Skip to content

Werken bij
FC Groningen

logo FC Groningen

Werken bij de Trots van het Noorden

Die trots voel je elke week weer. De lichten die in de verte opdoemen. De sfeer. Het gejoel en gejuich van de fanatieke supporters die hun team aanmoedigen. Als er dan toch iets boven Groningen gaat, is het wel de eigen FC. Zo’n mooie plek is natuurlijk niets zonder de mensen die het mogelijk maken. Naast de supporters is dit het horecateam, dat net als het eerste elftal elke week weer klaarstaat. Het mooie? Jij kunt één van hen zijn. Bij 365Werk kun je op oproepbasis tijdens de wedstrijden en doordeweeks aan de slag. Van floormanager tot servicemedewerker, sommelier tot runner en horeca- tot kassamedewerker.

Je kunt op verschillende manieren onderdeel worden van een mooie groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle supporters voor, tijdens en na de wedstrijden gezellig kunnen genieten van een hapje en een drankje. En die gezelligheid blijft niet tot de supporters beperkt, want werken bij FC Groningen is als medewerker op de vloer minstens zo leuk als supporter in het stadion.

isabelle fc groningen

" Ik vind het werken bij FC Groningen erg leuk! Alle collega’s zijn aardig en ik leer veel nieuwe dingen. Zo heb ik bij FC Groningen bijvoorbeeld leren bier tappen. Ik heb al op verschillende plekken mogen werken waaronder het restaurant en de skyboxen. Dat maakt het werk erg afwisselend. "

Isabelle

Vacatures bij FC Groningen