Skip to content
logo Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Word onderdeel van het Thuisbezorgd team en sluit je aan bij de gezellige oranje bezorgers! Geniet van de voldoening om klanten blij te maken met heerlijke maaltijden, rechtstreeks aan hun deur bezorgd. Met flexibele werktijden, leuke extra's en een fantastisch team is werken bij Thuisbezorgd meer dan alleen een baan!

  • Bepaal je eigen rooster
  • Ontvang extra bonussen
  • Wij regelen een e-bike voor je
  • Vanaf 18 jaar bouw jij pensioen op
Bekijk vacatures

Actuele vacatures Thuisbezorgd

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht bij Thuisbezorgd

Functies bij Thuisbezorgd

Maaltijdbezorger
Fietskoerier

Werken bij Thuisbezorgd

Ook jij hebt ze vast gespot, de bezorgers van Thuisbezorgd in hun herkenbare oranje jassen. Misschien dat ze ook met regelmaat bij jou op de stoep staan voor een lekkere hap. Natuurlijk is het heerlijk om eten te ontvangen wanneer je geen zin meer hebt om te koken. Maar stel je eens voor dat jij zelf die glimlach op het gezicht van de klant kunt toveren. Bij Thuisbezorgd, ook bekend als Just Eat Takeaway, heb jij de vrijheid om je eigen schema te bepalen, de mogelijkheid om extra beloningen bovenop je salaris te ontvangen en bovenal een actieve job!

Waarom is een baan bij Thuisbezorgd perfect voor jou?

Werken bij Thuisbezorgd betekent de perfecte mogelijkheid om jouw stad beter te leren kennen en haar verborgen culinaire schatten te ontdekken. Daarnaast krijg je er een ontzettend vriendelijke en diverse groep (internationale) collega’s bij. Bij Thuisbezorgd heb jij de vrijheid om je eigen werkschema te creëren en op die manier te kijken hoe deze baan aansluit op jouw levensstijl. Zo maak jij de perfecte balans tussen werk en privé. Om een relaxte werkomgeving te vormen zorgen wij ervoor dat je per uur betaald wordt en dus geen druk hebt om bepaalde doelen te halen. Wel zo lekker!

Hoe ziet een werkdag bij Thuisbezorgd eruit?

Iedere dag is een nieuw avontuur als maaltijdbezorger bij Thuisbezorgd. Je fietst door de stad en bezorgt verschillende maaltijden aan hongerige klanten. Met de app op je telefoon als jouw routeplanner navigeer je moeiteloos naar het restaurant om de bestellingen op te halen. En terwijl je wacht neem je een korte pauze om je social media te checken of maak je een praatje met je collega die ook zit te wachten. Zodra je de bestelling ontvangen hebt spring je weer op de fiets en ga je op pad! Je geniet onderweg van een heerlijk zonnetje en de gezelligheid van de stad. Na het indrukken van de bel doet iemand met een grote lach de deur open. Da’s nog eens genieten!

Een fantastisch team om mee samen te werken

Begin jij met werken voor Thuisbezorgd dan betekent dat een welkom met open armen. Als fietskoerier word je omringd door een geweldige groep collega’s en ga je aan het werk in een informele sfeer. Jouw collega’s hebben verschillende achtergronden – studenten, mensen met een tussenjaar en degenen die willen integreren in Nederland. Er zijn volop mogelijkheden om contact te leggen met andere collega’s zowel op de hubs als tijdens de bestellingen in het restaurant. Iedereen is welkom bij de grote oranje Thuisbezorgd familie!

Veelgestelde vragen bij Thuisbezorgd

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?
Absoluut! We hebben Driver Captains, koeriers die zijn gepromoveerd op basis van hun prestaties en sociale vaardigheden. Zij helpen bij het inwerken van nieuwe medewerkers, verrichten extra werkzaamheden rondom het kantoor en houden een oogje in het zeil tijdens de shifts. Bovendien waren bijna alle hubcoördinatoren eerst Driver Captains.
Krijg je een training?
Nieuwkomers maken gebruik van een online trainingsplatform genaamd CLX, waar ze alle details en regels leren voordat ze aan hun eerste shift beginnen.
Hoe is de werksfeer?
Ontspannen, informeel maar professioneel. Mensen zijn altijd welkom voor een praatje en een kopje koffie op kantoor en we organiseren zelfs evenementen waar iedereen de kans krijgt om te socializen en samen wat te drinken.
Worden er evenementen georganiseerd?
Ja. Eén keer in de 2 maanden organiseren we bijeenkomsten met koeriers in de bar, hebben we pizza-avonden, schaakevenementen, online spellen en ze hebben een Tradler-app waar ze vouchers kunnen winnen.
Zijn er nog andere voordelen van werken bij JET naast salaris en bonussen?
We hebben een deal met een fietsenwinkel waar koeriers 10 tot 20% korting krijgen op diensten en uitrusting. We gebruiken een platform genaamd Tradler, waar koeriers punten verdienen die ze kunnen inruilen voor verschillende prijzen. Soms zijn er winacties op basis van hun prestaties en de prijzen kunnen vluchten en tickets voor voetbalwedstrijden omvatten, omdat we een officiële sponsor zijn van UEFA.
Krijg je een reiskostenvergoeding?
Alleen als je gebruik maakt van je eigen fiets ontvang je een reiskostenvergoeding. Dit is €0,10 per kilometer die je fietst tijdens het werken. Voor het gebruik van een e-bike krijg je €0,19 per kilometer. Wanneer je van ons een Swapfiets ontvangt, krijg je geen reiskostenvergoeding.
Hoe verloopt het sollicitatieproces voor JET via 365Werk?
Zodra je solliciteert op onze vacature word je binnen 1 werkdag gebeld of geappt voor een belafspraak. Tijdens het bellen bespreken we de baan en de vereisten. Als het een goede match is start het inschrijvingsproces. We stellen dan een contract voor je op en proberen we daarna zo snel mogelijk een eerste shift voor je te plannen!