Skip to content

Werving en selectie
bij 365werk

Jouw uitdaging, onze kracht

Eén van je mensen valt plotseling uit, een onverwachte piek in het seizoen speelt je parten, je bedrijf groeit sneller dan verwacht. Uitdagingen komen van alle kanten op je af, maar over je personeel hoef jij je geen zorgen te maken. 365Werk heeft alle specialisten in huis om je volledig te ontlasten, zodat jij je kunt richten op die andere honderd dingen die ook belangrijk zijn. Werving en selectie is wat wij het liefst doen. Elke dag helpen we jou met het vinden van de mensen die bij jouw bedrijf passen.

Ik wil kennismaken Bel een accountmanager

Voordelen van werving en selectie

Onze manier van werken helpt jou en je organisatie flink vooruit. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Bespaar tijd en geld

Zeker in de huidige markt kan het vinden van de juiste kandidaat een tijdrovende zaak zijn. Laat het aan ons over! 365Werk heeft een breed netwerk van werkzoekenden en professionals. Wij kennen de mensen en weten of ze bij je passen. Wij zijn specialist in het snel en effectief invullen van jouw vacatures. Kun jij vaart maken met andere belangrijke taken.

Ervaren en deskundige recruiters

Werving en selectie? Wij zitten er op. Onze recruiters hebben veel ervaring, kennis en vaardigheden als het op werving en selectie aankomt. Even belangrijk is dat ze niet benauwd zijn om buiten de box te denken, als dat nodig is om voor jou resultaat te behalen. Meedenken en meebewegen is wat we doen.

Wij vinden de juiste match

Mooi zo’n cv vol ervaringen, opleidingen en vaardigheden. Wij vinden persoonlijkheid en motivatie minimaal even belangrijk. Want een nieuwe medewerker moet wel passen bij de cultuur van jouw organisatie. Wij zoeken naar de ideale mix.

Een partner voor de lange termijn

Wie je nu zoekt, vinden we voor je. Maar hoe gaat het als je organisatie groeit en ontwikkelt? Dan heb je nieuwe personeelsuitdagingen. Wij praten er graag met je over. Zodat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Werving en selectie

Twee woorden zijn het, die vrij simpel klinken. We werven mensen en selecteren daaruit de meest geschikte kandidaten voor jou. In werkelijkheid komt er wat meer bij kijken. Vacatures plaatsen, actieve zoektochten organiseren, sollicitanten screenen, gesprekken voeren. Wij kennen het hele proces en weten waar we moeten zoeken en wie we moeten vinden. Zet 365Werk in en jij kunt je zelf richten op al die andere dingen die moeten gebeuren in je bedrijf.

Zo werkt werving en selectie

Werving en selectie volgens 365Werk

Geen zoektocht is hetzelfde, maar toch werken we volgens een vaste, succesvolle formule. Het 365Werk stappenplan.

Ik wil kennismaken
365Werk stappenplan

Het 365Werk stappenplan

Ons stappenplan bewijst keer op keer zijn waarde.

1

Kennismaking

Jij weet wat je wilt, wij luisteren graag. In de eerste stap vertel je wat je zoekt, welke eisen je aan je personeel stelt, wanneer je iemand nodig hebt. Wij maken een profiel en een tijdslijn op basis van jouw wensen.

2

Werving

Wij weten waar we jouw nieuwe medewerker kunnen vinden. Ons netwerk is groot, daarnaast genereert onze website ook veel verkeer. Natuurlijk gebruiken we ook jobboards en zijn we heel actief op sociale media. We benaderen mensen die in het profiel passen en voeren gesprekken om te horen of die eerste indruk klopt.

3

Selectie

Natuurlijk, een cv is belangrijk, net als ervaring en een motivatiebrief. Maar veel essentiëler vinden wij dat een kandidaat past bij jouw bedrijf, de wil heeft om te leren en gemotiveerd is om voor je aan de slag te gaan. Dat zoeken wij voor je uit.

4

Voorstellen

Zodra we denken geschikte mensen voor je te hebben gevonden, stellen we ze aan je voor. We leggen je uit waarom we denken dat iemand goed bij je past en aan je wensen voldoet. Jij bepaalt vervolgens wie je wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

5

Afronding

Heb je gevonden wie je zocht? Dan regelen wij alles. We begeleiden de kandidaat bij het ondertekenen van het contract en de afhandeling van administratieve taken. En jij kunt rekenen op een waardevolle versterking van je team.

365Werk is hét uitzendbureau dat werving en selectie beter maakt.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ik wil kennismaken