Hoi, je gebruikt een niet up-to-date & onveilige browser die wij niet meer ondersteunen

We willen jou een optimale gebruikerservaring bieden en helaas ondersteunen we je browser niet meer. Je kunt onze website niet meer gebruiken in Internet Explorer, maar wel met moderne browsers . Ben je een bestaande gebruiker en wil je uren schrijven of je loonstrook bekijken? Ga dan naar het portaal .

Uitzenden bij 365werk

Wij werven online de beste mensen voor je. Geen gedoe met overnamefees en schimmige omrekenfactoren. Maar wel recruitment anno nu. Online, transparant & gebruiksvriendelijk.

Schrijf je bedrijf in
illiustatie uitzenden bij 365werk
Wil je meer weten?

We komen graag met je in contact om te laten zien welke oplossing het best bij jouw situatie past.

Op zoek naar uitzendkrachten?

Met onze online wervingskanalen en ons grote bereik vinden we de juiste sollicitanten. Jij houdt de regie, omdat we continu tonen wat we doen en vragen wat je zoekt. Ben je blij met een kandidaat? Dan worden wij juridisch werkgever. Dat geeft gemak en reduceert bedrijfsrisico’s.

Wij maken uitzenden beter

Uitzenden kan beter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Wij handelen wat kan via het internet af, maar als er persoonlijk contact is moet het ook echt goed zijn. Wij innoveren continu om onze peilers transparantie, regie & gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Hoe uitzenden in z’n werk gaat

Jij bent op zoek naar een nieuwe medewerker en neemt contact met ons op. Wij zetten een vacature uit en maken een selectie uit de sollicitanten. Zo heb jij altijd de keuze uit een aantal kandidaten en kan je zelf beslissen wie het beste bij jouw bedrijf past. Jij houdt dus zelf de regie.

 • Online werven

  Via onze social media kanalen, site en jobboards.

 • Matching

  Wij beoordelen de sollicitaties op harde en zachte criteria die wij met je hebben besproken.

 • Selectie

  Wij spreken de sollicitanten via de telefoon, Skype en/of tijdens live gesprekken.

 • Bingo

  Jij kiest uit de voorgestelde kandidaten.

We werken voor 182 blije klanten en 2283 tevreden uitzendkrachten.