Skip to content
logo FC Groningen

FC Groningen

Bij FC Groningen draait alles om passie voor voetbal en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor supporters. Zo’n mooie plek is natuurlijk niets zonder de mensen die het ook mogelijk maken, het horecateam.

  • Jij bepaalt zelf welke wedstrijden je werkt
  • Flexibiliteit en verschillende functies
  • Samenwerken met je vrienden
  • Een unieke werkplek in de Euroborg
Bekijk vacatures

Actuele vacatures FC Groningen

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht bij FC Groningen

Functies bij FC Groningen

Horecamedewerker
Sectorhoofd
Afwasser
Runner
Kassamedewerker

Werken bij FC Groningen

Bekijk video

Die trots voel je elke week weer. De lichten die in de verte opdoemen. De sfeer. Het gejoel en gejuich van de fanatieke supporters die hun team aanmoedigen. Als er dan toch iets boven Groningen gaat, is het wel de eigen FC. Zo’n mooie plek is natuurlijk niets zonder de mensen die het mogelijk maken. Naast de supporters is dit het horecateam, dat net als het eerste elftal elke week weer klaarstaat. Het mooie? Jij kunt één van hen zijn. Bij 365Werk kun je op oproepbasis tijdens de wedstrijden en doordeweeks aan de slag. Van floormanager tot servicemedewerker, sommelier tot runner en horeca- tot kassamedewerker.

Je kunt op verschillende manieren onderdeel worden van een mooie groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alle supporters voor, tijdens en na de wedstrijden gezellig kunnen genieten van een hapje en een drankje. En die gezelligheid blijft niet tot de supporters beperkt, want werken bij FC Groningen is als medewerker op de vloer minstens zo leuk als supporter in het stadion.

Veelgestelde vragen bij FC Groningen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Wat voor soort vacatures biedt FC Groningen aan?
Wij hebben verschillende functies beschikbaar, zoals floormanager, servicemedewerker, sommelier, runner, horecamedewerker en kassamedewerker.
Heb ik ervaring nodig om bij FC Groningen te werken?
Nee, bij FC Groningen zijn er mogelijkheden voor zowel ervaren als onervaren kandidaten.
Wat verdien je bij FC Groningen?
Het uurloon is afhankelijk van de functie, maar startend bij €13,27 bruto per uur (bij 21 jaar en ouder). Bekijk de vacature voor de daadwerkelijke lonen.
Zijn er mogelijkheden tot doorgroeien of opleiding bij FC Groningen?
Ja, er zijn mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende rol. Daarnaast worden er horeca trainingen gegeven in de Euroborg waarbij jij je skills verder kan ontwikkelen!
Biedt FC Groningen ook mogelijkheden voor tijdelijk werk of alleen voor langere termijn?
Zeker weten! Met een baan bij FC Groningen zit je niet vast aan een aantal uur. Je kijkt welke wedstrijden je beschikbaar bent en wil werken. Dit kan dus voor een paar wedstrijden zijn, maar ook zeker voor het volledige seizoen!
Hoe ziet een typische werkdag eruit?
Je meldt je bij de inschrijfbalie, hier krijg je de werkkledingen en word je naar de juiste plek gebracht. Vervolgens legt een leidinggevende uit wat de werkzaamheden zijn en wat het er van je wordt verwacht. Daarna kan je samen met je team aan de slag!
Hoe verloopt het sollicitatieproces bij FC Groningen via 365Werk?
Na jouw sollicitatie nemen we telefonisch contact op. We bespreken de werkzaamheden, jouw beschikbaarheid en wensen. Hierna plannen we samen de eerste werkdag in.