Skip to content

Payroll bij
365werk

Wil je meer weten?

We komen graag met je in contact om te laten zien welke oplossing het best bij jouw situatie past.

Overname personeelsbestand bij 365Werk

Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van een heel personeelsbestand. Wij treden op als juridisch werkgever, zodat jij geen last hebt van arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve rompslomp.

365Werk als juridisch werkgever

Wij noemen dit ook wel poolmanagement. Naast dat je vast personeel in dienst hebt, zijn wij juridisch werkgever van het personeel uit eigen werving en leveren wij nieuw personeel wanneer dit nodig is.

Door de combinatie van onze dienstverlening bieden wij de perfecte combinatie tussen binding en flexibiliteit. Hoe? Wij zijn juridisch werkgever van het personeel uit eigen werving en vullen dit aan met uitzendkrachten. Samen met het personeel in vaste dienst heb jij je pool compleet. Jij houdt de regie en bepaalt wat de perfecte verhouding is.

Vast personeel

Dit zijn de medewerkers die bij jou vast in dienst zijn. Voor deze medewerkers geldt dat jij juridisch werkgever bent en alles regelt rondom de personeelsadministratie.

Eigen werving

Geen zin in de arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve werkzaamheden? Wij nemen zonder problemen een heel personeelsbestand in één keer over zodat jij je kan richten op het werk dat je leuk vindt. Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd zijn contract binnen heeft zodat we direct hun loon kunnen uitbetalen. Dit proces begeleiden wij vanaf het begin. Om kennis te maken met de medewerkers organiseren wij een informatiesessie. Zo is het voor iedereen direct duidelijk wat hun te doen staat en bij wie ze terecht kunnen met vragen. Wij handelen wat kan via het internet af, maar als er persoonlijk contact is moet het ook echt goed zijn. Hiermee winnen we snel het vertrouwen van de medewerkers die wij overnemen.

Uitzendkrachten 365Werk

Met spoed op zoek naar een medewerker voor een korte klus of juist naar een nieuwe collega voor langere tijd? Wij vinden de medewerker die jij zoekt! Met onze online wervingskanalen en grote bereik op social media bereiken we de juiste mensen. Wij vullen de pool aan zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is transparant en gebruiksvriendelijk tegen een scherp tarief. Transparant en gebruiksvriendelijk omdat je inzicht en regie hebt in je eigen online omgeving. Een scherp tarief omdat we, door de vergaande automatisering, weinig overheadkosten hebben.