Skip to content
Tik ‘m aan

Verdien geld met het delen van vacatures

Draag een vriend(in) aan en verdien minimaal €50 netto. Wordt jouw kandidaat aangenomen? Dan heb jij de beloning verdiend!

Tik ‘m aan vacatures
Ervaring Julia

Extra geld verdienen en werken met je vrienden. Ik heb op deze manier €300 extra verdiend. Ik zou het dus iedereen aanraden!

Ervaring Micky

Naast dat het super leuk is om met vrienden te werken levert het ook nog wat extra’s op, echte win-win dus!

Zo word je Tik ‘m aan recruiter

stap-1

Weet jij een goede kandidaat?

Tik de vacature aan en vul jouw gegevens en die van je kandidaat in.

stap-2

Snel en makkelijk solliciteren

Jouw vriend, vriendin of kennis solliciteert binnen een minuut op de vacature.

stap-3

Jij blij, wij blij!

Wordt hij/zij vervolgens aangenomen? Dan heb jij een beloning van minimaal €50 netto verdiend!

Tik ‘m aan vacatures

Meer vacatures

Extra informatie over tik’m aan

Wat is het tik ‘m aan programma?

Voor het vervullen van bepaalde vacatures kunnen wij als 365Werk soms best een beetje hulp gebruiken. En daarom hebben wij de tik ‘m aan actie in het leven geroepen! Ken jij een vriend, vriendin, huisgenoot, familielid etc. die helemaal past bij een van de tik ‘m aan vacatures? Draag hem/haar aan en verdien minimaal 50 euro netto per aangenomen medewerker! Bij de vacature staat aangegeven wanneer het om een tik ‘m aan vacature gaat. Iedere twee weken sturen wij via de nieuwsbrief ook de tik ‘m aan vacatures die op dat moment in de spotlight staan. Op die manier mis jij nooit de kans om extra te cashen!

Hoe gaat het uitbetalen?

De medewerker die jij hebt aangedragen is aangenomen. Wij blij, jij blij! Het bedrag van minimaal 50 euro ontvang jij een week na de eerste werkweek van de aangenomen medewerker. Dit betaling hiervan gaat per bank.

Hoe weet ik dat mijn kandidaat is aangenomen?

Wanneer de medewerker is aangenomen zullen wij jou hier per mail van op de hoogte brengen.

Wat zijn de spelregels?

Bij de vacatures staat aangegeven wanneer het om een tik ‘m aan vacature gaat. Wanneer jij iemand aandraagt, klik je bij de vacature op de button ‘Ik ken een kandidaat’. Een nieuw venster opent waar jij jouw gegevens en de gegevens van je vriend/vriendin achterlaat. Onze recruiters gaan met veel plezier het gesprek aan. Wordt hij/zij aangenomen? Dan ontvang jij minimaal 50 euro netto een week na de eerste werkweek op je rekening.

Uiteraard mag je onze tik ‘m aan vacatures delen op je eigen social mediakanalen. Echter, is het niet toegestaan om onze vacatures te verspreiden via andere websites. Wanneer dit wel het geval is behouden wij het recht om je te verwijderen uit het referral programma en de bonus niet uit te betalen.