Skip to content

Uitzenden bij
365werk

Op zoek naar de juiste uitzendkrachten? Bij 365Werk ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte kandidaten voor jouw bedrijf.

Ik wil kennismaken Bel een accountmanager

Voordelen van uitzenden via 365Werk

Dankzij onze online wervingskanalen en ons grote bereik vinden we de juiste sollicitanten voor jouw vacatures. Maar dat is niet het enige wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus.

Flexibiliteit

365Werk levert snel flexibele uitzendkrachten die kunnen worden ingezet wanneer nodig, handig wanneer je veel kandidaten wil hebben, seizoensgebonden werkzaamheden en piekmomenten.

Vermindering van administratieve lasten

365Werk neemt de administratieve taken voor het inhuren van werknemers over, wat tijd en moeite bespaart. Hierdoor heb jij weer meer ruimte voor andere belangrijke zaken!

Expertise

Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor een functie, met een uitgebreide database en geavanceerde wervingsmethoden. Zo hebben wij voor alle branches verschillende poules waardoor wij snel kunnen schakelen en jou blij kunnen maken met een gemotiveerde werkgever!

Kostenbesparing

Uitzenden via 365Werk kan op de lange termijn kosten besparen, omdat de opdrachtgever niet hoeft te investeren in het werven, opleiden en begeleiden van personeel en de kosten voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid worden gedragen door ons bedrijf.

Regie bij de opdrachtgever

Bij 365Werk houden we de regie bij jou als opdrachtgever, omdat we continu laten zien wat we doen en vragen wat je zoekt. Dit geeft jou de mogelijkheid om te bepalen welke kandidaten het beste bij jouw bedrijf passen. Bovendien worden wij juridisch werkgever van de uitzendkrachten die bij jou aan de slag gaan. Hierdoor reduceer jij bedrijfsrisico's, ideaal toch?

Kies voor 365Werk uitzenden

Wij maken uitzenden beter

Uitzenden kan beter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Wij handelen wat kan via het internet af, maar als er persoonlijk contact is moet het ook echt goed zijn. Wij innoveren continu om onze pijlers transparantie, regie & gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Meld je vacature aan Ik wil kennismaken
Zo werkt uitzenden

Zo werkt uitzenden

Het begint allemaal bij jouw zoektocht naar een nieuwe medewerker. Neem contact met ons op en wij zetten een vacature uit via onze website, jobboards en sociale media kanalen. Vervolgens maken wij een selectie uit de sollicitanten, waarbij we alle criteria bespreken die we met je hebben afgesproken. Zo heb jij altijd de keuze uit een aantal kandidaten en kan je zelf beslissen wie het beste bij jouw bedrijf past.

Kies voor 365Werk uitzenden

Kies voor 365Werk uitzenden

Als de selectie gemaakt is, spreken wij de sollicitanten via de telefoon, met een live verbinding en tijdens live gesprekken. Dit is ook mede afhankelijk van het type vacature. Bij elke vacature horen weer andere functie-eisen en dit maatwerk vereist verschillende procedures. Hierbij letten we niet alleen op de werkervaring en kwalificaties van de kandidaten, maar ook op hun persoonlijkheid en de bijbehorende motivatie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de uitzendkrachten goed bij jouw bedrijf passen en dat er een goede match ontstaat!

Ben je blij met een kandidaat? Dan kies jij zelf uit de voorgestelde kandidaten en gaan wij aan de slag als juridisch werkgever. Zo ben je verzekerd en kunnen onze uitzendkrachten aan de slag bij jouw bedrijf.

365Werk is hét uitzendbureau dat uitzenden beter maakt.

Kortom, 365Werk is hét uitzendbureau dat uitzenden beter maakt.

Bij ons staat transparantie, regie en gebruiksvriendelijkheid centraal en zoeken we altijd naar de beste match tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ik wil kennismaken