Skip to content

Werken
op De Waddeneilanden

Wil je graag plezier maken en tegelijk geld verdienen? Dan hebben wij de leukste vakantiebaan voor jou beschikbaar! Want wat is er nu gezelliger dan wonen en werken op een van de mooie Waddeneilanden?

Wonen en werken op de Waddeneilanden

Dit zijn populaire banen op de Waddeneilanden.

  • Bar medewerker

  • Medewerker bediening

  • Zelfstandig werkend kok

  • Camping medewerker

  • Schoonmaak van vakantiehuisjes

  • Afwasser en keukenhulp

Vakantiewerk op de Waddeneilanden

Werken in de zomervakantie van 2024 op een Waddeneiland met huisvesting. Wij hebben de leukste Wadden-vacatures. Ga aan de slag in een beachclub, restaurant, hotel of op een camping.

Zoek je personeel?

In de vakantieperiodes heb je te maken met enorme piekdrukte. Wat je niet wil is je druk maken over personeelsbezetting. Laat 365Werk je helpen! Jij onderneemt, wij regelen je personeel.

Neem contact op

Werken op De Wadden

Bij 365Werk vind je de leukste zomerbanen op De Wadden. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat het een stap kan zijn om buiten je vertrouwde omgeving te gaan werken, helpen wij je graag! Wij werken samen met de leukste opdrachtgevers zodat jij gegarandeerd een fijne zomer tegemoet gaat. Waarbij je niet alleen geld maar ook nog eens vrienden voor het leven overhoudt, work hard, play hard!

Vacatures Texel

Wil jij deze zomer genieten én werken op Texel, het grootste Waddeneiland? Werk op Texel en beleef een onvergetelijke tijd! Van bruisende strandtenten tot levendige dorpjes, dit eiland heeft het allemaal. Serveer de lekkerste drankjes met je voeten in het zand en maak nieuwe vrienden onder de Texelse zon. Voel de eilandvibe en word de ster van de Texelse horeca. Een dagje vrij? Geniet van het strand, de horeca of breng een bezoekje aan Ecomare!

Vacatures Ameland

Ook Ameland kunnen wij hier niet onbesproken laten. Ontdek de betoverende schoonheid van Ameland, met haar iconische vuurtoren en rustige stranden. Werk in de bruisende horeca en geniet van de mooiste zonsondergangen aan de westkust. Bij 365Werk hebben wij de leukste banen op de camping en in de horeca beschikbaar.

Vacatures Schiermonnikoog

Zelfs op het kleinste Waddeneiland valt er nog genoeg te beleven! Ook al fiets je het eiland binnen een dag door, aan restaurants en bars geen gebrek. Of je nu aan de slag wil in de horeca of juist liever in de supermarkt (de enige op het hele eiland!) werkt, op Schiermonnikoog hoef je je geen moment te vervelen. Aan jou de keuze waar jij je eilandavontuur gaat beginnen!

Vacatures Vlieland

Op zoek naar vakantiewerk op Vlieland? Ontdek deze parel in de Waddenzee! Werk in de bediening bij een strandtent, op een camping of in de keuken van een restaurant. Werken op Vlieland is niet alleen een baan, maar een ervaring op zich. Ontdek de gastvrijheid van dit eiland en maak deel uit van het bruisende horecaleven!

Vacatures Terschelling

Zin in een zomer vol avontuur? Kom naar Terschelling, het eiland van de festivals en gezelligheid. Pak de boot vanaf Harlingen en maak deel uit van het horecateam op het bekende Oerol festival of ga aan de slag bij een van de vele strandpaviljoens, restaurants of supermarkten. Op je vrije dag hoef je je ook geen moment te vervelen. Geniet van de talloze horeca, wandel langs de duinen of bezoek de bekende Brandaris vuurtoren.