Skip to content
terug Naar blog

365Werk gebruikt Google for Jobs

Afbeelding 365Werk gebruikt Google for Jobs

Google is naast Indeed, Monsterboard, enzovoort een vacaturesite begonnen. Het verschil met andere vacaturesites is dat je vacatures direct ziet als je zoekt in Google (zie https://bit.ly/33ZkLmr). Google was al een tijd actief in een paar andere landen. In het Verenigd Koninkrijk is Google for Jobs zelfs al de op één na grootste vacaturesite in de markt.

365Werk en Google for Jobs

Eigenlijk waren we bij 365Werk er grotendeels in januari 2020 al klaar voor alleen pas sinds een paar weken is Google for Jobs ook online in Nederland.

We zorgen er nu voor dat onze vacatures automatisch zichtbaar worden in Google. Hiermee hoopten we nog weer beter te worden in het vinden van talent voor onze klanten.

Resultaten

We merken nu duidelijk dat Google nog aan het testen is in Nederland en nog niet zo groot is als in het Verenigd Koninkrijk. Maar Google kennende gaan ze wel zo groot worden in Nederland

Ondanks deze testfase krijgen we nu al bijna 10% van alle sollicitaties binnen via Google for Jobs! Ook hebben we al een aantal succesvolle plaatsingen gemaakt bij onze klanten.

Contact

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het vinden van talent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.