Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Werken bij EIFFEL

Heb jij een financiële of juridische achtergrond, ben je op zoek naar een kick-start van je carrière en wil je de wereld beter achterlaten dan je haar hebt aangetroffen? Da’s precies wat ze bij EIFFEL doen. Via EIFFEL werk je in het hele land bij en voor organisaties die de rest van Nederland vormgeven. Energiebedrijven, gemeenten, de Rijksoverheid, zorginstellingen en nog veel meer. Je werkt mee aan oplossingen voor actuele vraagstukken; het formuleren van duurzaamheidsdoelstellingen en een succesvol toekomstbeleid, maar ook het bieden van hulp aan gedupeerden van verschillende zaken. Over duurzaamheid gesproken, er wordt ook volop in jou geïnvesteerd. Naast mooie extra’s als een auto, OV-kaart, telefoon en een laptop, staan je fysieke en mentale gezondheid altijd voorop. Dat niet alleen: als fulltime Eiffelaar ben je onderdeel van een hecht netwerk. Je komt in contact met verschillende disciplines en expertises en krijgt intensieve begeleiding. Zo help je elkaar vooruit en heb je samen met je toekomstige collega’s een positieve impact op de prestaties van bedrijven, de overheid en de samenleving. Altijd met een topsportmentaliteit. Klaar voor jouw start?

Vacatures bij EIFFEL

Medewerker energietoeslagen voor gemeente in Brabant

Ben jij direct beschikbaar en minimaal 32 uren in de week inzetbaar? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor dit tijdelijke project ga jij aan de slag met de energietoeslagen vanuit huis. Benieuwd? Lees de vacature hier!

Thuiswerken 32 uren €2800 per maand hbo

Subsidie medewerker Provincie Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een uitdagende (tijdelijke) functie in Den Haag? Lees dan snel verder en begin vrijwel direct!

Den Haag 36 uren €2900 per maand hbo

CDD analist bij EIFFEL

Als CDD analist doe je onderzoek naar klanten. Welke activiteiten verricht het bedrijf van de klant? Welke risico’s brengt dat voor de klant én voor de bank met zich mee? Veel vragen, waar jij als analist de antwoorden voor zoekt en een dossier aanmaakt. Interesse in deze uitdagende functie? Reageer snel!

Midden Nederland 40 uren hbo

Sales manager EIFFEL

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie waarbij je het visitekaartje van EIFFEL bent? Lees dan snel verder!

Arnhem 32 - 40 uren €2500 - 5000 per maand hbo

Finance medewerker EIFFEL

Ben jij op zoek naar een fulltime financiële functie waarbij je zelfstandig werkt? Lees dan snel verder!

Arnhem 32 - 40 uren €19.00 per uur mbo

Medewerker energietoeslagen Gemeente Arnhem

Op zoek naar een nieuwe functie waarbij jij vanuit huis jouw uren kan werken? Neem dan een kijkje bij deze vacature!

Thuiswerken 32 uren €2800 per maand hbo

Beslismedewerker IND

Ben jij op zoek naar een fulltime functie waarbij je per direct aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Arnhem 40 uren €2500 - 3500 per maand hbo

Jurist herstel toeslagen Belastingdienst Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij maatschappelijk je steentje bij kan dragen en waarbij jij fulltime aan de slag kan? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 40 uren €2400 - 4600 per maand hbo

Juridisch medewerker bezwaarbehandeling Belastingdienst

Ben jij op zoek naar een fulltime functie waarbij je deel uitmaakt van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 40 uren €3000 - 4600 per maand hbo

Jurist bezwaar UHT Belastingdienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie gericht op bezwaar? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 36 uren €2500 - 4500 per maand

Jurist bestuursrecht EIFFEL Arnhem

In een korte tijd ervaring op doen bij verschillende toonaangevende bedrijven? Ga dan als jurist aan het werk voor EIFFEL en krijg afwisselende vraagstukken. EIFFEL biedt een 2-jarig traineeship aan waarin jij jezelf ontwikkelt tot een ware jurist. Benieuwd? Lees het hier!

Arnhem 40 uren €2500 - 3500 per maand hbo

Juridisch adviseur Bestuursrecht Belastingdienst

Ben je op zoek naar een fulltime juridische functie waarbij jij jouw eigen specialisatie hebt? Lees dan snel verder!

Utrecht 36 uren €3000 - 4600 per maand wo

Jurist privaatrecht EIFFEL Den Haag (Junior)

Ben jij klaar om jouw eerste stappen te zetten in een functie als jurist? Dan hebben wij voor jou de perfecte startersfunctie in de aanbieding! Bij EIFFEL volg jij een 2-jarig traineeship, waarin jij alles leert over het vak en een persoonlijke groei doormaakt. Benieuwd naar deze werkgever? Neem een kijkje bij de vacature!

Den Haag 40 uren €2500 - 3500 per maand wo

Dossierbeoordelaar bij een Nederlandse bank

Fulltime aan het werk bij een grote Nederlandse bank? Dat kan nu! Als dossierbeoordelaar heb jij de touwtjes in handen en beslist over vergoedingen. Ben jij degene die wij zoeken? Laat het ons weten!

Utrecht 40 uren €2500 - 3500 per maand hbo

Junior jurist privaat EIFFEL Arnhem

Heb jij een hart voor de maatschappij? En sta je te popelen om actief bij te dragen aan de toekomst van ons land? Ga dan aan de slag bij EIFFEL in Arnhem en doe ervaring op bij meerdere toonaangevende organisaties! Interesse? Solliciteer snel!

Arnhem 40 uren €2500 - 3500 per maand wo

Jurist sociaal domein EIFFEL Arnhem

Ontzettend veel geleerd tijdens jouw rechten opleiding en dit eindelijk toepassen in de praktijk? Neem dan deel aan het 2-jarig traineeship van EIFFEL! In dit traject ondersteun je gemeentes en provincies met hun juridische werkzaamheden! Daarnaast staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Klaar om het beste uit jezelf te halen? Solliciteer op deze vacature!

Arnhem 40 uren €2500 - 3500 per maand wo

Juridisch beoordelaar Belastingdienst

Ben jij op zoek naar een fulltime juridische functie waarbij jij per direct kan beginnen en wil jij je bezig houden met de beruchte toeslagenaffaire? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 36 uren €3000 - 4600 per maand wo

Juridisch zaakbehandelaar Belastingdienst EIFFEL

Ben jij op korte termijn beschikbaar en ben je op zoek naar een juridische functie waarbij je fulltime aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 40 uren €2400 - 4600 per maand hbo

Jurist toeslagen dossiers Belastingdienst

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie waarbij je de klant kan ondersteunen? Lees dan snel verder!

Utrecht 32 - 40 uren €3000 - 4500 per maand hbo

Jurist subsidieverstrekking Nationaal Groeifonds

Ben jij op zoek naar een functie voor in ieder geval 1 jaar? Ruime ervaring als jurist? Neem dan een kijkje bij deze perfecte vacature voor jou!

Landelijk 40 uren €3000 - 4600 per maand hbo

Jurist Sanctiewet Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie op juridisch gebied? Ben jij beschikbaar om fulltime te werken in Apeldoorn? Neem een kijkje bij deze vacature en solliciteer bij interesse!

Apeldoorn 40 uren €2500 - 3000 per maand hbo

Juridisch medewerker (landelijk)

Wij zijn landelijk op zoek naar juridisch medewerkers. Je gaat hybride aan het werk, maar kan altijd terecht op 1 van de kantoren verspreid over Nederland. Zin in een nieuwe uitdaging? Check de vacature hier!

Landelijk 32 - 40 uren €2500 - 4500 per maand hbo