Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Lot

Afbeelding Even voorstellen: Lot

Wanneer ben jij begonnen bij 365Werk?

Ik ben begin februari beginnen, 3 februari om precies te zijn!

Wat is jouw functie?

Ik loop voor mijn studie Commerciele Economie aan de Hanzehogeschool Groningen een meewerkstage bij 365Werk op de ‘afdeling’ marketing.

Wat leuk! Wat ga je de aankomende maanden dan allemaal doen?

Naast dat ik klein onderzoek ga doen voor mijn studie naar het optimaliseren van de nieuwsbrief ga ik mij ook bezighouden met alle marketing uitingen die wij naar buiten sturen. Hierbij kan je denken aan het schrijven van nieuwe vacatures en deze verspreiden op alle jobboards, het schrijven van de nieuwsbrieven voor alle uitzendkrachten en alle social media kanalen bijhouden zodat onze volgers leuke updates krijgen. Daarnaast ga ik ook blogs schrijven over actuele onderwerpen binnen de uitzendmarkt en binnen het bedrijf en komt er een groot (nu nog geheim) project aan waar ik aan meewerk! Stay tuned voor meer informatie hierover!

Hoe vind je het tot nu toe bij ons?

Tot nu toe vind ik het erg interessant en leuk. Ik herken best veel dingen die ik de afgelopen twee jaar in mijn studieboeken ben tegengekomen zoals het gebruik van Google Analytics en het uitwerken van een Customer Journey. Ook leer ik heel veel nieuwe dingen zoals het schrijven van slimme teksten om de vindbaarheid te verbeteren. Bovendien geniet ik van de gezellige, dagelijkse lunch met het hele team!