Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Dave

Afbeelding Even voorstellen: Dave

365Groeit en zo ook in het aantal collega's. Graag stellen wij ze stuk voor stuk aan jullie voor. Of je hier al jaren werkt of net werkzaam bent, maak kennis met al onze medewerkers!

Hoelang werk je al bij 365Werk?

Ik werk sinds juni 2022 bij 365Werk.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij 365Werk?

Ik ben aangenomen als recruiter. Eigenlijk is mij gelijk het aanbod gedaan om in de HR aan de slag te gaan omdat ze mij daar beter vonden passen. Het uiteindelijke plan is vanaf begin af aan al geweest dat ik uiteindelijk aan de slag zou gaan bij de backoffice. Na drie maanden in de HR gewerkt te hebben, zit ik daar dan nu ook. Ik wilde eerst het proces aan de voorkant meemaken, voordat ik de achterkant zou leren kennen. Bij de werkzaamheden bij de backoffice ben ik verantwoordelijk voor het aanbod doen en het CAO beheer. Ik volg en controleer de wetten en regels rondom het uitzenden en pas dit aan waar nodig is. Dit alles om de uitzendkracht goed betaald te laten krijgen.

Wat vind je van deze overgang?

Ik heb het klantcontact altijd erg leuk gevonden, maar de keuze om bij de backoffice aan de slag te gaan is erg goed geweest. Ik denk dat mijn kracht ligt bij het proces aan de achterkant, zodat de voorkant goed zijn werk kan doen.

Wat heb je gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?

Ik studeer HRM aan de Hanzehogeschool Groningen. Voordat ik kwam werken bij 365Werk deed ik deze richting in voltijd. Sinds ik werk bij 365Werk, doe ik dit in deeltijd zodat ik ook ervaring opdoe in het werkveld. Erg handig voor opdrachten van mijn studie die ik kan toepassen bij het bedrijf. Daarvoor heb ik altijd bijbaantjes gehad bij de supermarkt en thuisbezorgd.

Wat maakt jouw werk bij 365Werk zo leuk?

De informele sfeer. Het is altijd gezellig op de werkvloer. Ook ontwikkel ik mij bij 365Werk. Omdat ik mijn studie in deeltijd ben gaan doen, kan ik veel ervaring in de praktijk op doen. Ook leer ik veel van andere collega's.

Wat maakt volgens jou 365Werk anders dan andere uitzendbureaus?

Ik denk dat bij 365Werk veel meer de aandacht ligt bij de uitzendkracht en het uitzendkrachtproces. Het is veel informeler en het contact is makkelijker. Omdat we op dit moment wat kleiner zijn, is dat ook daadwerkelijk mogelijk. Ik heb zelf niet bij andere uitzendbureaus gewerkt dus ik vind processen binnen 365Werk en andere uitzendbureaus lastig te vergelijken. Doordat ik meerdere functies hier bij 365Werk heb gehad, heeft het er voor mij erg aan bijgedragen dat ik het achterkantproces goed kan toepassen op het proces aan de voorkant.