Skip to content

Ik zoek
personeel

Jij onderneemt, wij regelen je personeel. Persoonlijk en altijd een oplossing op maat.

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen

We staan bekend om onze snelle, innovatieve en flexibele aanpak. We denken mee, ontzorgen, zijn pragmatisch en doen niet moeilijk over formaliteiten. we doen dit op onze eigen wijze; informeel en met een vleugje humor.

Exact zien waar je voor betaalt

Wij spelen open kaart. We zijn transparant over de kostprijs en over de marges. Alles is te vinden in je eigen account. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt.

Wij regelen alles wat kan online

Omdat wij alles wat mogelijk is geautomatiseerd en online afhandelen, werken wij heel productief. Dat betekent weinig overhead en een scherpe kostprijs.

Hoge kwaliteit kandidaten

Fulltime, parttime, vakantiekracht, student of net afgestudeerd. Omdat we sterk zijn in e-recruitment werven we kandidaten door heel Nederland. Wij vinden de kandidaten die jij zoekt, ook op het laatste moment. Zo vervullen wij 94,5% van de last minute diensten.

Goed werkgeverschap

Wij zijn ABU & NEN gecertificeerd en daar zijn we trots op. Elke uitzendkracht moet precies krijgen waar hij of zij recht op heeft. Onze transparante en dienstverlenende werkwijze resulteert in een hoge medewerkerstevredenheid (7.9) en een zeer laag ziekteverzuimpercentage van 1,28%; uniek in onze branche.

Gelukkige medewerkers, tevreden opdrachtgevers

We zijn constant bezig om ons te verbeteren. Wij monitoren continu de tevredenheid van onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

0 2 4 5 6 8 10

Uitzendkrachten geven ons een 7.9

0 2 4 5 6 8 10

Opdrachtgevers geven ons een 8.4

Onze aanpak maakt ons bijzonder

Je kunt ons gehoord en gezien hebben in het nieuws.

We werken voor 223 blije opdrachtgevers en 2510 tevreden uitzendkrachten.