Skip to content

Werken
op de waddeneilanden

Op zoek naar leuk werk in de zomervakantie? Wat is er nou leuker dan wonen en werken op een eiland? Bij 365Werk vind je de leukste Wadden-vacatures. Wij helpen je met het vinden van het vakantiewerk dat het beste bij jou past. Je inschrijving, sollicitatie en contractondertekening gebeuren allemaal online. En je loon ontvang je al na je eerste week. Dat is hoe wij werken: niet als een traditioneel uitzendbureau, maar transparanter en beter.

Wonen en werken op de Waddeneilanden

Dit zijn populaire banen op de waddeneilanden.

 • Bar medewerker

 • Medewerker Bediening

 • Zelfstandig werkend kok

 • Camping medewerker

 • Schoonmaak van vakantiehuisjes

 • Afwasser en Keukenhulp

Vakantiewerk op de Waddeneilanden

Werken in zomervakantie van 2023 op een waddeneiland met huisvesting. Wij hebben de leukste wadden vacatures. Ga aan de slag in een beachclub, restaurant, hotel of op een camping.

 • Werken op Vlieland

  Vacatures op Vlieland

 • Werken op Texel

 • Werken op Terschelling

 • Werken op Ameland

 • Werken op Schiermonnikoog

Zoek je Personeel?

Jij onderneemt, wij regelen je personeel. Persoonlijk en altijd een oplossing op maat. We komen graag met je in contact om te laten zien welke oplossing het best bij jouw situatie past.

Neem contact op

Aan de slag op de Wadden

Of je er nu heen gaat voor een weekend gevuld met muziek en theater, de verschillende natuurgebieden wilt verkennen op de fiets, op het strand in de zon wilt bakken of zwemmen in de zee. Op alle vijf onze Waddeneilanden is er voor iedereen wat te vinden. En dat geldt niet alleen voor alle activiteiten, qua vacatures hebben we een minstens zo groot aanbod. Geen zorgen, als je wilt werken op de Wadden hoef je niet elke dag de veerboot te pakken. Vind je via 365Werk een vacature, dan zorgen wij ook voor inwoning. Ben jij klaar voor de ultieme vakantiebaan ervaring?

Vacatures Texel

Of je nou wel of niet ervaring hebt; op Texel kun je altijd aan de slag. Naast verschillende campings vind je op het eiland honderden vakantiehuisjes die elk zomerseizoen een tijdelijk thuis voor toeristen vormen. En dat thuis moet schoon. Daar kun jij bij helpen. Als schoonmaker op Texel stofzuig en dweil je, was je ramen en maak je het sanitair schoon. Doordeweeks en in de weekenden, jij mag kiezen. En geen zorgen: tussendoor is er nog genoeg tijd om wat zon mee te pakken of de lokale horeca te verkennen, waar je óók aan de slag kunt als je wilt.

Vacatures Vlieland

Het verhaal gaat dat Vlieland ooit een hoger gelegen plek in de zee was, waar piraten hun schatten verstopten. Die verzameling werd zo groot, dat er na verloop van tijd een heus eiland ontstond. Een mooie mythe en niet helemaal onwaar, want het eiland is tegenwoordig nog steeds een plek van rijkdom. Je vindt er rust en mooie natuur, maar ook reuring door het festival Into The Great Wide Open. Die variatie vind je ook in de vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag achter de bar in een beachclub of wordt een horecatopper in de afwas of bediening.

Vacatures Terschelling

Terschelling staat onder meer bekend om z’n cranberry’s. Ooit aangespoeld, daarna verwilderd in de natuur en ondertussen een gewild exportproduct. Dat zijn overigens niet de enige vruchten die er te plukken zijn op het eiland. Zo vind je tijdens het hoogseizoen drie keer zoveel mensen als in de winter. Het eiland herbergt campings voor jong en oud. Op welke jij aan de slag wilt, is aan jou. Wij hebben de vacatures!.