Skip to content
terug Naar blog

Update Wenote

Afbeelding Update Wenote

Wij hebben een update van Wenote live gezet! Wenote is het systeem waar wij dagelijks in werken. Onze uitzend- en payrollkrachten kennen het vooral als de online omgeving waar zij uren invoeren en hun loonstroken kunnen inzien. Onze klanten kennen het als de online omgeving waar ze de uren goedkeuren. Voor ons een belangrijk systeem dus!

Omdat wij continu aan het innoveren zijn is het belangrijk dat wij ook Wenote blijven verbeteren. Na veel overleggen, brainstormsessies en een enquête onder onze uitzendkrachten hebben wij het systeem verbeterd! 

Wat is er anders?

De uitzend- en payrollkrachten kunnen hun uren nu per week (in plaats van per dag) invullen! Dit scheelt een aantal handelingen waardoor je minder tijd kwijt bent aan het invullen van de gewerkte uren.

Voor klanten is het nu ook makkelijker om de uren goed te keuren, te wijzigen en/of in te vullen. Doordat je direct een weekoverzicht per medewerker kan inzien. Daarnaast kan je de contractfase en de opgebouwde reserveringen per medewerker inzien. Zo heb je in 1 oogopslag de juiste informatie per medewerker!

Heb jij nog tips om het systeem nog meer te verbeteren? Neem dan vooral contact met ons op!