Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Werken bij PostNL

Je kent het wel: vol verwachting uitkijken naar dat ene pakketje of juist het plotselinge geluid van de brievenbus als je niets verwacht. Welke van de twee het ook is, het blijft een bijzonder moment. Je bent benieuwd en kunt niet wachten op dat speciale ‘uitpakmoment’. Elke dag weer nemen duizenden Nederlanders hun pakketje met een glimlach in ontvangst. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de medewerkers van PostNL. Een hecht team van collega’s, dat het altijd samen doet, waar jij deel van kan uitmaken. Een mooie taak die best wel wat doorzettingsvermogen vereist. Omdat je veel staat en tilt, moet je namelijk fit zijn. Via 365Werk kun je bij PostNL op verschillende manieren aan de slag. Vooral als sorteerder en soms als pakketbezorger. Dat doe je ‘s ochtends of ‘s avonds, wanneer en hoe vaak je wilt. Zo helpen jij en je toekomstige team mee aan PostNL haar missie: niet alleen een pakket, maar een bijzonder moment bezorgen.

Vacatures bij PostNL

PostNL medewerker depot Kolham

Op zoek naar een baan in Kolham? Sluit je dan aan bij het team van PostNL! Voor dit gezellige depot zijn wij nog op zoek naar medewerkers. Graag beginnen? Solliciteer!

Kolham 24 - 32 uren €10.83 per uur

Allround sorteermedewerker PostNL (middag/avond)

Ben jij fysiek fit en ben je op zoek naar een functie waarbij je in de middag en avond aan het werk kan? Lees dan snel verder!

Kolham 20 - 40 uren €10.83 per uur

Parttime sorteermedewerker PostNL Assen

Op zoek naar een baan die makkelijk is te combineren met jouw privéleven? Dan ben jij bij PostNL op het juiste adres!

Assen 12 - 20 uren €10.83 per uur

Logistiek medewerker PostNL Assen

Lijkt het jou tof om als los en laad medewerker aan de slag te gaan bij PostNL in Assen en ben jij in de ochtenden beschikbaar om te werken? Scroll dan snel verder!

Assen 24 - 30 uren €10.83 per uur

Sorteermedewerker avond PostNL Kolham

Ben jij gemotiveerd om in de avond aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat alle pakketten op tijd naar de juiste plek vervoerd kunnen worden? Reageer dan zodat je zo snel mogelijk kan beginnen!

Kolham 32 uren €10.83 per uur

Logistiek medewerker Kolham

Ben jij nog op zoek naar een baan voor in de middag en avonduren? En ben jij fysiek fit en sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder!

Kolham 24 - 32 uren €10.83 per uur

Sorteermedewerker PostNL Amsterdam

Wil jij graag samenwerken en ben jij nauwkeurig in het sorteren van pakketten? Kom dan het team van PostNL in Amsterdam versterken! Benieuwd? Lees de vacature en solliciteer!

Amsterdam €11.18 per uur

Pakketbezorger/sorteermedewerker PostNL Assen

Wil jij graag als pakketbezorger/sorteermedewerker in een drukke periode aan het werk? Versterk dan het PostNL team is Assen. Lees snel verder!

Assen 30 - 40 uren €10.83 per uur

Opvoermedewerker zaterdagochtend PostNL Kolham

Ben jij op de zaterdagochtend beschikbaar en woon jij in de buurt van Kolham? Ga dan aan het werk voor PostNl als opvoermedewerker. Spreekt jou dit aan? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Kolham 5 uren €10.65 per uur

Opvoermedewerker ochtendploeg PostNL Kolham

Ben jij iemand die van aanpoten houdt en ben jij van maandagochtend tot en met de zaterdagochtend beschikbaar? Ga dan aan het werk bij PostNL in Kolham. Benieuwd wat deze functie allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Kolham 30 uren €10.65 per uur

Postvoorbereider PostNL Nieuwegein

Hou jij er van om geordend en precies te werken? Dan is postvoorbereider de baan voor jou! Lees snel verder om meer over deze functie te weten te komen.

Nieuwegein 10 - 20 uren €10.83 per uur

Postvoorbereider PostNL Alkmaar

Ben jij iemand die goed kan sorteren en wil jij graag samenwerken met andere collega's? Ga dan aan de slag als postvoorbereider in Alkmaar. Benieuwd geworden wat deze functie te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Alkmaar 10 - 20 uren €10.83 per uur

Postbezorger PostNL regio Amsterdam

Ben jij graag in de buitenlucht en op zoek naar een flexibele baan? Solliciteer dan voor postbezorger bij PostNL!

Regio Amsterdam 10 - 25 uren €10.71 per uur

Planner PostNL Amsterdam

Ben jij goed in plannen en zorg je er graag voor dat de administratie op orde is? Vind je het leuk om collega’s op weg te helpen met hun vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Amsterdam 32 - 37 uren mbo