. Je bent hier verantwoordelijk voor de algehele schoonmaakronde. Direct beginnen? Neem contact met ons op!

Assen 4 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker kantoorpand Haren (invalkracht)

Ben jij van maandag tot en met vrijdag voor 1,5 uur inzetbaar als schoonmaakmedewerker? En ben jij beschikbaar? Lees snel verder!

Haren 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Oproepkracht schoonmaak Deventer

Ben jij flexibel in te zetten en heb jij ervaring in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Deventer 2 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand Coevorden

Ben jij per direct beschikbaar om iedere vrijdag aan het werk te gaan? Lees dan snel verder!

Coevorden 2 - 4 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Coevorden

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je op verschillende locaties aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Coevorden 2 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Gadero Groningen

Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak waarbij jij niet op 1 plek aan het werk bent? Kies jij voor variatie in de werkzaamheden? Dan ben je als schoonmaker bij Gadero op het juiste adres. Lees de vacature hier!

Groningen 15 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker De Bruggen Zuidlaren

Ben jij per direct inzetbaar als schoonmaakmedewerker op een zorglocatie in Zuidlaren (nabij Groningen) en ben jij een ervaren kracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zuidlaren 8 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker glasleverancier in Assen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaantje in Assen voor ongeveer 6 uur in de week? Wacht dan niet langer en reageer direct!

Assen 6,25 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Groningen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een functie waarbij je direct kan beginnen? Lees dan snel verder!

Groningen 3 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakkracht in Franeker (GGZ)

Heb jij al ervaring in de schoonmaak? En kan jij zelfstandig aan het werk? Ga dan direct aan de slag als schoonmaker bij GGZ in Franeker! Je kan je eigen werktijden in overleg bepalen, ideaal dus! Reageer nu!

Franeker 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Adverium in Drachten

Ben jij van maandag tot en met vrijdag beschikbaar en wil jij graag aan het werk als schoonmaker? Lees dan gauw verder!

Drachten 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker De Korendrager Franeker

Ga parttime aan het werk op een basisschool als schoonmaker! Na sluitingstijd maak jij de school schoon en netjes. Interesse in een functie in Franeker? Reageer hier!

Franeker 12,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand/ bouwketen Groningen

Ben jij een ervaren schoonmaker en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Groningen 28 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker obs de Zandloper (Alkmaar)

Ben jij een ervaren schoonmaker, of bereid om te leren en kan jij zelfstandig te werk gaan? Woon jij ook nog eens in de omgeving van Alkmaar? Solliciteer dan nu!

Alkmaar 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker wooncentrum Noorderburg Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een vakantiebaantje deze zomer en vind jij het leuk om schoon te maken? Lees dan snel verder!

Leeuwarden 16 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker omgeving Delfzijl

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en heb je ervaring in de schoonmaak? Graag onderweg voor het werk? Lees dan snel verder!

Delfzijl 10 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker advocatenkantoor Hereweg Groningen

Extra uren maken? We hebben een korte dienst beschikbaar van 1,5 uur per twee weken! Deze functie is een goede optie om te combineren met jouw andere baan/verplichtingen. Neem een kijkje bij de vacature!

Groningen €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Batavia Stad (Lelystad)

Ben jij een enthousiaste, flexibele schoonmaker en kom jij uit de omgeving van Lelystad? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Meer informatie vind je door op de link te klikken.

Lelystad 15 - 30 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Bedum

Ben jij inzetbaar om eens in de 3 weken 2 uurtjes te werken en woon jij (in de omgeving) van Bedum? Lees dan snel verder!

Groningen 2 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker Heerenveen

Heb jij ervaring in de schoonmaak en wil je in de ochtend en/of middag aan het werk? Lees dan snel verder!

Heerenveen 11.5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaakmedewerker bedrijfspand Eindhoven

Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Eindhoven en ben jij per direct beschikbaar om op maandag, woensdag en vrijdag te werken van 18:00 tot 20:00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mis deze kans op een nieuwe baan niet en solliciteer snel!

Eindhoven 6 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker dierentuin Amsterdam

Op zoek naar een parttime functie in Amsterdam? Werken in de ochtend of avond? Dan ben jij bij deze dierentuin op jouw plek! Lees de hele vacature en solliciteer bij interesse!

Amsterdam 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Projectmanager Noord Nederland Effektief Facility Services

Zie jij snel commerciële kansen liggen en ben je op zoek naar een parttime functie in regio Noord Nederland? Voor het werk veel onderweg zijn naar klanten? Lees dan snel verder!

Friesland 32 uren mbo

Schoonmaker scholen Hoogeveen

Houd jij van schoonmaken en ben jij druk op zoek naar een nieuwe baan die bij je past? Wij zoeken parttime schoonmakers! Reageer snel!!

Hoogeveen 10 - 15 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker middelbare school Oosterwolde

Ben jij beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en op zoek naar een leuke baan in Oosterwolde? Solliciteer dan nu!

Oosterwolde 10 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Blockhouse Groningen

Ben jij beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 12:00 uur tot 14:00 uur? En op zoek naar een leuke job? Neem een kijkje bij deze vacature en ga morgen aan de slag als schoonmaker bij Blockhouse in Groningen!

Groningen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Univé Zuidwolde

Ben jij een ervaren schoonmaker en ben jij 1 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan nu!

Zuidwolde 1 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker noodopvang in Zuidhorn

Ben jij op zoek naar een parttime baan en ben jij of doordeweeks of in het weekend beschikbaar? Bekijk dan snel de vacature!

Zuidhorn 15 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij het gemeentehuis in Assen

Vind jij het gezellig om te werken als schoonmaker in een leuk team? Solliciteer dan nu voor schoonmaakmedewerker in het gemeentehuis in Assen!

Assen 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker bij IKC de Toermalijn in Franeker

Ben jij van maandag tot en met vrijdag in de namiddag beschikbaar? Solliciteer dan nu als schoonmaker bij kinderopvang de Toermalijn!

Franeker 7,5 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker kantoorpand in Hoofddorp

Heb jij ervaring in de schoonmaakbranche en ben jij op zoek naar een baan voor een langere periode in Hoofddorp? Neem dan snel een kijkje bij deze vacature en begin snel!

Hoofddorp 17 uren €11.83 - 13.50 per uur

Voorman/voorvrouw schoonmaak beroepsonderwijs Groningen

Ben jij op zoek naar een schoonmaakfunctie waarin jij ook nog administratieve taken op mag pakken? Dan ben jij bij deze vacature op het juiste adres! Lees het snel!

Groningen 25 uren €12.58 - 14.38 per uur

Schoonmaker verschillende locaties Nijestee Groningen

Veel uren maken in de schoonmaak? Kom werken voor Effektief en rijd met de bakfiets langs verschillende locaties van Nijestee. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de portieken. Benieuwd? Lees verder!

Gronigen 32 uren €11.83 - 13.50 per uur

Invalkracht schoonmaak Drachten

Ben jij een schoonmaakmedewerker die graag een aantal diensten in Drachten wil werken? Klik dan snel verder!

Drachten 3 - 10 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaak in Groningen Flexpool

Vrijblijvend werken en niet vast zitten aan een vast aantal uren in de week? Solliciteer dan voor de schoonmaak flexpool in Groningen!

Groningen 2 - 20 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker Jansen & Heuning Groningen

Ben je op zoek naar een parttime functie voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Groningen 11 uren €11.83 - 13.50 per uur

Schoonmaker The Office Operators (TOO) Arnhem

Ben jij een vroege vogel en op zoek naar een schoonmaakbaan? Ga dan aan het werk bij The Office Operators in Arnhem. Je werkt op maandag tot en met vrijdag. Aan het werk? Solliciteer snel!

Arnhem 10 uren €11.83 - 13.50 per uur