Skip to content
terug Naar blog

365Groeit: Amsterdam

Afbeelding 365Groeit: Amsterdam

We hebben wederom goed nieuws om met jullie te delen! 365Groeit: Amsterdam. Ons uitzendbureau is ontzettend groeiende en breidt zich nu uit naar een ander gebied: Amsterdam. Hier gaat Karim bezig om ons aan nog meer mooie vacatures te helpen. Maar wie is Karim eigenlijk en waarom is het de bedoeling om ons in Amsterdam op de kaart te zetten?

Kan je ons wat vertellen over jouw achtergrond?

Mijn naam is Karim Hamouchi en ik ben een passievol persoon. Ik kom oorspronkelijk uit de horeca. Ik ben iemand die graag hard werkt en weloverwogen is in zijn beslissingen. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging, het is iets spannends, iets nieuws. We gaan iets opzetten met z’n allen in Amsterdam. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Hoe ben je bij 365Werk terecht gekomen?

Solliciteren! Ik heb ruim 20 jaar in de horeca gewerkt als leidinggevende in verschillende facetten. Ik heb veel ervaring dus. Ik heb ook samengewerkt met andere bureaus en heb dus aan de andere kant van de tafel gezeten. Dan ben je bezig met welke uitzendbureaus goed en betrouwbaar zijn. Welke bureaus zijn prijstechnisch en wie komt z’n afspraak na, ook fysiek. Wie kan leveren en wat kan iemand leveren. Op een gegeven moment ben je er klaar mee en wil je iets anders gaan doen.

Na zoveel jaren in de horeca te hebben gewerkt en zeven restaurants te hebben aangestuurd, ga je zoeken. Ik wilde iets doen waar ik mijn ei kwijt kon en wat een uitdaging zou zijn. Iets waar ik voor een langere periode kon gaan werken. Ik ben bij 365Werk gericht gaan kijken naar de core competenties. Wat wordt er gevraagd: overtuigend, commercieel, resultaatgericht en boven alles een mooie uitdaging. Beide partijen hebben voor elkaar gekozen waar ik op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad. Ik had een goed gevoel bij Wies. Ik ben een kreeft, dus een gevoelsmens. Niet alles gaat om dinero’s.

Ook bij het bedrijf heb ik een goed gevoel. Ik voel me hartstikke welkom hier, iedereen is heel vriendelijk en aardig. Dat kan je de eerste keer doen, maar iedereen is nog steeds hartstikke aardig en vriendelijk. Ik merk dat we ook veel respect hebben naar elkaar toe.

Wat is het plan waar jij je concreet mee bezig gaat houden?

Eerst was het plan dat ik op zoek zou zou gaan in Amsterdam naar een geschikte locatie, waarbij het kantoor in Groningen mij ondersteunt. Daar is een wijziging in gekomen. Hoe het er nu uitziet ben ik voorlopig nog even in mijn eentje. Ik zal ook een stukje moeten recruiten. Ik schik mij in alle rollen en dat is geen probleem. Je moet kunnen schakelen. Tuurlijk zullen wij op termijn ook een geschikte locatie in Amsterdam moeten vinden. Ik geef daarbij mijn advies, wat ik denk dat goed is voor 365.

Wat voor soort mensen wil jij bij 365 hebben?

Ik denk dat we veel horecawerk willen gaan doen. Daarnaast veel logistiek en een beetje administratief werk. Dat willen wij in de regio rondom en in Amsterdam gaan doen.

Wat zijn jouw verwachtingen?

Gigantisch succesvol worden. Dat is het beeld en het doel wat ik voor ogen heb, niks meer, niks minder. Mooie klanten binnenhalen, vacatures kunnen vullen en bedrijven kunnen helpen met payroll. We gaan natuurlijk klein beginnen. Uiteindelijk ook een kantoor met een team, dat is het doel. Dit zal niet volgende week of over een half jaar gebeuren, maar dit moet wel realistisch zijn voor over een paar jaar. Dat kan ook zeker als we met z’n allen ons best blijven doen. Innovatief blijven, gretig zijn, snel reageren en ook daadwerkelijk kunnen vullen. En je moet denk ik ook deze instelling hebben, wil je groeien.

Een grote mijlpaal in de geschiedenis van 365Werk. Een project wat pas is begonnen, maar nog lang niet stopt. Wordt vervolgd...