Skip to content
terug Naar blog

De 365Werk Academy; de horecacursus voor jouw medewerkers!

Afbeelding De 365Werk Academy; de horecacursus voor jouw medewerkers!

Wij hebben een nieuwe dienst die wij aanbieden aan onze klanten in de horeca; de 365Werk Academy!

Hoe is de 365Werk Academy tot stand gekomen?

Begin 2018 vond de eerste editie van onze Horeca Academy plaats. In een korte periode leiden wij onervaren mensen op tot echte horecatoppers. Niet alleen door hun in de praktijk kennis te laten maken met het vak, maar ook door hun kennis bij te brengen over alle aspecten in de horeca. In samenwerking met Blue-C hebben wij een omgeving gecreëerd waar de deelnemers op een makkelijke en speelse manier de kneepjes van het vak kunnen leren; de 365Werk Academy! Dit is een onwijs handige tool voor onze eigen Horeca Academy maar kan onze horeca klanten ook zeker iets extra's opleveren. 

Wil jij meer weten over de Horeca Academy? Hier schreven wij eerder een blog over.

De mogelijkheden

De 365Werk Academy is een eenvoudige horeca opleiding die jouw medewerkers in korte tijd iets extra’s biedt. Wanneer een medewerker meer wil weten over een bepaald onderwerp kan diegene dit in korte tijd leren door een cursus te volgen. Ook is de 365Werk Academy een mooie manier om nieuwe medewerkers voor te bereiden op de werkzaamheden. Naast de cursussen kunnen wij namelijk een plattegrond van het restaurant en terras toevoegen. Op deze manier kan een nieuwe medewerker zich inlezen voor de eerste werkdag begint.

Iedere cursus is opgedeeld in een gedeelte theorie gevolgd door een toets. Deze toets moet voldoende afgerond worden om de cursus te behalen. Voor ieder afgeronde cursus ontvangt de leerling punten. Met deze punten kunnen zij badges verdienen en bovenaan het scorebord komen. Een voorbeeld van een cursus is de cursus 'draagtechnieken'. Hier worden onderwerpen in besproken zoals de hygiëne, de opbouw van het dienblad, etiquette, de volgorde van serveren en het lopen met borden.

Niet alleen de leerling heeft zicht op de voortgang, maar wij houden dit ook bij. Wanneer je dit als leidinggevende wilt inzien maken wij een account voor je aan. Op deze manier kan je zien hoe ver jouw medewerkers zijn en kan jij ook nog eens toetsen of jouw kennis nog up to date is ;) 

De werkwijze

Op het moment dat je gebruik wilt maken van deze dienst kan dit heel makkelijk door ons een berichtje te sturen! Wij hoeven alleen te weten wie jij hiervoor wil aanmelden, welke cursussen zij mogen volgen en of jullie plattegrond toegevoegd moet worden. De medewerkers krijgen een mail met inloggegevens voor hun account en dan kunnen ze aan de slag!

Ben je enthousiast na het lezen van dit artikel en wil jij graag gebruik maken van de 365Werk Academy? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 050 3050087!