Skip to content
terug Naar blog

Ambities 365Werk reiken ver

Afbeelding Ambities 365Werk reiken ver

Wanneer je een woordenboek erbij pakt en zoekt op het woord “ambitie” stuit je al snel op betekenissen als: “grote ijver”, “eerzucht” en “het continue streven naar verbeteringen”. Vooral dit laatste punt is typerend voor 365Werk. Wij werken namelijk vanuit de gedachte dat uitzenden altijd beter kan en transparanter moet. Streven naar verbetering zit in ons DNA.

Oorsprong van 365Werk

Om de manier waarop wij onze ambities nastreven goed te kunnen begrijpen is het van belang om te weten waar we vandaan komen. 365Werk is van oorsprong een softwarebedrijf met als verdienmodel uitzenden. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf laten zien hiermee tot heel veel in staat te zijn. Met de jaarlijkse NPS meting als richtingaanwijzer, koersen wij elke keer weer af op verbeteringen in de service voor zowel onze opdrachtgevers als de uitzendkracht. De enige KPI die bij ons telt, is klanttevredenheid. Dit heeft onder andere geleid tot de ontwikkeling van onze eigen FlexApp en een nieuwe vorm van uitbetaling; Payday. Hiermee is het voor uitzendkrachten beter mogelijk om regie te hebben over hun werk en de uitbetalingen daarvan.

Onze identiteit & ambities

Groningen, Amsterdam, what’s next?
365Werk is een nuchter Gronings bedrijf dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt in zowel de omzet als de omvang van het aantal collega’s. Inmiddels mogen al ruim veertig medewerkers zich 365’er noemen. De ambitie om verder uit te breiden was er al een tijd. Corona zorgde er echter voor dat de vestiging in Amsterdam nog even op zich moest laten wachten. Gelukkig was het dit jaar dan eindelijk zo ver! We werken er elke dag hard aan om 365Werk ook in Amsterdam op de kaart te zetten.

Waar zien we onszelf over vijf jaar?

Daar blijft het niet bij, 365Werk zou 365Werk niet zijn als we niet altijd streefden naar meer: onze ambitie is om binnen 5 jaar ook in Eindhoven en Zwolle te vestigen. De vestigingen zullen geen kopieën van de vestiging Groningen worden, maar zal je eerder als hubs moeten beschouwen. Waarbij de backoffice, development en financiën centraal geregeld worden vanuit Groningen en zaken zoals sales, recruitment en accountmanagement vanuit de hub worden geregeld. Met deze vier vestigingen kunnen wij in de nabije toekomst heel Nederland bedienen. Om deze ambities te behalen zijn wij zelf natuurlijk ook altijd op zoek naar extra gemotiveerde medewerkers. Zie jij je zelf bij ons werken? Bekijk dan onze eigen openstaande vacatures.

Hoe gaan we dit bewerkstelligen?

Nu zal je je afvragen hoe gaat 365Werk dit bewerkstelligen in een tijd met hoge inflatie en onzekerheid voor bedrijven? De markt van flexibele arbeid is een miljardenmarkt waarbij wij nog steeds kunnen groeien ondanks een krimpende markt. Elke fase biedt uitdagingen: op dit moment hebben wij te maken met meer vraag naar personeel dan dat er aanbod is, in het verleden hebben wij dit ook andersom ervaren. De crux is juist om vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Door onszelf continue een spiegel voor te houden over wat er beter kan en moet, het bieden van bijvoorbeeld (om)scholingsmogelijkheden voor de uitzendkrachten en onze snelheid in de communicatie en handelen zijn wij ervan overtuigd dat wij ook in een markt zoals deze blijven groeien.